Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@01:54:30 GMT

در نقاشی‌های کودکانه همدیگر را بغل کنیم

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۹۴۱۶۴

در نقاشی‌های کودکانه همدیگر را بغل کنیم

مینا هاشمی به خبرنگار ایرنا گفت: درلابلای خبرهای بد و تلخ خبر مهربانی‌ها، گذشت‌ها، دستگیری‌ها و کمک‌ها حال همه مان را بهتر می‌کرد، دنیا غرق در غرور و خودبینی و زیاده خواهی ما آدم‌ها شده بود هرکدام در هرکجای جغرافیا به شکلی غرق در دنیا شده بودیم و شاید خدا دنیا رو یکبار ریست/ reset کرد تا یادمان بیاورد دنیا صاحب دارد و یادمان بیاورد قدرت ما در برابر قدرت و عظمتش بسیار ناچیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در کنار همه اینها اما دوران خانه‌نشینی کرونایی فرصتی شد برای مطالعات جدید و تحقیقات پساکرونایی و قطعا تاثیراتش را در محیط زیست، اقتصاد و حتی سیاست و ابعاد دیگر زندگی اجتماعی بشر خواهد گذاشت و در یک کلام زمین را متحول کرد.
این مجری دهه ۶۰ از مردم خواست به شیوه‌های ساده‌ای که کارشناسان بهداشتی توصیه می‌کنند ماسک زدن، خودداری از حضور در تجمات و ضدعفونی کردن مراقب خود و جامعه باشند و البته به دلیل حضور و توجه کودکان دقت داشته باشند که دچار وسواس هم نشوند.

والدین توجه داشته باشند با رفتارها و کلامشان باعث اضطراب و ترس بچه‌ها نشوند.

هاشمی گفت: کرونا می تواند نوعی خودمراقبتی را رواج دهد اگر پدرها و مادرها بلد باشند چگونه بچه‌ها را آگاه کنند؛ مثلا در قصه‌هایی که برای بچه‌ها می‌خوانند به آنها آموزش دهند که در هر شرایطی ما می توانیم ازخودمان مراقبت کنیم مثلا بگویند در هرصورت ما از ویروس قوی تریم و وسیله دفاع ما ماسک هست و اینکه فعلا نباید همدیگر را بغل کنیم، روبوسی کنیم ولی درعوض در نقاشی‌هایی که برای همدیگر می‌کشیم همدیگر را می‌بوسیم و بغل می‌کنیم تا ویروس برای همیشه برود. با ویروس می جنگیم چون قهرمانیم و بسیاری از راهکارهای ظریف دیگر.
این مجری کودک در مورد روزهای خانه نشینی اش گفت: به احترام اهمیت سلامت جامعه طبق توصیه و تاکیدات در ابتدای شیوع کرونا مثل بقیه افراد دلسوز جامعه در قرنطینه ماندم و پس از ازسرگیری فعالیت های اجتماعی فعالیت هایم را با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی از سر گرفتم.

هاشمی مطالعه را بیشترین فعالیت این دوران خود عنوان کرد و افزود: دوران قرنطینه فرصتی برای رسیدگی به زندگی و توانمندی های خانه داری بود و همان اوایل شروع کردم به درست کردن موادی که می شد در خانه تهیه کرد مثل ماست انداختن، پخت نان و کیک و خلاصه درس نوستالژی کوکب خانم زن باسلیقه ای بود در زندگی من نمود پیدا کرد.
وی ادامه داد: در حیطه کار فرهنگی نیز سعی کردم از طریق امکان لایو (زنده) اینستاگرام با مخاطبان عزیز گپ بزنم و جدیدا هم که با طرح خانم گیتی فرشفایی در کمیسیون خلاقیت و نوآوری انجمن تخصصی کودک و رسانه شنبه‌ها به صورت مجازی با حضور هنرمندانتجربیات خود را منتقل می‌کنیم تا دورادور عشق و هنر و تجربه را در محضر مخاطبان تلفیق کنیم.

این مجری کودک ادامه داد: فرصتی که کرونا داد بدرد بخور بود، تلاش ها برای درک وضعیت و از دل تاریکی، ترس و اضطراب، روشنایی امید را بیرون کشیدن، از جمله فواید آن بود. البته هنوز هم درس های زیادی هست که باید از این وضعیت گرفت و نقشه راه کرد و روزی تاریخ شهادت خواهد داد به جوانمردی تیم های پزشکی و کادرهای درمان و همه کسانی که برای نجات جسم و روح دیگران عشق و مهر به هم تعارف کردند و این یعنی بدرد بخور بودن عهد کرونا که یک درس برای همه مان بود.

برچسب‌ها صدا و سیما اختصاصی ایرنا کودک آنلاین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صدا و سیما اختصاصی ایرنا کودک آنلاین صدا و سیما اختصاصی ایرنا کودک آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۴۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • معروفترین نقاشی جهان اتاق دار می‌شود
  • نمایشگاه نقاشی گروهی دانش آموزان ابتدایی شاهرود
  • ترانه‌ کودکانه «ببعی تو بازیگوشی» اینستاگرام را منفجر کرد + ویدئو
  • خشم پدر، جان همسر و فرزندش را گرفت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • فاجعه سیل بلوچستان/ وضع از سیل قبلی بدتر است/ ببینید چطور مردم خودشان به داد همدیگر رسیدند (فیلم)
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • امت اسلام در کنار همدیگر به یک دشمن واحد توجه کنند
  • هدیه به حسینی قبل از پرسپولیس