Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@02:02:50 GMT

عربستان تا رتبه سوم در عرضه نفت به چین پایین آمد

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۹۴۳۹۵

عربستان تا رتبه سوم در عرضه نفت به چین پایین آمد

‍‍‍‍‍‍

عربستان سعودی ماه گذشته ۵.۳۶ میلیون تن نفت خام به چین صادر کرد که برابر با ۱.۲۶ میلیون بشکه در روز است و به این ترتیب پس از روسیه و عراق، در رتبه سوم صادرات نفت به چین قرار گرفت. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، صادرات نفت خام عربستان سعودی به چین در ماه جولای کاهش یافت و این کشور را برای اولین بار طی دو سال گذشته از جمع  دو عرضه کننده برتر نفت به چین خارج کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عربستان سعودی تولید نفت خود را برای مقابله با کاهش تقاضا و پایین آمدن قیمت نفت به خاطر همه‌گیری ویروس کرونا کم کرده است.

 عربستان سعودی ماه گذشته 5.36 میلیون تن نفت خام به چین صادر کرد که برابر با 1.26 میلیون بشکه در روز است. این کشور در ماه ژوئن 8.88 میلیون تن و در جولای سال گذشته میلادی 6.99 میلیون تن نفت به چین صادر کرده بود.

 روسیه در ماه جولای با صادرات 7.38 میلیون تن معادل 1.74 میلیون بشکه در روز، بزرگترین عرضه کننده نفت به چین بود. عراق هم 5.79 میلیون تن نفت خام به چین صادر کرد و در رتبه دوم در عرضه نفت به این کشور قرار گرفت.

چین 37 میلیون بشکه نفت از آمریکا وارد می کندعربستان پروژه 10 میلیارد دلاری ساخت پالایشگاه در چین را معلق کرد

 عراق نتوانست در ماه های مه و ژوئن طبق سهمیه خود از قرار داد کاهش تولید اوپک پلاس، تولید خود را پایین بیاورد، ولی قول داده در ماه های اوت و سپتامبر، علاوه بر 850 هزار بشکه در روز سهمیه اش طبق قرارداد، 400 هزار بشکه اضافی هم از تولید خود کم کند.

 صادرات نفت آمریکا به چین در ماه جولای 139 درصد نسبت به سال قبل افزایش یافت و به 3.7 میلیون تن رسید. تاجران چینی در زمانی که قیمت نفت خام آمریکا در ماه آوریل به زیر صفر رسیده بود، محموله های بزرگی از نفت این کشور را خریداری کرده بودند.

 چین در ماه جولای 387792 تن نفت خام از مالزی وارد کرد که 71 درصد کمتر از ماه قبل بود.

انتهای پیام/151

R7586/P/S7,80,85/CT10 بیشتر بخوانید... صادرات نفت عربستان به کمترین رقم طی ۱۸ سال گذشته رسید توقف صادرات نفت عربستان به پاکستان/ قرارداد نفتی ۳.۲ میلیارد دلاری منقضی شد قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... صادرات نفت عربستان به کمترین رقم طی ۱۸ سال گذشته رسید توقف صادرات نفت عربستان به پاکستان/ قرارداد نفتی ۳.۲ میلیارد دلاری منقضی شد پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی ۱ جزئیات ۳ مصوبه مهم شورای پول و اعتبار/ همتی: عرضه ارز در نیما زیاد شد ۲ حقوقی‌های بورس خریدار شدند؛ ترمز ریزش بورس کشیده شد ۳ کاهش ۲۵درصدی حق مسکن کارگران با اجرای مصوبه از تیر/ ۶۰۰هزار تومان از جیب هر کارگر پرید ۴ ۳ شرط پرداخت وام ۲۵۰میلیونی مسکن اعلام شد ۵ قیمت طلا، قیمت سکه، قیمت دلار و قیمت ارز امروز ۹۹/۰۶/۰۴؛افزایش قیمت طلا و ارز در بازار/ سکه ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان شد ۶ ۱.۵تریلیون تومان پول مردم با سقوط شاخص بورس پودر شد ۷ ورق بورس بالاخره برگشت ۸ اختصاصی|جزئیات هزینه تولید هر کیلوگرم گندم برای سال زراعی جدید منتشر شد+ جدول مهمترین اخبار اقتصادی جزئیات ۳ مصوبه مهم شورای پول و اعتبار/ همتی: عرضه ارز در نیما زیاد شد آمارها دروغ می‌گویند یا مسئولان؟ گفتگو با صالح‌آبادی|چرا بعد ۴۰سال تورم حل نشد؟ ۴ دلیل تورم و ۳ راه‌حل؛ همه‌جا پای دلار نفتی در میان است/ پول بورس از املاک شمال تهران سردرآورد فراخوان پذیره نویسی ETF پالایشی از فردا/ هر کد ملی حداکثر ۵ میلیون تومان مهمترین اخبار تسنیم جزئیات ۳ مصوبه مهم شورای پول و اعتبار/ همتی: عرضه ارز در نیما زیاد شد وقوع حادثه امنیتی در مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی؛ شلیک ۳۰ منور از ترس حملات حزب الله اعلام حالت فوق العاده در ایالت ویسکانسین آمریکا روحانی: غیرممکن است پای میز مذاکره با آمریکا برویم/ در استفاده از ارز ۴۲۰۰ تقلب صورت گرفت ظریف: زورگویی و قانون‌شکنی پامپئو بار دیگر آمریکا را منزوی کرد درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صادرات نفت عربستان چین صادر عربستان سعودی میلیون تن نفت ماه جولای میلیون بشکه بشکه در روز تن نفت خام نفت به چین سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۴۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید

صادرات محصولات کشاورزی ایران در پایان سال گذشته به ۶.۲ میلیارد دلار رسید که عراق با سهم ۳۱.۵ درصدی در رتبه اول واردات از ایران و امارات و روسیه با سهم ۱۱.۹ و ۸.۳ درصدی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته افزایش ۸.۳ درصدی در وزن و رشد ۱۹.۴ درصدی در ارزش داشت‌، این در حالی است که واردات محصولات کشاورزی از لحاظ وزنی و ارزشی به ترتیب ۱.۱ و ۵.۶ درصد کاهش یافته است.

تراز وزنی تجارت بخش کشاورزی نیز ۵.۳ درصد بهتر شده و تراز تجاری ارزشی از منفی ۱۳.۲ میلیارد دلار به منفی ۱۱.۱ میلیارد دلار رسیده است. تراز تجاری وزنی در دوره مذکور از منفی ۱۷.۴ میلیون تن به منفی ۱۶.۵ میلیون تن رسیده است.

موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی در گزارش خود اعلام کرده است که به طور میانگین ارزش هر کیلوگرم کالای صادراتی بخش کشاورزی با رشد ۱۰.۳ درصدی از ۶۷ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۴ سنت در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است، در حالی که ارزش هر کیلوگرم کالای وارداتی بخش کشاورزی با کاهش ۴.۵ درصدی از ۷۳ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۰ سنت در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

هندوانه، سیب، گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، سیر و پیاز ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ وزنی، و پسته، سیب، خرما، گوجه‌فرنگی و شیرخشک ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ ارزشی در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

همچنین ذرت دامی، دانه سویا، گندم، جو و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی از لحاظ وزنی و ذرت دامی، دانه سویا، روغن نباتی، برنج و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی به لحاظ ارزشی در این دوره هستند. نکته قابل توجه این گزارش، کاهش واردات وزنی و ارزشی گندم به میزان ۴۳.۳ و ۵۰.۲ درصد، برنج ۳۷.۲ و ۳۸.۲ درصد و شکر به میزان ۴۲.۶ و ۳۰.۳ درصد بوده است که حکایت از کاهش وابستگی به این اقلام اساسی است.

در این گزارش تاکید شده است که در سال ۱۴۰۲ عراق با سهم ۳۸.۶ درصدی، نخستین مقصد صادراتی کالاهای کشاورزی ایران بوده و امارات با سهم ۱۴.۵ درصدی در رتبه دوم و ۸ کشور باقیمانده هر کدام با سهم‌های کمتر از ۱۰ درصد در رتبه‌های بعدی ۱۰ کشور اول قرار داشتند. به عبارت دیگر از نظر مقداری بیش از ۸۸ درصد صادرات کالاهای کشاورزی به کشورهای عراق، امارات، روسیه، افغانستان، پاکستان، ترکیه، هند، ترکمنستان، عمان و آذربایجان انجام شده و سهم سایر کشورها تنها ۱۱.۹ درصد بوده است.

بر اساس این آمار، از نظر ارزشی نیز عراق با سهم ۳۱.۵ درصدی در رتبه اول و امارات و روسیه با سهم ۱۱.۹ و ۸.۳ درصدی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

همچنین کشورهای پاکستان، افغانستان، هند، چین، ترکیه، ترکمنستان و آذربایجان در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند و در مجموع بیش از ۸۳ درصد کالاهای صادراتی ایران از نظر ارزشی به مقصد این ۱۰ کشور بوده است.

در سال ۱۴۰۲، از لحاظ وزنی امارات متحده عربی ۳۶.۷ درصد، ترکیه ۱۴.۳ درصد، روسیه ۱۱.۶ درصد، انگلستان ۷.۸ درصد و هلند ۵.۴ درصد در واردات بخش کشاورزی ایران سهم داشته‌اند.

همچنین از لحاظ ارزشی امارات ۳۲.۹ درصد واردات بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است، پس از آن کشورهای ترکیه با ۱۴.۸ درصد، هند ۷.۴ درصد، روسیه ۷ درصد و انگلستان با ۵.۷ درصد سهم از واردات کشاورزی ایران در رتبه‌های دوم تا پنجم قرار گرفتند.

کد خبر 749641

دیگر خبرها

  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • قیمت طلا و سکه کاهشی شد؛ سکه چقدر پایین آمد؟ | جدول قیمت انواع سکه و طلای ۱۸ عیار را ببینید
  • پرتاب دانشجویان در آمریکا از پله به پایین
  • عربستان قیمت نفتش را افزایش داد
  • قیمت طلا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • قیمت جهانی طلا به ۲۲۸۳ دلار و ۲۳ سنت رسید
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی