Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@07:52:41 GMT

نقش عمده خطاهای انسانی در بروز تصادفات محرز است

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۹۳۳۲۶

نقش عمده خطاهای انسانی در بروز تصادفات محرز است

علیزاده گفت: تحلیل تصادفات راه‌های برون شهری استان نشان‌دهنده نقش عمده خطاهای انسانی در بروز تصادفات است.

«اورجعلی علیزاده» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز اظهار داشت: تصادفات رانندگی به عنوان یکی از چالش‌های مهم کشور و استان بوده و سالانه افراد زیادی در اثر تصادفات کشته و مصدوم شده و به تبع آن خانواده‌های زیادی دچار مشکلات اجتماعی و اقتصادی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان آذربایجان شرقی ادامه داد: تحلیل تصادفات راههای برون شهری استان نشان‌دهنده نقش عمده خطاهای انسانی در بروز تصادفات است.

علیزاده تصریح کرد:‌ اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان در سال گذشته یک پروژه تحقیقاتی را با عنوان برداشت شاخص های عملکردی ایمنی راههای استان انجام داد که این پژوهش میانگین آماری چند شاخص مهم مؤثر در وقوع تصادفات در راههای برون شهری و لزوم انجام آموزش‌های عمومی در حوزه ارتقای فرهنگ و سواد رانندگی برای آحاد جامعه را نشان می دهد.

وی افزود: بر اساس نتایج این پژوهش میزان حرکت وسایل نقلیه با سرعت غیرمجاز 32 درصد، میزان سبقت‌های غیرمجاز در راه‌های دوطرفه حدود 40 درصد، میزان بستن کمربند ایمنی توسط راننده، سرنشین جلو و سرنشینان عقب به ترتیب 68، 68 و 16 درصد و میزان استفاده از کلاه ایمنی توسط موتورسوار و راکب آن به ترتیب 43 و 20 درصد می باشد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان آذربایجان شرقی خواستار ارائه آموزش‌های مرتبط با فرهنگ صحیح رانندگی به صورت مستمر توسط ادارات و سازمان‌های مسئول در حوزه فرهنگ شد.

پایان پیام/699

منبع: شبستان

کلیدواژه: تصادفات جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۳۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری عصر شنبه در جلسه ایمنی راه‌های استان گیلان اظهار کرد: آمار تصادفات رانندگی در کشور بالا است و ما متوجه آن هستیم و اعتقاد داریم باید برای کنترل آن اقدامات لازم را انجام دهیم.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ضمن تاکید بر لزوم سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت و جاده سازی استاندارد افزود: در حوزه جاده سازی باید حداکثر تلاش و مسؤولیت پذیری را به خرج دهیم تا آمار تصادفات رانندگی کاهش پیدا کند.

اکبری از محدود بودن بودجه سازمان راهداری کشور سخن گفت و تصریح کرد: با وجود اینکه بودجه ما در این سازمان اندک است با این حال باید در راستای وظایف ذاتی خود، ایمنی سازی راه‌ها و کسب رضایتمندی مردم قدم برداریم.

وی تحلیل علت تصادفات را نیز در جهت کاهش آمار تصادفات ضروری خواند و بیان داشت: رؤسای ادارات راهداری در شهرستان‌ها باید تمام نقاطی که تصادفات آن بیشتر از جاهای دیگر است شناسایی کنند تا مشخص گردد سازمان راهداری چگونه می‌تواند در این خصوص کمک کرده و آمار را کاهش دهد.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: تابلوهای راهنمایی و رانندگی در استان گیلان محو هستند و باید برای حل این مشکل چاره اندیشی شود زیرا با توجه به مسافر خیز بودن گیلان، این موضوع می‌تواند یکی از علل بالا بودن تصادفات رانندگی باشد.

کد خبر 6090225

دیگر خبرها

  • معاون وزیر راه: ۴۷۵ نقطه پرتصادف در راههای کشور داریم
  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود
  • تصادفات فوتی و جرحی در تنگستان کاهش یافته است
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید