Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاید نام سیگار الکترونیک برای شما آشنا باشد. همان سیگارهایی که به عنوان سیگارهای بی ضرر و به جای سیگار عادی به فروش می‌رسیدند. وِیپ، نسل جدید همان سیگارها با شکل و شمایلی جدید است. وِیپ هم مانند سیگارهای الکترونیک، تنباکو ندارد؛ ولی اعتیادآور است. مایعی در مخزن وِیپ قرار می‌گیرد که جای نتباکو را پر می‌کند و نیکوتین را به بدن مصرف‌کننده می‌رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع بعد از تحقیقات بسیاری، اثبات شد که سیگارهای الکترونیک بیشتر از سیگارهای عادی ضرر دارند. فیلتر، تنباکو و کاغذ، فاکتورهای مضر در سیگار هستند. حالا در وِیپ این عوامل خلاصه می‌شوند در مایع تنباکو یا قطران. این ماده ۱۰۰ درصد شیمیایی، برای جذاب بودن در بین قشر نوجوان و جوان، درصد بالاتری از نیکوتین را داراست. در ادامه شما را با ضررهای وِیپ و اتفاق‌هایی که بعد از ترک آن در بدن میافتد، آشنا می کنیم.

به دردسرش می‌ارزید؟ 

طبق آماری سایت مدیکال اکسپرس، پسران بیشتر از دختران میل به استعمال دخانیات دارند. در اولین دفعات استعمال، میل به استفاده از ویپ یا سیگار به هر دلیلی می‌تواند باشد غیر از نیاز (اعتیاد) به نیکوتین. بعد از گذشت چند ماه، استفاده از این وسیله تنها به دلیل دریافت نیکوتین است، آن هم نه به اندازه قبل. بدن درخواست دریافت بیشتری از این ماده مخدر را می‌کند و ما با استفاده بیشتر از وِیپ به آن پاسخ می‌دهیم. به این ترتیب است که اعتیاد در ما شکل می‌گیرد. این روند تا حدی پیش می‌رود که بدن ما در نبود این ماده مخدر از حالت عادی خارج شده و عوارضی مانند سردرد، لرزش دست، استرس، عصبانیت‌های بی‌دلیل و عدم تمرکز را داراست. حالا دیگر اگر استفاده کنیم خود را در معرض خطراتی مانند بالا بردن درصد ابتلا به سرطان، بیماری‌های روحی (دو قطبی)، بیماری‌های ریوی، کرونا و دیگر بیماری‌های قلبی و عروقی قرار می‌دهیم. از لحاظ ظاهر نیز این اعتیاد بر زیبایی دندان‌ها (جرم، زردی و پوسیدگی) و سلامت پوست (تیرگی پوست، کبودی لب، اگزما و پیری) نیز اثر می‌گذارد. بدن ما تا جوان است می‌تواند آسیب‌های وارده را جبران کند. بنابراین اگر امروز تصمیم به ترک ویپ و دیگر مواد اعتیادآور بگیریم بهتر از فرداها است.

روند ترک وِیپ

۱. بازگشت عملکرد عادی تپش قلب: اولین اثر ترک، با بهبود عملکرد دستگاه قلب و عروق نمود پیدا می‌کند.

۲. سم‌زدایی و دفع نیکوتین از بدن: بعد از مدت کوتاهی، کبد شروع به سم‌زدایی کرده نیکوتین را از بدن دفع می‌کند.

۳. کاهش حمله قلبی: با عملکرد طبیعی قلب، درصد حمله قلبی به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.

۴. هوشیاری بیشتر حواس: با ترک ویپ، مزه و بوها را بهتر درک می‌شود.

۵. گردش بهتر خون: ترک ویپ، موجب کاهش درصد کلسترول خون و گرفتگی عروق می‌شود.

۶. ترمیم آسیب‌های ریوی: ۹ ماه بعد از ترک وِیپ، آسیب‌های وارده بر ریه ترمیم می‌شود.

۷. بعد از گذشت ۲۰ سال اثرات وِیپ کاملا از بدن بیرون می‌رود و در بدن شما هیچ اثری از سوء مصرف ویپ نیست.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویپ سیگار الکترونیک دخانیات اعتیاد سبک زندگی پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۵۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل بیش از نیم میلیون مجوز کاغذی به شناسه یکتا

به گزارش خبرگزاری مهر، استان‌های لرستان، گیلان، چهارمحال و بختیاری و خراسان جنوبی به ترتیب با تبدیل ۱۳.۳ درصد، ۱۳.۲ درصد، ۱۱.۸ درصد و ۹.۷ درصد از مجوزهای کاغذی صادره به شناسه یکتا در صدر جدول تبدیل قرار گرفتند؛ همچنین در استان‌های بوشهر، خوزستان، کرمان، هرمزگان، فارس و سیستان و بلوچستان کمترین میزان تبدیل مجوز کاغذی به شناسه یکتا انجام شده است.

«بر اساس قانون باید تا ۲۵ اردیبهشت تمام مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شود.»

کد خبر 6097502

دیگر خبرها

  • افزایش طول عمر با سبک زندگی سالم
  • قیمت نفت صعودی شد
  • اعتبارات طرح‌های عمرانی استان‌ها در بودجه ۱۴۰۳ سی درصد افزایش یافت
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • فرزین: نرخ رشد پول به ۱۶ درصد رسید
  • فرزین: نرخ رشد پول به ۱۶ درصد کاهش یافت
  • نرخ رشد پول به ۱۶ درصد رسید
  • تبدیل بیش از نیم میلیون مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • ویدیو/ مغز انسان بزرگ‌تر می‌شود!