Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا نخعی از برنامه ریزی و سازوکارهای آموزش و پرورش برای آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛ نخعی در گفت وگوی خبری  با اشاره به تداوم جریان آموزش در تعطیلات اجباری ناشی از اپیدمی کرونا ، در بستر شبکه آموزشی دانش آموزان ( شاد ) و ارائه ی بسته های آموزشی به درب منازل برخی دانش آموزان در مناطق دور از دسترس و فاقد اینترنت ، اظهار کرد : رشد درصد و میانگین نمرات سال تحصیلی گذشته ، نشان دهنده ی دستاورد مطلوب آموزش و پرورش لرستان در این مدت بوده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او از برنامه ریزی و سازوکارهای آموزش و پرورش برای آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد و افزود : با تشکیل کارگروه های مختلف : بهداشت و ایمنی جهت مراقبت و پیش بینی های لازم ، تولید محتوا متناسب با شرایط ، تجهیز ، آماده سازی و زیباسازی  مدارس ، ساماندهی نیروها و ... ، جای هیچ گونه نگرانی برای بازگشایی مدارس نیست .

نخعی  با تاکید بر مهمترین اصل شیوه نامه ی بازگشایی مدارس (سلامت دانش آموزان) ، تصریح کرد : بازگشایی قطعی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید از 15شهریور می باشد .

اوسرمایه ی فرهنگی و اعتقادی جامعه را مرهون مکتب حیات بخش اسلام و دلاوری های اباعبدالله الحسین (ع) و یاران وفادار ایشان دانست و با اشاره به سند تحول بنیادین مبنی بر پیوند و همراهی مدرسه با جامعه ، از قرار گرفتن مدارس در اختیار هیئت های عزاداری ایام محرم خبر داد .

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به اندیشیده شدن تدابیر لازم برای نحوه حضور دانش آموزان در مدارس با توجه به سه وضعیت قرمز ، زرد و سفید ، گفت : در مناطقی که وضعیت قرمز باشد ، آموزش تماما بصورت غیرحضوری و در بستر فضای مجازی (شبکه شاد ) خواهد بود ؛در وضعیت سفید ، آموزش به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری ، و در وضعیت زرد با گروه بندی دانش آموزان ، نیمی از آموزش  به صورت حضوری ( به طوری که یک گروه در روزهای زوج و گروه دیگر در روزهای فرد در مدرسه حضور می یابند ) و نیم دیگر آموزش  ، غیرحضوری و در بستر شبکه شاد برگزار خواهد شد .

او با اطمینان خاطر به خانواده ها ، از دغدغه ی آموزش و پرورش در خصوص اولویت تضمین سلامت بچه ها گفت و بر ضرورت وجود مواد ضدعفونی کننده در مدارس و لزوم گندزدایی روزانه ی مدارس ، قبل و بعد از حضور دانش آموزان تاکید کرد .

 نخعی با اشاره به قابلیت های بیشتر نسخه ی جدید شاد و برگزاری کلاس های آموزشی به صورت تعاملی در این نسخه ، ادامه داد : با توجه به نقش مهم و اثرگذار والدین به عنوان همراه راهبردی آموزش و پرورش ، کیفیت آموزش به اقتضای شرایط پیش آمده ، پیوند بیش از پیش اولیا و مربیان را می طلبد .

او به اهمیت کسب مهارت در دوره ی پیش از دبستان و ارائه ی خدمات تربیتی در بستر فضای مجازی ، اشاره و بر ضرورت ثبت نام نوآموزان تاکید کرد .

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سال تحصیلی آموزش وپرورش کرونا مناطق قرمز آغاز سال تحصیلی جدید ی آموزش و پرورش دانش آموزان ی مدارس ی جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۳۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند

به گزارش قدس خراسان، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار کرد: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش آموزان بانیازهای ویژه است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

رشیدی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش‌های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

در ادامه همچنین جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و گفت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آن‌ها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر و با زیربنای ۲۵۰ متر مربع به ارزش بالغ بر ۳ میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود