Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، رضا کچوئیان در دهمین نشست ویدئو کنفرانس هیئت‌های استانی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مدیران نظارت دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور، نظارت دانشگاه فرهنگیان بر نحوه و کارآمدی آموزش‌های الکترونیکی و لزوم توجه به کیفیت آن را با اهمیت خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست که با حضور منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، منتظر رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف برگزار شد، کچوئیان توجه به آموزش‌های غیر حضوری، برخط و برون خط، ایجاد و تقویت زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم ‌افزاری، تقویت و توسعه سامانه‌های آموزشی از جمله سامانه lms، برگزاری کارگاه‌‌های آموزشی برای آشنایی اعضای هیات علمی این دانشگاه با شیوه‌‌ها و ابزار آموزش غیر حضوری را از اقدامات مهم دانشگاه فرهنگیان برشمرد و گفت: ارتباط‌گیری مستمر با کارگروه‌های تخصصی آموزش‌های الکترونیکی، ارتباط تنگاتنگ مراکز و پردیس‌های استانی برای بهره مندی از توانمندی‌‌ها و امکانات بین دانشگاهی، رصد مستمر اقدامات سایر کشورها در خصوص نحوه اجرا و نظارت بر آموزش‌های مجازی و گزارش‌گیری کامل از فعالیت‌های صورت گرفته در سطح پردیس‌های کشور از دیگر اهم اقدامات این دانشگاه به شمار می‌رود.

وی، با اشاره به اوضاع کرونایی جهان و حاکم شدن آموزش‌های مجازی در گستره تعلیم و تربیت کشور با تاکید بر تغییر ساختار و تشکیلات در دانشگاه‌ها، تغییر شاخص‌های نظارت و ارزیابی در دانشگاه‌های کشور را مهم خواند و افزود: اکنون و در شرایط کنونی با نگاهی نو حرکت به سمت تغییر و تنظیم شاخص‌های جدید در راستای ارزیابی عملکرد اساتید، دانشجویان، ارزیابی آزمون‌ها و همچنین عملکرد مراکز و پردیس‌های استانی لازم و ضروری است.

وی از برخورداری برخی دانشگاه‌های کشور از ساختار و تشکیلات متناسب با آموزش‌های مجازی سخن گفت و با تاکید بر تغییر ساختار و تشکیلات در دیگر دانشگاه‌ها تصریح کرد: بدون توجه به مسائل زیربنایی آموزش‌های مجازی، شاهد تحول آموزشی در نظام آموزش عالی کشور نخواهیم بود.

سرپرست معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، با بیان آسیب‌هایی که قرارگیری تحمیلی و غافلگیرانه در کریدور کرونا برای سازمان‌های آموزشی به همراه آورد، تغییرات لحظه‌ای، سیالی و رونق روش‌های جدید آموزش، فراگیری در عرصه های متعدد و خروج یادگیرندگان از فراگیری های موجود، ظهور رقبای جدید در عرصه‌های یاددهی- یادگیری، تسهیل فرآیند کوچ به فضای مجازی دانش‌آموزان و دانشجویان را مهم ترین دستاوردها در حوزه آموزش کشور در دوران کرونا برشمرد و یادآور شد: نیمه عمر تکنولوژی کوتاه تر و شاهد حرکت از یک ابزار به سمت ابزارهای متنوع و متکثر دیگر برای کار با کیفیت هستیم.

نایب رئیس شورای تخصصی نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، رصد و پایش و مانیتورینگ مستمر نحوه آموزش‌های مجازی به دانشجویان رشته‌ها و مقاطع متفاوت دانشگاه و چگونگی برگزاری آزمون‌های مترتبط و گزارش به هیات رئیسه و شورای دانشگاه برای اخذ تصمیمات مناسب سازمانی را از اقدامات مهم نیمسال تحصیلی گذشته و سنوات تحصیلی پیش روی دفتر نظارت و تعالی معاونت نظارت دانشگاه فرهنگیان در حدود 100 مرکز و پردیس این دانشگاه در سی و یک استان کشور اعلام کرد.

کچوئیان، با تاکید بر مراقبت در خصوص کیفیت خدمات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و ارتقای استاندارهای به روز از طریق همسرایی همزمان کیفیت در دو وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: بر خلاف تعداد کثیری از دانشگاه‌ها، کسب مهارت‌های معلمی که رسالت عمده دانشگاه فرهنگیان است، تنها با آموزش‌های مجازی صورت نمی‌گیرد. چرا که برای کسب فنون معلمی و فعالیت در این حرفه، ارتباط مستقیم مهارت آموز با استاد و کلاس درس، الزامی است.

وی توجه به فعالیت‌های مرتبط با کارورزی را در فضاهایی که امکان بهره برداری از این مولفه در آن ها مهیاست، لازم دانست.

سرپرست معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، در پایان به سئوالات دبیران هیات‌های نظارت استانی در راستای عملکرد پردیس‌ها و مراکز دانشگاه فرهنگیان در ارتباط با نحوه، میزان و کارایی و نظارت و ارزیابی آموزش‌های مجازی پاسخ داد.

انتهای پیام/

31 / 320 دانشگاه فرهنگیان سرپرست معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت ترسیم الگوی کیفیت بخشی رضا کچوئیان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان آموزش های مجازی معاونت نظارت دانشگاه ها پردیس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۵۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان گفت: دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در ایران بی‌نظیر بوده است و هیچ فردی نمی‌تواند دستاوردهای آن را نادیده بگیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد فرامرزی امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز استاد و معلم اظهار کرد: بدون تردید آموزش باکیفیت رکن اصلی تمام دانشگاه‌ها است و مهمترین محصول و تولید این آموزش باکیفیت، فارغ‌التحصیلانی کارآفرین و اشتغال‌آفرین است و اساتید دانشگاه در خط مقدم این نقش‌آفرینی قرار دارند.

وی با اشاره به دهه سرآمدی آموزش افزود: دانشگاه اصفهان بنا بر مأموریت تعریف شده، شعار اختصاصی خود در خصوص این دهه را مبنی بر «آموزش الهام‌بخش، نیاز محور و اشتغال‌پذیر» اعلام کرد و توسط وزارت علوم، امروز تحت عنوان روز سرآمدی و آمایش آموزش عالی نام‌گذاری شده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان تصریح کرد: دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در ایران بی‌نظیر بوده است و هیچ فردی نمی‌تواند دستاوردهای آن را نادیده بگیرد، اما نقاط ضعفی وجود دارد که باید رفع و نقاط قوت تقویت شود، از ابتدای سال ۱۴۰۰ برنامه‌ای تحت عنوان تحول آموزش عالی مدون و عملیاتی شدن آن مبتنی بر نیازهای جامعه آغاز شد.

فرامرزی با اشاره به فرایند انتخاب سرامدان آموزشی ادامه داد: سرآمدان آموزشی بر اساس شیوه نامه ۱۴۰۱ در سطح دانشگاه و سطح کشوری انتخاب می‌شوند و معیارهای متعددی برای انتخاب آنها مد نظر قرار می‌گیرد، در این خصوص پرونده نفرات برتر در کمیته انتخاب سرآمدان بررسی و ۲۴ نفر برگزیده شدند.

وی با اشاره به برنامه های انجام شده در هفته سرآمدی گفت: با همکاری دانشکده‌ها به صورت فعال، در سطح دانشگاه اصفهان حدود ۱۷ برنامه و مراسم ویژه به مناسبت روز معلم، ۱۲ کارگاه تخصصی با محوریت شعار این دوره، ۱۳ مورد نشست تخصصی در دانشکده‌ها و برگزاری ۳۰ عنوان سخنرانی اساتید برگزار شده است که جای خدا قوت دارد.

کد خبر 749475

دیگر خبرها

  • ۱۴ اردیبهشت؛ آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش
  • تقویت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم
  • ضرورت شایسته سالاری در دستگاه تعلیم و تربیت و آموزش
  • آزمون استخدامی مشاغل کیفیت بخشی آموزش و پرورش در قم برگزار می‌شود
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • سرآمدان آموزشی ‌دانشگاه‌ شهید چمران اهواز تجلیل می‌شوند
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • کسورات حقوق دانشجو معلمان به میزان خدمات دریافتی می شود
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان