Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشمندان آمریکایی عواملی را شناسایی کرده اند که از طریق آنها می توان شدت بیماری کووید-19 و احتمال بقای بیمار را پیش بینی کرد.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ اسپوتنیک به نقل از نیچرنوشت: دانشمندان مجتمع پزشکی مانت-سینای در نیویورک عواملی را شناسایی کرده اند که از طریق آنها می توان شدت بیماری کووید-19 و احتمال بقای بیمار را پیش بینی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان چهار مولکول پپتیدی موسوم به سیتوکین ها را مطالعه کردند که در خون گردش می کنند و معمولاً با پاسخ ایمنی به عفونت ها همراه هستند و دریافتند که دو مورد از آنها اینترلوکین-6 و فاکتور نکروز توموری آلفا می توانند شدت علائم، عوارض و خطر مرگ را تعیین کنند.

دانشمندان میزان بالای این سیتوکین ها را در بیماران مبتلا به علایم شدید کرونا مشاهده کرده اند. این موضوع مستقل از سایر بیماریهای افراد و جمعیت شناختی مانند سن و جنس بود.

نتایج آزمایش نشان داد که خطر مرگ در بیماران با افزایش اینترلوکین-6 یا فاکتور نکروز توموری آلفا دو برابر بیشتر از سایر عوامل بوده است.

با این حال، داروهایی مانند رمدسیویر ضد ویروسی یا دگزامتازون کورتیکواستروئید می توانند سطح سیتوکین ها را پایین بیاورند و بر روند این بیماری تأثیر مطلوب بگذارند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا علایم کرونا کووید19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۳۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، مسئول تیم پیوند دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: اعضای بدن نوجوان ۱۴ ساله اهل لردگان جداسازی و به بیماران نیازمند عضو اهدا شد.
خانم کیانی افزود: صبح امروز در بیمارستان لردگان اعضای پیکر علی خلیل طهماسبی که در تصادف دچار مرگ مغزی شده بود با رضایت خانواده جداسازی و به بیماران نیازمند عضو اهدا شد.
وی ادامه داد: کبد و کلیه‌های این نوجوان لردگانی برای اهداء به شیراز ارسال شد.
کیانی تصریح کرد: علاقه‌مندان می‌توانند از طریق وبگاه skums.ac.ir نسبت به تکمیل «فرم عضویت در خانواده بزرگ اهداکنندگان عضو» اقدام کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • «حفاظت» به بقای گونه‌ها کمک می‌کند
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد