Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@00:13:19 GMT

دستبرد کرونا به خزانه دولت آلمان

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۹۴۸۳۱

دستبرد کرونا به خزانه دولت آلمان

به گزارش ایرنا، بحران کرونا خزانه دولت آلمان را تقریبا خالی کرده است. تارنمای شبکه دویچه وله در این رابطه نوشت: دولت فدرال، دولت‌های ایالتی، شهرداری‌ها و صندوق‌های تأمین اجتماعی ۵۱.۶  میلیارد یورو بیشتر از بودجه خود در نیمه اول سال جاری میلادی (۲۰۲۰) هزینه کرده‌اند.

اطلاعات منتشر شده توسط اداره آمار آلمان نشان می‌دهد، تولید ناخالص ملی این کشور ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ درصد کاهش یافته و برای نخستین بار از سال ۲۰۱۰میلادی تا کنون، درآمد دولت آلمان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، کمتر بوده است. هم‌زمان هزینه‌های دولت ۹.۳ درصد بیشتر شده است.

در سه ماهه دوم سال جاری میلادی تولید ناخالص داخلی در مقایسه با سه ماهه دوم سال قبل ۹.۷ درصد کمتر بوده که البته اندکی بهتر از پیش‌بینی‌های اولیه است. در ارزیابی‌های اولیه، کاهش تولید ناخالص ملی در این مدت ۱۰.۱ درصد پیش‌بینی شده بود.

در ماه‌های مارس و آوریل(اسفند و خرداد)  بخش‌هایی از اقتصاد آلمان به دلیل وضع محدودیت‌های مرتبط با کرونا متوقف شدند. بسیاری از کشورهای پیشرفته اقتصادی نیز وضعیت مشابهی داشتند.

در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ در مجموع صادرات و واردات کالا و خدمات کاهش یافته است. هزینه‌های مصرف‌کنندگان شخصی و سرمایه‌گذاری شرکت‌ها در زمینه تجهیزات مانند ماشین‌آلات هم کاهش یافته و اقتصاد آلمان وارد یک رکود عمیق اقصادی شده است.

پس از همه‌گیر شدن ویروس کرونا در اروپا در ماه مارس (اسفند ۱۳۹۸) دولت فدرال آلمان یک بسته کمکی چند میلیارد یورویی تصویب کرد که هدف از آن پشتیبانی از چرخه اقتصاد بود.

تابستان یک بسته ۱۳۰ میلیارد یورویی برای سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ میلادی به هزینه‌های دولت افزوده شد و هم‌زمان مالیات بر ارزش افزوده هم برای مدت شش ماه -از اول ژوئیه- از ۱۹ به ۱۶ درصد و از هفت به پنج درصد کاهش یافت. هدف از کاهش مالیات‌ها تشویق مصرف‌کنندگان به خرید و رونق بازار بود.

کاهش مالیات‌ها، افزایش هزینه‌ها و بسته‌هایی که برای کمک به اقتصاد ارائه شدند، خزانه دولت را خالی کرده است. آلمان آخرین بار در سال ۲۰۱۱  کسری بودجه داشت و پس از آن درآمد این کشور همواره بیشتر از بودجه سالانه بود.

حال در پی بحران کرونا تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای نخستین بار قوانین "پیمان ثبات و رشد اقتصادی" را به حالت تعلیق درآورده‌اند. در این پیمان کشورهای عضو اتحادیه متعهد شده‌اند که کسری بودجه‌شان از سه درصد بیشتر نخواهد بود و کل بدهی دولت هم از ۶۰ درصد تولید ناخالص ملی فراتر نخواهد رفت.

برچسب‌ها آنگلا مرکل ویروس کرونا آلمان پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آنگلا مرکل ویروس کرونا آلمان آنگلا مرکل ویروس کرونا آلمان تولید ناخالص هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۴۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است

رحمت الله  اکرمی رئیس سازمان خزانه داری کل کشور در مراسم آیین رونمایی از برات الکترونیکی  با  بیان اینکه  ادر تامین سرمایه در گردش  و در تخصیص کارآمد و کارهای تامین وتولید  باید درست عمل کنیم تا شاهد رشد اقتصادی و ثبات اقتصادی در کشور باشیم گفت : راه اندازی  برات الکترونیکی   توجه به مدیریت ریسک است چراکه دائما در حال رصد بوده و زمینه ساز حذف  نقش های  واسط  می شود و تماس حلقه های ریسک را کاهش می دهد.

 اکرمی بیان کرد: در روش سنتی بنگاه های  اقتصادی خود جداگانه اقدام به  تسهیلات می کردند اما در روش جدید تمامی بانک ها  یکپارچه  و در قالب روش سنتی و روش جدید فعالیت می‌کنند.

رئیس خزانه داری کل کشور افزود: زمانی که یک خزانه داری برات توزیع می‌کند به معنای  آن است هیچ ریسکی وجودندارد. و در  بهمن ماه سال  ۱۴۰۰ که بحث سفته وبرات را رونمایی کرده بودیم هدف ما با بانک مرکزی  آن است که بتوانیم کارآمد در بحث تولید باشیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • بانک مرکزی آرژانتین نرخ بهره را به ۶۰ درصد کاهش داد
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد