Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@11:41:21 GMT

بدهی آمریکا از تولید ناخالص داخلی این کشور بیشتر شد

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۹۵۱۹۴

بدهی آمریکا از تولید ناخالص داخلی این کشور بیشتر شد

‍‍‍‍‍‍

با توجه به هزینه های تریلیون دلاری دولت آمریکا در پاسخ به بحران کرونا در سال جاری و رکود اقتصاد، بدهی این کشور در حال حاضر ۱۰۶ درصد تولید ناخالص داخلی آن است. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از یاهو فایننس، بدهی ملی آمریکا در حال حاضر به اندازه اقتصاد این کشور رسیده و از آستانه‌ای که اقتصاددان ها همواره نگران بودند رد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بدهی فدرال آمریکا در پایان 2019 برابر با 17 تریلیون دلار بود که 80 درصد اقتصاد این کشور را تشکیل می داد. پیش بینی های دولت آمریکا در آن زمان نشان می داد بدهی این کشور طی 10 سال آینده به 100 درصد اقتصاد خواهد رسید. ولی با توجه به هزینه های تریلیون دلاری دولت در پاسخ به بحران کرونا در سال جاری و رکود اقتصاد، بدهی آمریکا در حال حاضر 106 درصد تولید ناخالص داخلی آن است یعنی 25 درصد افزایش تنها طی چند ماه.

 این نگرانی مدت ها وجود داشته که افزایش بدهی آمریکا باعث افزایش تورم و بالا رفتن نرخ بهره خواهد شد، چون سرمایه‌گذاران خواستار سودهای بیشتری از یک دولت متزلزل هستند، ولی علی رغم بالارفتن بی سابقه بدهی آمریکا، نرخ بهره در پایین ترین سطح قرار دارد و تورم ساکن است.

 برخی اقتصاددان ها و متخصصان عقیده دارند با توجه به عملکرد فدرال رزرو آمریکا، نگرانی در مورد افزایش بدهی آمریکا تا بیش از اندازه اقتصاد آن اشتباه است. فدرال رزرو از ماه مارس بیش از 1.8 تریلیون دلار اوراق قرضه خریداری کرده و به این ترتیب، پولی را که خزانه داری برای افزایش بدهی نیاز داشته بدون هیچ عواقب منفی در اختیار آن گذاشته است.

درخواست روسیه از بریکس برای کنار گذاشتن دلار آمریکارکود اقتصادی آمریکا تا اواخر سال 2020 طول می‌کشد

 ولی برخی سرمایه گذاران همچنان نگران احتمال افزایش سریع نرخ تورم به خاطر ورود پول به بازار هستند. این نگرانی حالا در افزایش قیمت طلا نشان داده شده است. برخی اقتصاددان ها هشدار داده‌اند افزایش بدهی را باید از طریق مالیات های بیشتر یا کاهش هزینه در برخی بخش ها در آینده کنترل کرد.

 درست است که بسیاری از اقتصاددانان ها ترس خود را از افزایش بدهی دولت از دست داده اند، ولی تلاش جمهوری خواهان برای محدود کردن اندازه بسته‌های کمکی تحت تاثیر این نگرانی ها قرار گرفته و آنها حالا می ترسند 2 یا 3 تریلیون دلار دیگر به بدهی کشور اضافه کنند.

 انتهای پیام/154

R7586/P/S7,85/CT10 بیشتر بخوانید... افزایش تعداد شرکت های ورشکسته آمریکا در صورت باقی ماندن نفت ۴۰ دلاری آمریکا بزرگترین بدهکار در تاریخ جهان است قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... افزایش تعداد شرکت های ورشکسته آمریکا در صورت باقی ماندن نفت ۴۰ دلاری آمریکا بزرگترین بدهکار در تاریخ جهان است پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی ۱ جزئیات ۳ مصوبه مهم شورای پول و اعتبار/ همتی: عرضه ارز در نیما زیاد شد ۲ حقوقی‌های بورس خریدار شدند؛ ترمز ریزش بورس کشیده شد ۳ کاهش ۲۵درصدی حق مسکن کارگران با اجرای مصوبه از تیر/ ۶۰۰هزار تومان از جیب هر کارگر پرید ۴ ۳ شرط پرداخت وام ۲۵۰میلیونی مسکن اعلام شد ۵ قیمت طلا، قیمت سکه، قیمت دلار و قیمت ارز امروز ۹۹/۰۶/۰۴؛افزایش قیمت طلا و ارز در بازار/ سکه ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان شد ۶ ورق بورس بالاخره برگشت ۷ ۱.۵تریلیون تومان پول مردم با سقوط شاخص بورس پودر شد ۸ اختصاصی|جزئیات هزینه تولید هر کیلوگرم گندم برای سال زراعی جدید منتشر شد+ جدول مهمترین اخبار اقتصادی روایت جدید آقای رئیس‌جمهور از دلار ۴۲۰۰ و تناقض‌هایی که آشکار شد/ چرا کسی مسئولیت نمی‌پذیرد؟ یادداشت تسنیم|پوپولیسم سیاسیون دولت حاکم، سدّ محکم در برابر اصلاح اقتصاد ایران طرح فروش اوراق نفت فعلاً متوقف شد/ دژپسند: بازار سرمایه در میان‌مدت بسیار خوب خواهد بود جزئیات پذیره‌نویسی صندوق پالایشی یکم از امروز/ سقف خرید هر کد ملی ۵میلیون تومان مهمترین اخبار تسنیم طرح فروش اوراق نفت فعلاً متوقف شد/ دژپسند: بازار سرمایه در میان‌مدت بسیار خوب خواهد بود روایت جدید آقای رئیس‌جمهور از دلار ۴۲۰۰ و تناقض‌هایی که آشکار شد/ چرا کسی مسئولیت نمی‌پذیرد؟ علت عدم‌تشکیل "کمیسیون قضایی" بعد از گذشت ۳ ماه از شروع به کار مجلس جدید چیست؟! جزئیات ۳ مصوبه مهم شورای پول و اعتبار/ همتی: عرضه ارز در نیما زیاد شد گزارش ویدئویی|چرا کوفیان در واقعه کربلا نتوانستند دوست را از دشمن تشخیص دهند؟ درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تریلیون دلار بدهی آمریکا افزایش بدهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۵۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد

به گزارش قدس آنلاین، برنج بعد از گندم جز محصولات استراتژیک و اساسی کشور است که سالانه بخشی از آن از محل واردات تامین می شود که طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول؛ ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طبق آمارهای موجود میزان برنج مصرفی کشور بین ۳.۴ تا ۳.۶ میلیون تن برآورد می‌شود. بنابراین اگر سالانه بین ۲.۳ تا ۲.۵ میلیون تن برنج در کشور تولید شود کسری این محصول بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تن در سال است که از محل واردات تامین می شود.

از آنجایی که ایران خود یکی از تولیدکنندگان برنج در دنیا است بخشی از این محصول سالانه از محل تولید داخل و بخشی از محل واردات تامین می‌شود تا بازار داخلی با کسری روبه‌رو نشود.

طی سال‌ های اخیر دولت برای حمایت از برنج داخلی و تولیدکنندگان ایرانی اقدام به ایجاد ممنوعیت واردات در محدوده فصل برداشت (مرداد تا آذرماه هر سال) می‌کرد اما سال گذشته با توجه به وفور برنج ایرانی در بازار، ممنوعیت مقطعی واردات نیز مشکلی در بازار این محصول ایجاد نکرد و بازار در آرامش سپری شد زیرا حجم تولید و واردات به حدی بود که علاوه بر وفور برنج در بازار، کاهش قیمت برنج ایرانی نسبت به سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را در پی داشت.

براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، سال گذشته یک‌ میلیون و ۱۱۷هزار تن برنج به ارزش یک‌ میلیارد و ۳۰۵ میلیون و ۹۸۵ هزار دلار وارد کشور شد، این درحالی است که در همین بازه زمانی در سال ۱۴۰۱ چیزی حدود یک‌ میلیون و ۷۸۰هزار تن از این کالای اساسی به ارزشی بالغ بر دو میلیارد و ۱۳۷میلیون دلار وارد کشور شده بود. بنابراین واردات برنج طی یک‌سال اخیر با کاهش ۳۷ درصدی به لحاظ وزنی و کاهش۴۰ درصدی به لحاظ ارزشی روبرو بوده است.

بنابراین با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طی این مدت به ترتیب ۶۷۳هزار و ۹۴۲ تن برنج به ارزش ۷۷۰میلیون و ۹۳۲هزار دلار از مبدا هند، ۳۳۶هزار و ۵۷۵ تن برنج به ارزش ۴۱۰میلیون و ۸۴۱هزار دلار از مبدا پاکستان، ۷۱هزار و ۶۷۸ تن برنج به ارزش ۸۰میلیون و ۲۰۹هزار دلار از مبدا امارات، ۳۳هزار و ۴۳۴ تن برنج به ارزش ۴۲میلیون و ۴۴۰هزار دلار از مبدا مناطق آزاد و ویژه و درمجموع یک هزارو ۴۸۸ تن برنج به ارزش یک‌ میلیون و ۵۶۳ هزار دلار برنج از مبدا سه کشور تایلند، تایوان و عراق به کشورمان وارد شده است.

با توجه به وضعیت اقتصادی کشور حمایت های دولت سیزدهم و اقدامات وزارت جهاد کشاورزی از تولید و تولید کنندگان داخلی باعث شده که با افزایش تولید برنج و مدیریت بازار داخلی ارز کمتری از کشور خارج شود.

وضعیت فعلی تولید داخلی و واردات برنج نیز بیانگرآن است که با مدیریت بازار همچون سال گذشته مشکلی در بازار برنج نداشته باشیم و این محصول با قیمت های مناسب به دست مصرف کنندگان برسد.

طبق گزارش مرکز آمار، متوسط قیمت برنج ایرانی در فروردین ماه امسال ۹ درصد پایین‌تر از قیمت سال گذشته بوده است. بنابراین با وجود کاهش چشمگیر واردات برنج، با مدیریت مناسبی که در بازار انجام شده، قیمت‌ها نزولی هم شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • پول این کشور رکورددار بیشترین رشد در برابر دلار شد | خط جدید برای دلار آمریکا
  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد