Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در بیمارستان‌های دولتی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی ایران برای مواردی که علت موجهی دارند و مشکوک به ابتلا هستند از تست حلقی تا انتهای بیماری تا انتهای مسیر درمان با بیمه رایگان است.

جلیل کوهپایه‌زاده اصفهانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در برنامه «طبیب» با گرامیداشت روز پزشک و روز داروساز و با اشاره به اینکه ما هم در زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایران دو نفر از همکاران‌مان را از دست دادیم و بیش از چهار هزار نفر از زیرمجموعه‌مان بیمار شدند، در خصوص نگرانی بیماران برای مراجعه به بیمارستان‌ها در روزهای کرونایی گفت: اتفاقا در ابتدای شیوع کرونا، ما چون تمرکزمان بیشتر بر روی بخش‌هایی کرونای و آی سی یوها بود، در آنجا مشکلی نداشتیم و از سایر بخش‌ها که ربطی به بیماران کرونایی نداشت به دلیل شل شدن پروتکل‌ها ضربه می‌خوردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بیماران امروز دیگر لازم نیست از این نظر نگران باشند، اگر بیمارانی نیاز به مراجعه به دکتر و بیمارستان دارند باید حتما درمان‌شان را پیگیری کنند، نمی‌توانیم چیزی را متوقف کنیم، در بیمارستان‌ها هم امروز در خصوص درجه امنیت و رعایت مسائل بهداشتی و رعایت پروتکل‌ها بیشتر از قبل سختگیری می‌شود و در دو سه هفته اخیر مراجعه به بیمارستان‌ها برای موارد غیر کرونایی خیلی بیشتر شده است.

کوهپایه‌زاده ادامه داد: نسبت به ماه‌های اخیر بعد از افزایش موج دوم از اواسط مردادماه با رعایت مردم و اینکه بهتر توانستند با نظام سلامت همراهی کنند تا اینکه امروز یک شیب نزولی کاهش یابنده در سطح شاخص‌های بیماری و مرگ را شاهد هستیم که امیدواریم با همین شکل با تمهیداتی که دولت در نظر گرفته و قوانینی که باید بیش از همه توسط خود مردم رعایت شود چون هیچ قانونی بالاتر از توجیه مردم نیست، بتوانیم بیماری را کنترل کنیم.

این مقام مسوؤل همچنین در خصوص تزریق واکسن آنفلوانزا نیز اظهار کرد: فصل پائیز در پیش است و در این فصل‌ها ویروس‌های حاد تنفسی افزایش پیدا می‌کنند، اما چون راهکارهایی که در خصوص جلوگیری از انتقال کرونا وجود دارد در واقع جزء راهکارهای مادر است، شاید با همین رعایت‌ها بیماری آنفولانزا را هم از هر سال کمتر داشته باشیم و امیدوریم هر چه زوتر داروی مناسب به بازار بیاید.

به گفته وی، واکسن آنفولانزا که به صورت سالیانه تولید می‌شود از اواخر مهر و آبان به بازار می‌آید و امسال وزارت بهداشت خریدهای بیشتری داشته. امروز مستنداتی هست که افرادی که در مقابل آنفولانزا واکسینه می‌شوند بیماری کرونا ویروس را یا خفیف‌تر می‌گیرند یا نمی‌گیرند البته این موضوع در حد مقالات است و اثبات شده نیست، اما ممکن است واکسن آنفولانزا تا حدی در مقابل کرونا ویروس هم ایمنی بدهد. اما باید بدانیم اگر امروز حتی واکسن و داروی مؤثر هم داشتیم باز باید این رعایت‌ها را اصلی‌ترین اقدام قرار می‌دادیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، در خصوص زمان ارائه واکسن کرونا هم گفت: هنوز هیچ واکسن مناسب توزیع جمعیتی نداریم، در کشور ما هم دو نمونه از این واکسن‌ها در حال آماده شدن است، چون یک واکسن را از یک مسیر نمی‌سازند، یک واکسن ترکیبی وجود دارد، یک واکسن را از از طریق ویروس کشته شده می‌سازند، یک واکسن از نمونه‌های جهانی ساخته می‌شود، اما ما واکسن ملی را حتما خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گرچه وزارت بهداشت برای اینکه بتوانیم از امکانات بین‌المللی هم در این زمینه استفاده کنیم و واکسن‌های جامع‌تری هم داشته باشیم از کشورهای صاحب نام هم پیش خرید را شروع کردند که انشاءالله تا آخر پائیز این نمونه واکسن‌ها را خواهیم داشت، اما غیر از ایمنی که در سطح واکسن هست قدرت ایمنی سلولی هم باید در فرد تقویت شود تا این بیماری در آن رخ ندهد، اگر واکسن هم بیاید نمی‌تواند یک ایمنی صددرصدی بدهد، ایمنی سلولی هم غیر از ایمنی هورمونی از طریق واکسن باید بالا رود، افراد باید با پیاده‌روی، فعالیت‌های ورزشی، تقویت ایمنی و تغذیه خوب قدرت ایمنی‌شان را بالاتر ببرند، ما باید سبک زندگی خود را عوض کنیم.

کوهپایه‌زاده در پایان در خصوص هزینه تست و بستری افراد در بیمارستان‌های دولتی نیز عنوان کرد: مردم بدانند که این تست حلقی در حدود 65 درصد موارد که ویروس را در حلق داشته باشید، احتمال مثبت شدندش بیشتر نیست پس لازم نیست وسواس داشته باشند.

وی افزود: لازم به ذکر است در بیمارستان‌های دولتی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی ایران برای مواردی که علت موجهی دارند و مشکوک به ابتلا هستند از تست حلقی تا انتهای بیماری تا انتهای مسیر درمان با بیمه رایگان است، همچنین در تهران 90 مرکز جامع سلامت داریم که هموطنان عزیز می‌توانند با مراجعه به سایت سلامت در خصوص راهنمایی به مراکز راهنمایی شوند. اگردر بیمارستان‌های زیرمجموعه ما از کسی هزینه‌ای دریافت شد افراد می‌توانند برای شکایت با سند و مدرک به دفتر بنده مراجعه کنند تا موارد را پیگیری کنیم./فارس 

اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ایران بیمارستان های دولتی بیمارستان ها تا انتهای یک واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۶۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بنابر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آن‌ها عازم سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک را انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

براساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند، علاوه بر این، در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF