Web Analytics Made Easy - Statcounter

با گزارش ایرنا به نقل از آناتولی در روز چهارشنبه، هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان این مطلب را شب گذشته در نشست مطبوعاتی مشترک با مولود چاووش‌اوغلو، همتای ترکیه ای خود در آنکارا عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه در آتن و آنکارا مذاکراتی در مورد مدیترانه شرقی صورت گرفته است، گفت: وضعیت خطرناک در مدیترانه شرقی را مورد بررسی قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع نه تنها به اتحادیه اروپا، بلکه به ناتو نیز ربط دارد.

وزیر امور خارجه آلمان با خطرناک خواندن اوضاع در مدیترانه شرقی، تاکید کرد: این مسئله از طریق دیپلماسی حل می‌شود. اینجا تمایلی برای گفت‌وگو وجود دارد و اتحادیه اروپانیز  باید شرایط لازم را فراهم آورد. آلمان هم آماده است از روند مذاکرات حمایت کند.

ماس گفت: هیچ کس انتظار راه حل نظامی برای حل این موضوع ندارد. زیرا توسل به زور و اسلحه برای حل مناقشه غیر عقلایی است، شاید روند مذاکرات در این باره به سختی پیش برود، ولی باید این گفت وگو بین یونان و ترکیه به طور مستقیم آغاز شود و معتقدم این گفت وگوها نتایج مثبتی به همراه خواهد داشت.

چاووش‌اوغلو: یونان تنش در مدیترانه شرقی را تشدید می‌کند

به گزارش ایرنا، وزیر امور خارجه ترکیه در این نشست گفت کسی که باعث تشدید تنش در مدیترانه شرقی می‌شود، ما نیستیم. بلکه یونان و بخش روم‌نشین قبرس است.

چاووش‌اوغلو در ادامه خطاب به مقامات یونان تصریح کرد: از این رفتار خودپسندانه دست بردارید. با تحریک برخی کشورها خود را به خطر نیندازید. اگر گامی اشتباه بردارید این بار اتفاقی عمل نکرده و واکنش لازم را نشان خواهیم داد.

وی با اشاره به اینکه یونان نباید فریب کشورهایی که سعی دارند آتن را رو در روی نیروی دریایی ترکیه قرار دهند، بخورد، افزود: ما معتقد به تقسیم عادلانه هستیم.

وزیر امور خارجه ترکیه همچنین گفت: در این دیدار ( دیدار با هایکو ماس) علاوه بر تحولات دریای مدیترانه شرقی برخی از موضوعات منطقه‌ای مانند لیبی و روابط دوجانبه نیز مورد بررسی قرار گرفت.

یکی از مسایل و مشکلات پیش روی ترکیه، کمبود منابع انرژی بوده که به همین علت، این کشور برای دستیابی به این منابع، وارد آب‌های مدیترانه شرقی شده است و کشتی‌های ترکیه از سال‌ها قبل اکتشاف نفت و گاز را در دریای مدیترانه آغاز کرده‌اند.

همچنین وجود منابع قابل توجه گاز در شرق مدیترانه که از آن به عنوان «اِلدورادو» (سرزمین افسانه‌ای طلا) تعبیر می‌شود، باعث ایجاد تنش‌های میان ترکیه، یونان و فرانسه شده که هیچ یک حاضر نیستند از رویای دسترسی به این منابع ارزشمند چشم بپوشند.

ترکیه، یونان و قبرس در میان دست‌کم هشت کشوری هستند که بر منابع گازی شرق مدیترانه ادعا دارند.

یونان و قبرس (بخش یونانی نشین) از مهمترین و برجسته‌ترین مخالفان ترکیه و عملیات اکتشافی این کشور در مدیترانه شرقی هستند.

برچسب‌ها هایکو ماس اتحادیه اروپا یونان قبرس آنکارا آلمان چاووش اوغلو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هایکو ماس اتحادیه اروپا یونان قبرس آنکارا آلمان چاووش اوغلو هایکو ماس اتحادیه اروپا یونان قبرس آنکارا آلمان چاووش اوغلو مدیترانه شرقی وزیر امور خارجه چاووش اوغلو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۵۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شلیک موشک ناو هواپیمابر «شارل دوگل» در ماموریت مدیترانه

ناو فرانسوی شارل دوگل و ناوچه پدافند هوایی همراه آن «شوالیه پل»، به ترتیب موشک‌های ضدهوایی Aster ۱۵ و Aster ۳۰ را شلیک کردند.

به گزارش ایسنا، ناو هواپیمابر شارل دوگل و ناوچه پدافند هوایی همراه آن شهر تولون را در ۲۲ آوریل ترک کردند، اما آنها خیلی زود وارد عملیات شدند. در دریای مدیترانه، شارل دوگل و ناوچه پدافند هوایی «شوالیه پل»، موشک‌های Aster ۱۵ و Aster ۳۰ را به‌عنوان بخشی از تمرین شلیک کردند.

به نقل از لیبراسیون، وزارت دفاع فرانسه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این تمرین بر روی اهداف کنترل از راه دور، شبیه‌ساز پهپادهای شناسایی و موشک‌های ضد کشتی انجام شد.»

این شلیک‌ها خدمه را برای مقابله با موقعیت‌های با شدت بالا آموزش می‌دهند.

ناو هواپیمابر شارل دوگل برای اولین‌بار به مدت دو هفته تحت فرماندهی ناتو قرار گرفت. رئیس ستاد مشترک ارتش فرانسه اعلام کرده بود این مأموریت که کشتی‌هایی از چندین کشور (ایالات متحده، یونان، اسپانیا، پرتغال) را گرد هم می‌آورد، از ۲۶ آوریل تا ۱۰ مه تحت فرماندهی کارکنان دریایی «استرایک فور ناتو» (StrikforNato)، متشکل از ۱۵ کشور از جمله فرانسه، و به رهبری یک نظامی آمریکایی انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ترکیه از نخست‌وزیر هلند برای دبیرکلی ناتو حمایت می‌کند
  • تقسیم استان تهران به دو استان شرقی و غربی در حال پیگیری است
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • تحولات «غزه»، محور سفر وزیر خارجه ترکیه به ریاض
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • شلیک موشک ناو هواپیمابر «شارل دوگل» در ماموریت مدیترانه
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار
  • آنکارا: هدف قرار دادن اردوغان نشان دهنده وضعیت روانی فعلی اسرائیل است
  • آزادسازی اراضی ملی بابل با حکم دادگاه