Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی از سوی بانک ها و موسسات مالی جزیره کیش به عنوان یکی از مکان های پر تردد افراد جهت دریافت خدمات بانکی موجب کنترل شیوع بیماری کرونا می شود.
ه گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در هم اندیشی سازمان منطقه آزاد کیش و روسای بانک ها و موسسات مالی که دیروز در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد؛ مصطفی خانزادی معاون عمرانی و زیر بنایی سازمان منطقه آزاد کیش بر ضرورت نقش بانک ها در حفظ سلامت اقشار مختلف جامعه، و رونق اقتصادی در جزیره کیش تاکید کرد و گفت: مجموعه بانک ها و موسسات مالی به عنوان جایگاه های توسعه یافته اقتصادی باید همراه و همدل با دیگر مدافعان سلامت در رعایت و اجرای ضوابط بهداشتی با هدف فرهنگ سازی میان مردم در این امر مهم پیشگام باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ادامه این جلسه محمدرضا رضانیا رئیس مرکز توسعه سلامت کیش خسارات ناشی از شیوع بیماری کرونا را بالغ بر ده برابر نسبت به زمان آغاز این بیماری عنوان کرد و افزود: تا کنون برای ریشه کن شدن این بیماری راه کاری ارائه نشده است ولی تنها راه پیشگیری از شیوع بیماری کرونا رعایت ضوابط بهداشتی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی است که در کوتاه مدت طراحی و اجرایی شده است.
رضانیا خاطر نشان کرد: بر اساس غربالگری های انجام شده در کیش، تا کنون 1280 نفر به این بیماری مبتلا شدند و 12 نفر از مبتلایان جان خود را از دست دادند که این آمار نسبت به میزان آمار کشور و جهانی پایین تر هست.
وی افزود: این موضوع نشان دهنده ارائه خدمات بهداشتی و درمانی با کیفیت توسط کادر درمان و دستگاه های اجرایی مستقر در این منطقه است.
وی مراجعات حضوری مردم به بانک ها و موسسات مالی را در شیوع بیماری کرونا موثر دانست و گفت: برخی اماکن از ریسک بالایی برای انتقال بیماری برخوردارند. بنابراین رعایت ضوابط بهداشتی از جمله حفظ فاصله گذاری اجتماعی در بانک ها و موسسات مالی است.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش ابراز امیدواری کرد: اکثر بانک ها و موسسات مالی نظارت دقیق بر رعایت ضوابط بهداشتی در مجموعه های خود دارند، اما برخی نیز به این موضوع بی توجهی می کنند که بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا بی اهمیت شمردن ضوابط بهداشتی جرم محسوب شده و پیگرد قانونی دارد.
گفتنی است افزایش سقف تراکنش ها به 15میلیون تومان، استعلام های بانکی، عدم گردش وجوه نقدی، کاهش نیروی انسانی و ساعت کاری و سایر خدمات آنلاین بانک ها و موسسات مالی از جمله مباحثی بود که در نشست هم اندیشی روسا و نمایندگان بانک ها و موسسات مالی با سازمان منطقه آزاد کیش مطرح شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد کیش بانک ها و موسسات مالی شیوع بیماری کرونا ضوابط بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۵۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیام طبرسی متخصص بیماری‌های عفونی، در روز جهانی مبارزه با مالاریا (۲۵ آوریل مصادف با ششم اردیبهشت)، از مالاریا به عنوان بیماری انگلی شایع در جهان نام برد و گفت: حذف و ریشه کنی مالاریا یکی از اهداف سازمان جهانی بهداشت است.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وضعیت شیوع مالاریا در ایران، گفت: این بیماری در سال‌های دور شیوع گسترده‌ای در کشور داشت، اما با بهبود وضعیت بهداشت در مناطق روستایی و آندمیک مالاریا و تلاش کارشناسان بهداشت محیط و شبکه‌های بهداشتی در سالیان اخیر تا آستانه ریشه کنی مالاریا پیش رفت.
به گفته طبرسی، روند ریشه کنی مالاریا در چند سال گذشته به علت همسایگی با کشور‌های مالاریا خیز در حاشیه جنوب شرقی کشور (افغانستان و پاکستان)، شیوع کرونا و اختصاص تمام ظرفیت شبکه‌های بهداشتی به کنترل کرونا دچار اختلال شد به نحوی که امسال آمار مبتلایان به مالاریا افزایش داشته است.
این متخصص بیماری‌های عفونی گفت:در یک سال گذشته در برخی مناطق به خصوص مناطق جنوب شرقی، شاهد افزایش موارد ابتلا بودیم که وزارت بهداشت در تلاش است بیماری را در آن مناطق کنترل و ریشه کن کند.
انتقال بیماری فقط از طریق پشه آنوفل است و فرد به فرد صورت نمی‌گیرد. به این معنا که در مناطقی که این پشه وجود ندارد حتی اگر فرد مبتلا به مالاریا وجود داشته باشد بیماری منتقل نمی‌شود.
مناطق آندمیک مالاریا در ایران، محدود به استان‌های جنوب شرقی هم مرز با افغانستان و پاکستان است و شیوع و عدم کنترل مناسب مالاریا در این کشور‌ها و وجود مراودات با ایران باعث انتقال مالاریا در استان‌های جنوب شرقی کشور شده است.
افرادی که از مناطق غیرآندمیک به مناطق آندمیک مالاریا سفر می‌کنند باید نکات ایمنی و حفاظتی را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری رعایت کنند و با هماهنگی مراکز بهداشتی، داروی پیشگیری از ابتلا به مالاریا مصرف کنند.

دیگر خبرها

  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • اتیسم؛ حرکت به سوی شکوفایی
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • عدد ۶ برای پرسپولیس مقدس است/ از پتانسیل بانک ها استفاده می کنیم