Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مسئول در بانک جهانی گفت: قاره آسیا به منظور حمایت از احیای اقتصادی از پاندمی ویروس کرونا باید روی حفظ کسب و کارهای کوچک تمرکز کند و موسسه مالی بین المللی (IFC) در این مسیر کمک خواهد کرد.

 

به گزارش پول نیوز، «ویوِک پاتاک» مدیر واحد آسیای شرقی و اقیانوسیه در مؤسسه مالی بین المللی (بازوی تأمین مالی بخش خصوصی بانک جهانی IFC) گفت: با بحرانی روبرو هستیم که تاکنون مشابه آن را ندیده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هیچ دستورالعملی وجود نداشته و مردم همچنان در حال یاد گرفتن نحوه واکنش به آن هستند؛ تمرکز روی حفظ کسب و کارهای کوچک و متوسط معطوف است زیرا آنها مولدان بزرگ کار هستند. این مشاغل ستون فقرات اکثر اقتصادهای این منطقه محسوب می‌شوند.

مؤسسه مالی بین المللی تا اینجای کار بیش از یک میلیارد دلار بودجه مرتبط با ویروس کرونا به کسب و کارهای کوچک و متوسط و کشاورزان منطقه آسیا اختصاص داده است. این بودجه تا پایان ژوئن، ۵۵۴ میلیون دلار کمک به شرکت‌های تولیدی، کشاورزی و بخش خدمات و همچنین ۴۹۲ میلیون دلار کمک به تأمین خطوط تجاری، بانک‌ها، گردشگری و شرکت‌های بهداشتی را شامل می‌شود.

بانک جهانی در ژوئن برآورد خود را برای منطقه تحت پوشش پاتاک بروزرسانی و برای این منطقه در سال جاری رشد کلی ۰.۵ درصدری را پیش‌بینی کرد که پایین‌ترین نرخ توسعه و رشد اقتصادی از سال ۱۹۶۷ تاکنون محسوب می‌شود. این نهاد به تأثیر قرنطینه، افت قیمت کامودیتی‌ها و تنگنای شرایط مالی جهان اشاره کرد و هشدار داد که بیشتر کشورهای منطقه به جز چین، با خطر افزایش رکود در صورت تداوم شیوع روبرو هستند.

این سازمان روی کسب و کارهای کوچک متوسط تمرکز کرده است زیرا بیشتر کمک میلیارد دلاری دولت در برنامه‌های محرک کرونایی به دست این کسب و کارها نرسیده و بانک‌های تجاری نیز به دلیل هراس از افزایش وام‌های بد و تعویق و یا عدم بازپرداخت بدهی توسط وام‌گیرندگان، از اعطای اعتبار بیشتر به آنان خودداری کرده اند.

بانک جهانی از بانک مالدیو به منظور تأمین نقدینگی برای بخش آسیب‌دیده گردشگری و همچنین کسب و کارهای کوچک و متوسط حمایت کرده است؛ حدود ۲۷۰ میلیون دلار برای ۶ بانک سریلانکا، ویتنام و بنگلادش فراهم شده تا از این طریق از ۱۷ هزار و ۵۰۰ کسب و کار کوچک این کشورها حمایت شود.

پاتاک در ادامه اضافه کرد که در سال مالی جدید، مؤسسه مالی بین المللی به منظور احیای بازارهای تولیدی آسیا و برداشتن موانع بر سر فعالیت بخش خصوصی، کار خواهد کرد. کارمندان این نهاد به منظور تقویت مسافرت و گردشگری داخلی با هدف جبران کاهش گردشگران خارجی، با سازمان‌های گردشگری همکاری خواهد کرد.

 

منبع: مهر

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک جهانی بانک جهانی پول نیوز نقدینگی کرونا کسب و کار کسب و کارهای کوچک مالی بین المللی بانک جهانی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۴۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد

  به گزارش جام جم آنلاین از گرگان حیدر آسیابی در  نشست با کارگران و کارفرمایان که به مناسبت گرامیداشت  هفته کار و کارگر در دادگستری استان برگزار شد با اشاره به سخنان  رهبر معظم انقلاب درباره حقوق کارگران  در دیدار اخیر ایشان با این قشر گفت: رکن اصلی اقتصاد کشور و رزمندگان جنگ اقتصادی  ، کارگران هستند و تلاش ما در دادگستری استان بر پیگیری مشکلات این قشر و حل آن است.
آسیابی با تاکید بر این که تنظیم قراردادهای خاص و تحمیلی به کارگران ،  از نظر قانونی اعتبار ندارند و خلاف قانون است گفت:  اگر  کارگران نسبت به این نوع قراردادها معترض باشند می توانند شکایت کنند .
وی از اختصاص وکلای معاضدتی برای کارگران هم خبر داد و گفت: برای کارگرانی که نیاز به مشاوره حقوقی  یا وکیل در پرونده های خود دارند نیز  در رایزنی با کانوی وکلای  قوه قضاییه، سهمیه ویژه  برای وکلای معاضدتی ، در نظر گرفته خواهد شد.
حیدر آسیابی افزود: برای حل مشکلات و اختلافات کارگران و کارفرمایان نیز شعب ویژه در شورای حل اختلاف استان اختصاص می یابد  تا افراد به جای مراجعه به محاکم ،  اول به شورای حل اختلاف مراجعه کنند .
آسیابی با اشاره به این که رویکرد ما در دستگاه قضایی استان بر پایه حمایت از واحدهای تولیدی است  افزود: این رویکرد  هم حمایت از کارفرما و هم حمایت از کارگر است  که در نتیجه آن فقط ر سال گذشته  110 واحد تولیدی یا احیا شدند یا از تعطیلی و ورشکستگی آنها جلوگیری شد .
وی ادامه داد:  حفظ حدود 3 هزار فرصت شغلی نتیجه احیای این واحد ها بود و اگر امروز به اذعان مسئولان اداره کل  کاهش 15 درصدی بیمه بیکاری در سال گذشته داشتیم  به علت رونق این واحدها و افزایش ظرفیت تولید در استان بود.
وی گفت: هدف جلسه امروز تعامل بین بخشی بین متولیان اجرایی بخش خصوصی در کنار سایر نهادهای مثل شورای گفتگوی بخش خصوصی، ستاد اقتصاد مقاومتی و ستاد رفع موانع تولید در استان بود تا با استفاده از ظرفیت همگرایی دستگاه قضایی برای حل مشکلات کارگران  تلاش شود.
وی با بیان این که حقوق کارگر فقط دستمزد نیست افزود: امنیت شغلی، بیمه بیکاری، بیمه سلامت، حفاظت و ایمنی محیط های کارگری و بازنشستگی هم شامل حقوق کارگر است و قانون برای تضمین این حقوق ضمانت اجرایی دارد.
وی  گفت: کارگران باید برای به روز کردن مهارت های خود آموزش های فنی و حرفه ای را جدی تر بگرند .
وی گفت: قوانین کار برای رعایت تعادل بین کارفرما و کارگر و تامین حقوق کارگران وضع شده است که مهم ترین ویژگی آن حمایتی بودن این قانون و بیشتر بر پایه تامین حقوق کارگران است.
حسینعلی خواجه مظفری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان هم در این نشست با قدردانی از نگاه دادگستری استان برای ورود به موضوع مشکلات کارگران گفت: 188 هزار نفر کارگر بیمه شده در استان در 43 هزار کارگاه کار می کنند .
وی ادامه داد: میانگین مدت زمان رسیدگی به پرونده  الان به 16 روز رسیده است که رتبه سوم کشور  راداریم .
وی با اشاره به کاهش 15 درصدی تعداد افرادی که در استان  بیمه بیکاری دریافت می کنند افزود: تنها استان کشور هستیم که با سیر نزولی پرداخت بیمه بیکاری مواجهیم و به معنای کاهش اخراج کارگران است که نتیجه اقدامات ستا د اقتصاد مقاومتی دادگستری استان و دستگاه های اجرایی برای کمک به رونق تولید و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی است .
بیمه کارگران ساختمانی ، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در کارگاه های بالای 50 نفر، تمکین نکردن کارفرمایان به آرای صادر شده در هیئت های حل اختلاف و مراجع قانونی، به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز،  قراردادهای چندماهه و تحمیلی از جمله مواردی بود که در جلسه امروز از سوی نمایندگان کارگری  مطرح شد

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین جلسه کمیته سرمایه‌گذاری بانک دی در سال جاری
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • آرامکوی عربستان حامی مالی فیفا شد
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • اولین واکنش مالکان جدید پرسپولس در خصوص اوسمار | فعلا هستند اما ما قهرمانی آسیا می‌خواهیم