Web Analytics Made Easy - Statcounter

مولوی عبدالصمد دامنی عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب گفت: اکنون عالم دلسوز اسلام و مسلمین را از دست داده ایم که در عرصه تقریب مذاهب اسلامی شخصیتی کوشا و وحدت مدار بودند، توصیه اکید ایشان در تمام جلسات و کنفرانس ها ، مباحثات ، کتب و تالیفات بر تقویت و ایجاد وحدت بین مذاهب اسلامی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مولوی دامنی افزود: ایشان در جهان اسلام یکی از برجسته ترین علمای دلسوز و مخلص بودند، در جلساتی که در شورای عالی و سمینارها در خدمت ایشان بودیم الحق و الانصاف در محضر یک شخصیتی کم نظیر خود را می دیدیم؛ موضع گیری های حکیمانه ایشان موجب اعتماد تمام مذاهب اسلامی به این شخصیت والامقام شده بود، خصوصا زمانی که ایشان در تصدی مجمع جهانی تقریب مذاهب بودند خدمات شایانی را به جهان اسلام داشتند و علما و اندیشمندان در مسائل اختلافی به ایشان رجوع می کردند و مسائل حل و فصل می گردید.

مدیر حوزه علمیه اهل سنت "حقانیه" ایرانشهر تصریح نمود:  قبل از ایشان آیت الله واعظ زاده خراسانی این خدمات را داشتند، آیت الله تسخیری با کیاستی که داشتند تمام فرقه ها و اقوام مختلف را گردهم جمع می کردند و موجب اعتماد همگان می شدند، یکی از عوامل ایجاد اعتماد مذاهب اسلامی به جمهوری اسلامی اقدامات مسئولانه ایشان بوده است که در زمان مسئولیت و  حیاتشان مخلصانه ، بی ریا و بر مبنای دغدغه مندی به امور مسلمانان و فرقه های اسلامی رسیدگی می کردند و اعتماد امت اسلامی را می افزودند.

 
انتهای پیام/

گفتگو از: محمدمحسن شمس

منبع: تقریب

کلیدواژه: آیت الله تسخیری مذاهب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۴۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است

آلفا محمد اوری اندیشمند و محقق مسلمان گینه ای در گفتگو با خبرگزاری تقریب حوادث جنگ غزه را مهم ترین دلیل اثبات این گزاره دانست که وحدت و همبستگی عملی از جهان اسلام رخت بسته است. آلفا محمد اوری اتحاد و همدلی را یک مفهوم بنیادین در دین اسلام دانست و افزود: تقریب و اتحاد یک رویه فکری با تکیه بر دفاع از ارزش های متعالی دین اسلام است  و هدف آن حفظ منافع ملت های مسلمان است.

آلفا محمد اوری با بیان اینکه روند رو به افول قدرت ملت های مسلمان در برابر کشورهای غیر مسلمان، ذیل بی توجهی به اهداف و اصول اسلامی و تمرکز بر گزاره های ساختگی کشورهای غیر اسلامی رخ داده است، افزود: پروردگار در کتاب مقدس قرآن می‌فرماید: «اگر از بیگانگان پیروی کردید، این رمز عقب‌گرد شماست و زیان‌کار هستید». همبستگی و وحدت با تکیه بر اعتقاد به خدا و رسول و پیروی از توصیه های کتاب الهی صورت می گیرد و این امر، دلیل مهم موفقیت مسلمانان در طول تاریخ بوده است.

او در توضیح بیشتر افزود: در کانون توجه نشاندن مفاهیم و فرهنگ بیگانگان، مسلمانان را از درون دچار زوال کرده و از موقعیت و اعتبار واقعی خود دور می کند. از این رو دشمنان به خوبی می دانند برای تحقق اهداف تفرقه اکنانه خود باید وحدت و همبستگی مسلمانان را نشانه بگیرند. این در حالی است که مسلمانان در اصل به خدا، پیامبر و معاد معتقد هستند و باید گرد هم جمع شوند و هدف واحدی داشته باشند.

آلفا محمد اوری در همین راستا گسترش اتحاد میان همه آحاد اسلامی را ضروری دانست و افزود: تعداد مسلمانان جهان از یک میلیارد مسلمان فراتر رفته است و منابع مادی و ثروت خوبی در اختیار دارند و می توانند در کنار یکدیگر بر چالش های مشترک پیروز شوند. در همین راستا همه ملت ها و دول اسلامی باید مسئله فلسطین را به‌ عنوان چالش اصلی در نظر بگیرند و از طریق وحدت مناقشه بر سر  فلسطین را حل کنند؛ زیرا مسئلۀ جنگ میان فلسطین و اسرائیل تنها از طریق هماهنگی مواضع و همگرایی ملت های مسلمان حل می شود.

این پژوهشگر مسلمان همچنین تصریح کرد: در حال حاضر آزادی قدس و فلسطین فوری ترین موضوعی است که باید در صدر فهرست چالش های ملت های مسلمان بنشیند و توجه به مهم ‌ترین مسئله اسلام باید همین امر باشد. در همین زمینه کشورهای مسلمان باید در یک رویکرد همدلانه از دشمن دوری کنند و در یک جبهه قرار گیرند که لازمه دستیابی به این هدف عبور از اختلافات درونی است.
 

دیگر خبرها

  • سرلشکر سلامی: در شرق مدیترانه راه را بر دشمن می‌بندیم
  • طرح نور با پشتوانه‌ مردمی و با قدرت ادامه دارد
  • ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین
  • بازدید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ایسنا
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»
  • مرجعیت علمی امام صادق (ع) انحراف را به حداقل رساند