Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@22:30:35 GMT

سهم داروسازان در توفیقات نظام سلامت بر کسی پوشیده نیست

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۹۳۹۰۳

سهم داروسازان در توفیقات نظام سلامت بر کسی پوشیده نیست

وزیر بهداشت، گفت: توفیقات نظام سلامت در گام اول انقلاب مرهون خدمات دلسوزانه جامعه داروسازی بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید نمکی، در پیامی به مناسبت فرا رسیدن روز داروساز، تاکید کرد که جامعه داروسازان ایرانی برای فراز و فرودهای پیش رو در گام دوم انقلاب و ارتقای جایگاه «داروساز و داروی ایرانی» و «جهش تولید» کماکان افتخارآفرین خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن پیام وزیر بهداشت، آمده است: پنجم شهریور، سالروز بزرگداشت حکیم مؤلف و مصنف، محمد بن زکریای رازی و روز داروساز، فرصت مغتنمی است برای ارج گذاری دوباره خدمات و تلاش‌های ماندگار جامعه داروسازی کشور در تحقق اقتصاد مقاومتی و گام بلند این قشر فرهیخته در مسیر ارتقای سلامت، توسعه علم، فناوری و تولید ملی در میهن عزیز اسلامی.

بدون اغراق توفیقات نظام سلامت این سرزمین در گام اول انقلاب اسلامی، مرهون هم افزایی تلاش‌ها و خدمات خالصانه و دلسوزانه جامعه داروسازی در کنار سایر اقشار و اعضای خانواده بزرگ نظام سلامت بوده است و قدر مسلم تداوم و ارتقای آن نیز مستلزم این مشارکت و همراهی داروسازان ایرانی با همان انگیزه و مرام خواهد بود.

جامعه داروسازان ایرانی به مدد تجارب ارزشمند گذشته و با عزمی دو چندان در بستر حکمرانی مطلوب و سیاستگذاری درست و به مدد اخلاق، انگیزش، دانش و توانمندی که در همه سال‌های جهاد و مقاومت از خود به یادگار نهاده اند برای فراز و فرودهای پیش رو در گام دوم انقلاب و ارتقای جایگاه «داروساز و داروی ایرانی» و «جهش تولید» کماکان افتخارآفرین خواهند بود.

به عنوان سرباز کوچک نظام سلامت ضمن گرامیداشت نام و یاد شهدای مدافع سلامت، بویژه شهدای عزیز جامعه داروسازی، این مناسبت را به یکایک همکاران داروساز خود در حوزه دانش و فناوری، زنجیره تأمین و توزیع دارو و نظام ارائه خدمت، تهنیت عرض نموده و رجای واثق دارم با هم افزایی و بهره گیری از ظرفیت داروسازان، غلبه بر مشکلات فرارو، ارتقای کیفی و کمی صنایع دارویی، بهبود جایگاه داروساز و دسترسی به خدمات دارویی به بهترین وجه ممکن دست یافتنی خواهد بود.

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: جامعه داروسازی نظام سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۳۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مدل‌های قدیمی مسائل جامعه را حل نمی‌کند، گفت: علم به خودی خود نمی‌تواند مسائل جامعه را حل کند بلکه با خلاقیت در مواجه با مسائل پیچیده راهکار ارائه می‌دهد.

محمدمهدی طهرانچی ۱۰ اردیبهشت در اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ در جمع اساتید گروه کشوری علوم اجتماعی در چالوس در ابتدای سخنان خود با اشاره به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه اظهار کرد: در دورانی زندگی می‌کنیم که انسانیت به مسلخ رفته است و نظام علمی در خدمت حاکمیت نظام سلطه قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه این نظام سلطه یک چهره‌ای داشت که بسیار بزک شده بود اما درون این چهره و پشت آن چهره کریهی است که جز قدرت و پول چیزی نمی‌شناسد، افزود: امام راحل مکتبی را بنیان نهادند که طوفانی را به پا کرد که امروز بیش از هر زمانی چهره کریه این نظام سلطه را آشکار می‌کند.

وی تصریح کرد: دموکراسی، حقوق بشر و کودک، محیط زیست و یونسکو از واژه‌های زیبایی هستند که با کشتن ۱۵ هزار کودک و حمله به معترضان در متن دانشگاه به مسلخ رفته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اقدامات بی رحمانه نظام ظلم و صهیونیست در مقابل علم و زنان، بیان کرد: نظام سلطه دانشگاه و زن و کودک نمی‌شناسد و باید گفت طوفان، دستکش مخملی را برده است و مشت آهنین هویدا شده است.

طهرانچی با تاکید براینکه این‌روزها غرب بدون نقاب و واکنش در مقابل مقام دانشجویان و اساتید دانشگاه را می‌توان دید، افزود: امسال روز معلم کلید واژه «من‌هم یک پروفسورم» در فضاهای رسانه‌ای و مجازی منتشر خواهد شد.

وی در ادامه به کاهش ورودی‌های علوم انسانی و علوم پایه در دانشگاه آزاد اسلامی  پرداخت و گفت: در حوزه علوم اجتماعی این گرایش کمتر بوده است که باید علت‌یابی و سپس برای آن راه حل ارائه شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تعداد دانشجویان در حوزه علوم اجتماعی را چهار هزار و ۳۶ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۵۰ درصد در تهران مشغول به تحصیل هستند و اگر این روند ادامه یابد تعداد دانشجویان در سال‌های آینده در این رشته کاهش بیشتری خواهد یافت.

طهرانچی با بیان اینکه انتخاب رشته، سرمایه گذاری فرد برای آینده خود است، خاطر نشان کرد: در دو دهه قبل اقبال رشته‌های جامعه شناسی در دانشگاه آزاد اسلامی بالا بود و گرایش به علوم سیاسی نیز بدین گونه بود اما در حال حاضر رشته مدیریت و اذناب آن گرایش بیشتری یافته است.

وی با بیان اینکه انتخاب رشته یک برایند فردی است اما فرایند جمعی آینده کشور را رقم می‌زند، افزود: نسل جوان دیگر برایش مدرک تحصیلی و اعتبار دانشگاه ملاک نیست.

این مسئول اشباع کاذب اطلاعات را موجب عوض شدن نگاه بچه‌ها به آموزش عالی دانست و گفت: فرزندان ما تصویر را از دریچه دیجیتال می‌گیرند.

طهرانچی با اشاره به اینکه تعداد دانشجویان با اعضای هیئت علمی و اساتید به نوعی همخوانی ندارد، تاکید کرد: ناترازی در دانشگاه یک مسئله است که باید اصلاح شود و مسئله شناسی ما باید دقیق باشد.

وی با بیان اینکه چهارگانه کنش تنها علم نیست بلکه بینش، توانش، دانش و گرایش هست، گفت: یکی از اشکالات این است که همت بچه‌ها را کوچک کردیم و توانش را پایین آوردیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه فضای مجازی توانش بچه‌ها را به سمت توانایی‌های عاریتی سوق داده است، گفت: غضب و وحشت تقویت شده است و فکر می‌کنند خیلی توانمند شده‌اند.

طهرانچی با اشاره به نقش مهم ایمان در تقویت فرزندان و با تاکید بر اینکه مدل‌های قدیمی مسائل جامعه را حل نمی‌کند، اظهار کرد: علم به خودی خود نمی‌تواند مسائل جامعه را حل کند بلکه با خلاقیت در مواجه با مسائل پیچیده راهکار ارائه می‌دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه دانشگاه باید جامعه پرداز باشد، افزود: بچه‌های ما به جای دانایی به دنبال توانایی هستند و سودمندی را در توانایی می‌بینند.

طهرانچی با بیان اینکه باید از دریچه توانایی با بچه‌ها سخن گفت، یادآور شد: باید از دریچه توانایی مهارت، خلاقیت و نوآوری را به سمت آن‌ها سوق داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • طرح «نور» است یا «زور»؛ روحانیون برای جنگ با که لباس نظامی پوشیده‌اند؟
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • هدف بنیادعلوی توانمند سازی وایجاد درآمدپایداربرای اقشار ضعیف است
  • روحانیون و طلاب قم، لباس نظامی پوشیده اند برای جنگ با که؟ با زنان و دختران این سرزمین؟!
  • معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش