Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان بازرسی بعد از بررسی ابعاد مختلف قرارداد مارک ویلموتس به این نتیجه رسیده که اقدامات ۸ عضو وقت هیات رئیسه به اموال دولتی خسارت زده و حقوق عمومی را ضایع کرده است.

به گزارش ایسنا، پرونده مدیران فدراسیون فوتبال در پرونده مارک ویلموتس ابعاد جدیدی به خود گرفته و حالا قوه قضاییه به صورت قانونی این پرونده را با توجه به تخلفات صورت گرفته در اختیار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بعد از اطلاعیه سازمان بازرسی مبنی بر ارسال پرونده هشت نفر به دادسرا به اتهام اهمال منجر به تضییع و ایجاد دین بر ذمه فدراسیون و خسارت به اموال دولتی و حقوق عمومی، این سوال پیش آمده که هشت عضو هیات رئیسه به چه اتهامی باید در دادسرا حاضر شوند؟

یکی از مسائلی که از ماه‌ها قبل موجب انتقاد از اعضای هیات رئیسه شده، مربوط به بندهای قرارداد است که در نتیجه آن، فدراسیون فوتبال از سوی فیفا به مبلغ ۶.۲ میلیون یورو محکوم شده است. با این حال، درویشیان، رئیس سازمان بازرسی دلایل عمده‌ای را برشمرده که منجر به ضرر فدراسیون و همین طور بودجه دولتی شده و در ماه‌های گذشته از سوی فدراسیون فوتبال مرتبا انکار شده است.

کمیته فنی بعد از عقد قرارداد، تاییدیه داد!

یکی از ایرادها به قرارداد همکاری با مارک ویلموتس و در نتیجه ناکامی تیم ملی در مسابقات انتخابی جام جهانی به قابلیت‌های فنی پایین این سرمربی بلژیکی از حیث مدیریت و امور فنی تیم بود که بازیکنان بارها به آن اذعان کرده‌اند. در نتیجه این سوال پیش آمده بود که آیا کمیته فنی فدراسیون فوتبال نقشی در این انتخاب داشته ‌و چه ویژگی‌هایی منجر به انتخاب ویلموتس شده است؟

در آن مقطع فدراسیون فوتبال اعلام کرد که انتخاب ویلموتس با موافقت کمیته فنی همراه شده اما رئیس سازمان بازرسی می‌گوید هشت روز بعد از انعقاد قرارداد با ویلموتس، تاییدیه کمیته فنی اخذ شده است!

این موضوع که قبلا هم توسط برخی از اعضای سابق کمیته فنی تایید شده، هیچ گاه توسط اعضای وقت تایید نشده بود که می‌تواند ریشه در رابطه کارمند و کارفرما و تهدید شدن موقعیت شغلی افراد داشته باشد.

پرداخت مازاد دستمزد و تقبل هزینه‌های اضافه

فدراسیون فوتبال علاوه بر قرارداد هنگفتی که با ویلموتس منعقد کرده، در مواقعی بیش از تعهدات خود نسبت به این سرمربی و دستیارانش عمل کرده است. یکی از این مسائل که رئیس سازمان بازرسی از آن نام برده، هزینه ۱۱۳ میلیون تومانی و همینطور خرید چهار بلیت برای سرمربی بلژیکی است که به این مبلغ باید پرداخت مبلغ ۶۰۵ هزار یورو بیش از قسط سوم قرارداد اشاره کرد.

در کنار این مسائل، مالیات ۷ میلیارد تومانی مارک ویلموتس هم مطرح است که مهدی تاج از آن دفاع کرده اما از دیدگاه مسئولان دولتی و قضایی، یک اقدام غیرقانونی به شمار می‌رود.

هزینه بودجه دولتی قبل از اخذ تاییدیه

دیگر همه می‌دانند که کل دستمزد مارک ویلموتس از طریق یکی از شرکت‌های زیرمجموعه شستا تامین شده است و هنوز فدراسیون فوتبال نتوانسته چک ضمانت را در موعد مقرر پاس کند. با این حال مهدی تاج بارها ادعا کرده که دولت این مبلغ را برای فدراسیون فراهم کرده و آن‌ها به صورت مستقیم با شرکت‌های تابعه دولت مذاکره نکردند و پولی را خارج از مصوبه‌های دولتی در اختیار نگرفتند.

با این وجود درویشیان، رئیس سازمان بازرسی یک ادعای دیگر دارد و می‌گوید این مبلغ قبل از تاییدیه دولت هزینه شده است و در واقع ابتدا این مبلغ به حساب ویلموتس پرداخت شده و سپس فدراسیون تاییدیه لازم را از دولت دریافت کرده است.

کسانی که از چشم قانون دور مانده‌اند

علت حضور این هشت نفر در دادسرا این است که آن ها هم برگه قرارداد ویلموتس را امضا کرده‌اند. شاید هفت نفر از این افراد نقش‌شان در این قرارداد به پررنگی مهدی تاج نباشد اما دادن اختیار تام به رییس فدراسیون فوتبال برای انتخاب سرمربی و سپس امضای برگه قرارداد، پای این افراد را به دادسرا باز کرده است.

روز گذشته نیز مدیران فدراسیون فوتبال در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی حاضر شدند که به جز اعضای هیات رییسه، ابراهیم شکوری و محمدرضا ساکت، مدیران وقت فدراسیون نیز حضور داشتند. 

با توجه به مسئولیت این کمیسیون و احتمال بررسی پرونده و ارائه نظر به قوه قضاییه، امکان دارد پای این دو مدیر که در آن مقطع سرپرست دبیرکلی و رئیس سازمان تیم‌های ملی بودند هم به پرونده باز شود.

علاوه بر این‌ها برخی معتقدند که هنوز نفرات دیگری هستند که نقش پررنگی در این اهمال کاری بزرگ دارند اما نامشان در میان متهمان دیده نمی‌شود. کسانی که بیش از اعضای هیات رئیسه همراه با ویلموتس دیده شدند اما چون سندی را امضا نکردند، دست قانون فعلا به آن‌ها نرسیده است.

لینک کوتاه: asriran.com/0037a3

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ویلموتس مهدی تاج فدراسیون فوتبال پرونده رئیس سازمان بازرسی فدراسیون فوتبال مارک ویلموتس هیات رئیسه کمیته فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۴۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای عجیب قتل حسین به دست «ع» گدا

مردی که ساقی محل بوده و مشتری دائمی خود را به قتل رسانده بود، نه در بازجویی و نه در دادگاه اعتراف نکرد و منکر همه چیز شد، اما قضات رای به قصاص او دادند و با تایید این حکم در دیوان عالی، متهم در یک‌قدمی چوبه دار قرار گرفت.

به گزارش همشهری آنلاین، این ماجرای تلخ نیمه شب پانزدهم اردیبهشت ۱۳۹۷ هنگامی در شهر مرزی سرخس آغاز شد که سرنشینان یک خودرو پیکر نیمه جان و خون‌آلود مردی را شبانه کنار در منزلی داخل یک کوچه انداختند و از محل گریختند.

لحظاتی بعد اهالی منزل که صدای برخورد شیئی با در حیاط را شنیده بودند، سراسیمه از خانه بیرون آمدند و با پیکر فردی به نام «حسین-س» روبه‌رو شدند که از سر و گوش وی خون می‌ریخت. آنها با دیدن وضعیت وخیم این مرد بلافاصله به وی آب نوشاندند و با امدادگران اورژانس تماس گرفتند.

زمان به کندی سپری می‌شد و بستگان و اطرافیان مرد مجروح دقایق سختی را با اضطراب و نگرانی می‌گذراندند تا اینکه خودروی اورژانس و نیرو‌های کلانتری از راه رسیدند و پیکر خون‌آلود را در حالی به بیمارستان لقمان حکیم انتقال دادند که مرد مجروح در پاسخ به این سوال اطرافیانش که چه کسی تو را به این روز انداخت، نام مرد معروف به «گدا و پسرش» را بر زبان راند و گفت:آن‌ها مرا با چوب زدند.

در حالی که تحقیقات گسترده نیرو‌های انتظامی با دستورات قضایی برای ریشه یابی این ماجرای تلخ و دستگیری مرد معروف به گدا که نام شناسنامه‌ای دیگری داشت، آغاز شده بود، اقدامات درمانی به دلیل کمبود برخی امکانات تخصصی در سرخس به نتیجه نرسید و حسین-س به بیمارستانی در مشهد منتقل شد، اما او بعد از حدود یک ماه که در کما به سر می‌برد، چشمانش را گشود و برای مراقبت‌های ویژه به منزل یکی از بستگانش در مشهد رفت، اما چند روز بعد جان سپرد و بدین ترتیب پرونده مذکور رنگ جنایت گرفت.

کنکاش‌های پلیس سرخس در این باره با دستگیری گدا در حالی وارد مرحله جدیدی شد که تحقیقات نشان داد او از توزیع‌کنندگان مواد مخدر است و حسین نیز در حالی برای خرید مواد مخدر نزد او رفته بود که فقط مشتی پول خرد (سکه) در دست داشت.

یکی از مطلعان در این باره به پلیس گفت: من صدای ریخته شدن سکه‌ها روی زمین را شنیدم که موجب درگیری لفظی بین مرد معتاد و ساقی محل شده بود. به همین خاطر هم یک اسکناس هزار تومانی به او دادم تا مواد مخدر را به مرد معتاد بدهد.

در حالی که پزشکی قانونی نیز علت مرگ حسین-س را خونریزی مغزی بر اثر ضربه اصابت جسم سخت تشخیص داده بود، متهم «ع-ز» (ساقی محل) هرگونه درگیری خود با مرد معتاد را انکار کرد و مدعی شد که او فقط ظهر روز حادثه برای خرید تریاک به منزل او مراجعه کرده است.

وی در ادامه اعترافات خود مدعی شد شب حادثه برای خرید میوه و دیگر مایحتاج زندگی بیرون از منزل بوده و ساعت ۲۳ به منزلش رفته است. بررسی‌های بیشتر نشان داد که ماجرای رها شدن پیکر خون‌آلود ساعت ۲۳:۴۵ به پلیس گزارش شده است.

با توجه به تحقیقات تکمیلی در دادسرای عمومی و انقلاب سرخس، این پرونده جنایی با کیفرخواست صادر شده به شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی ارسال شد و توسط قضات با تجربه مورد رسیدگی قرار گرفت. در جلسات محاکمه که به ریاست قاضی هادی دنیا دیده و مستشاری قاضی غلامرضا مصطفوی در مشهد برگزار شد، گدا و پسرش پای میز عدالت نشستند تا به همراه وکلای خود از اتهام قتل عمدی دفاع کنند.

با توجه به حساسیت این پرونده پیچیده جنایی که به کلافی سردرگم می‌ماند، واکاوی تخصصی از سطر به سطر اوراق آن آغاز شد. در نهایت قضات دادگاه سرنخ اصلی آن را در حالی به دست گرفتند که ساقی محل در برابر دلایل انکارناپذیر و استنادات دقیق دادگاه، حیرتزده به وکلا می‌نگریست تا شاید راه چاره‌ای بیابند.

در همین حال قاضی «دنیادیده» به محتویات پرونده و اظهارات شاهدان و مطلعان اشاره کرد که یکی از آنها گفته بود: وقتی ماجرای کتک‌کاری و ضرب و جرح «حسین-س» را شنیدم بلافاصله شبانه به منزل گدا (ع-ر) رفتم که خودروی او مقابل منزلش پارک بود. زمانی که دستم را روی کاپوت خودرو گذاشتم هنوز داغ بود که نشان می‌داد او دقایقی قبل از خودرو استفاده کرده است.

در همین حال یکی از شهود درباره ماجرای شب حادثه به قضات شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی گفت: آن شب من مشغول لحاف‌دوزی بودم که فردی با من تماس گرفت و از رها شدن پیکر حسین-س (یکی از بستگانم) خبر داد. وقتی به محل رسیدم آمبولانس اورژانس و پلیس ۱۱۰ هم آمده بودند. از حسین پرسیدم چه کسی تو را زد، او گفت: گدا و فرزندش مرا جای دیگری زدند و با خودرو به اینجا آوردند! من هم بلافاصله با شنیدن نام گدا به در منزل او رفتم که دیدم جلوی در منزلش خیس است، یعنی آب ریخته بودند. وقتی زنگ منزل را به صدا درآوردم، پسرش گفت پدرم خانه نیست، ولی ناگهان پدر او (ع-ز) از در پارکینگ بیرون آمد و با اخم به من گفت با چه کسی کار داری؟ گفتم من از بستگان حسین هستم. او اینجا آمده است؟ گدا در پاسخ گفت یک بار ظهر آمد و تریاک گرفت و یک بار هم نیم ساعت قبل اینجا آمد و بعد از خرید تریاک رفت.

درحالی که ساقی محل فروش مواد مخدر به مرد معتاد را تایید می‌کرد و او را از مشتریان خود می‌دانست، باز هم بر طبل انکار می‌کوبید و همچنان به تناقض‌گویی‌های خود با جملاتی مانند «کی گفته؟» ادامه می‌داد تا اینکه همه ماجرا را در آخرین دفاعیات خود منکر شد. اما قضات شعبه ششم دادگاه که با طمانینه و آرامش به اظهارات متهمان گوش می‌دادند، در نهایت پس از مشورت‌های قضایی رای خود را در این باره صادر کردند.

در این رای که به امضای قاضی هادی دنیادیده (رئیس شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی) رسیده، آمده است به نظر دادگاه حسین-س (مقتول) برای خرید مواد مخدر به متهم (ع-ز) مراجعه کرده که از مشتریان همیشگی او بوده ولی پولی به همراه نداشت. به همین خاطر و تحت تاثیر مواد مخدر برای متهم ایجاد مزاحمت کرده است تا جایی که متهم برای رهایی از مزاحمت‌های وی به قصد تنبیه او، نه به قصد قتل، با چوب به سر وی زده است و پس از مشاهده وخامت حال مرد مجروح و برای آنکه این موضوع دامنگیر وی نشود، او را با خودرو به در منزل یکی از بستگانش انتقال داده است تا آنها او را به بیمارستان برسانند و...

در ادامه این رای قاطع که به استدلال‌های دقیق و موشکافانه حقوقی و قضایی گره خورده به ضربه نوعا کشنده اشاره و تاکید شده است: «از آنجا که متهم قصد قتل نداشته، اما ضربه با چوب به سر نوعا کشنده تلقی می‌شود، بنابراین اتهام قتل عمدی وی منطبق بر موازین قانونی است...» به همین دلیل قضات دادگاه ع-ز (متهم) را به قصاص نفس محکوم کردند و رای به تبرئه فرزندش دادند چراکه دلایل کافی مبنی بر مشارکت وی در جنایت وجود نداشت.

با اعتراض متهم و وکلای مدافع به رای مذکور، این پرونده به شعبه چهارم دیوان عالی کشور ارسال شد و توسط قضات سپیدموی زیر ذره‌بین قضاوت قرار گرفت، اما آنها نیز با مطالعه دقیق محتویات پرونده به استدلال‌های موشکافانه شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی مهر تایید زدند و بدین ترتیب متهم در یک قدمی چوبه دار قرار گرفت.

منبع: روزنامه خراسان

tags # اخبار حوادث سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • ماجرای عجیب قتل حسین به دست «ع» گدا
  • اصولی: بازی‌های دوستانه باعث شکل گیری شاکله تیم ملی فوتسال شد/ قرارداد شمسایی تمدید خواهد شد
  • واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به قرارداد سرمربی تیم ملی و تعیین پاداش‌ها
  • پرونده کثیرالشاکی موسوم گروه "ش" به دادگاه ارسال شد
  • پرونده «آمیا»/ صحنه‌گردانان اتهام‌زنی علیه ایران چه کسانی هستند؟
  • حکم سینماگر مطرح لغو شد؛ دادگاه مجدد تشکیل می‌شود
  • اختصاص ۱۱۵۰هکتار از مزارع قزوین به کشت چغندرقند
  • تهیه‌کننده متهم به تجاوز، باید دوباره محاکمه شود
  • تهیه کننده متهم به تجاوز تبرئه شد
  • تهیه‌کننده متهم به تجاوز تبرئه شد