Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@20:10:14 GMT

مشاغل جهانی در معرض خطر حمله بات‌ها

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۹۶۹۹۸

مشاغل جهانی در معرض خطر حمله بات‌ها

تعداد زیادی از مشاغل در معرض حمله بات‌ها قرار دارند. با وجود آگاهی از این مشکل، اطمینان بیش از حد آنها به تحت کنترل بودن مسائل امنیتی، منجر می شود که مورد حمله قرار گیرند.

به گزارش ایسنا،‌ بات‌نت (Botnet) شبکه‌ای از چندین کامپیوتر است که مخفیانه و بدون اطلاع صاحبانشان، توسط یک بات مستر (Bot Master) برای انجام فعالیت‌های مخرب یا ارسال ایمیل‌های هرزنامه تحت کنترل گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بات‌نت‌ها یا دستگاه‌های اجیرشده می‌توانند بسیار مشکل‌ساز باشند. مهاجمان می‌توانند از این بات‌ها برای انجام حملات منع سرویس توزیع‌شده (DDoS) استفاده کنند و با این حملات بخش وسیعی از زیرساخت اینترنت و وب‌گاه‌های مختلف آسیب خواهند دید.

حمله بات‌ها مانند باج افزارها که سایت‌ها را به طور کامل قفل می‌کنند، به تازگی بیشتر مطرح شده و منجر به نارضایتی  شده‌ است. حمله بات‌ها نامحسوس است، به همان اندازه هم برای یک تجارت ویران‌کننده است. زیرا حساب‌های اعتباری به سرقت می‌رود و به فروش می‌رسد، اطلاعات کارت‌ها ناقص می‌شوند و تصمیمات بدی بر اساس داده‌های ناقص گرفته می‌شود. اطمینان بیش از حد به امنیت سایبری‌، مشاغل را قربانی حمله بات‌ها می‌کند.

طی تحقیقاتی که گزارش آن در پلیس فتا منتشر شده، مشاغل مربوط به بخش‌های سفر، سرگرمی‌، تجارت الکترونیکی و خدمات مالی مورد بررسی قرار گرفتند و مشخص شد که میزان آگاهی از حمله بات‌ها و تاثیر منفی آن بر تجارت بالا است. بیش از ۷۰ درصد از مشاغل، شایع‌ترین حملات از جمله سرقت اعتبار و هک اطلاعات کارت اعتباری را تجربه کرده‌اند، ۷۶ درصد اظهار کرده‌اند که توسط بات‌ها مورد حمله قرار گرفته‌اند.

با این حال‌، بررسی مشاغل مشابه نشان داد که حدود ۱۵ درصد از منابع وب‌سایت آن‌ها توسط بات‌ها جذب می‌شود و حمله بات‌ها بیش از نیمی از ترافیک وب را ایجاد می‌کند. این بدین معناست که مشاغل از میزان ترافیک بات‌ها در سایت‌های خود آگاه نیستند. همچنین برخی از مشاغل، از بازارهایی که در آن‌ها نام کاربری و کلمه عبور مشتریهایشان خرید و فروش می‌شود، کاملا بی‌اطلاع بودند و تنها یک درصد از پاسخ‌دهندگان از این موضوع آگاه بودند.

سایت‌های سرگرمی آنلاین‌، از جمله بازی‌های آنلاین‌، بیشترین آگاهی از حمله بات‌ها را داشتند و بیش از نیمی اظهار داشتند که در سال گذشته مورد حمله قرار نگرفته‌اند.

اندی استیل مدیر ارشد Netacea گفت: درشرایط فعلی مشاغل بیش از گذشته به‌صورت آنلاین فعالیت می‌کنند، ‌این شرایط همچنین فرصت‌های سوءاستفاده بیشتری را برای شرکت‌های جنایی آنلاین که به‌دنبال افزایش سودجویی هستند، فراهم می‌کند. در حالی که اکثر مشاغل نسبت به مشکل حمله بات‌ها آگاهی دارند، نتیجه اجتناب‌ناپذیر این تحقیق این است که این آگاهی منجر به مراقبت نمی‌شود.

این تحقیقات خبرهای خوبی نیز دربرداشته است. ‌تقریباً همه مشاغل یا در حال سرمایه‌گذاری بودند، یا قصد داشتند برای مدیریت ‌حمله بات‌ها سرمایه‌گذاری کنند و تقریباً هیچکدام از این مشاغل نیاز به اقدامات امنیتی حیاتی نداشتند (زیرا مورد حمله قرار نگرفته بودند). ‌

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: امنيت مورد حمله قرار حمله بات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۶۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش توانمندی صادراتی اردبیل در نمایشگاه اکسپوی ایران

معاون امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: توانمندی صادراتی استان اردبیل در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو در معرض دید و نمایش گذاشته شد. - اخبار استانها -

یاسر عبداللهی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل‌ اظهار داشت: ششمین نمایشگاه توانمندی صادراتی کشورمان در قالب ایران اکسپو تا 12 اردیبهشت ماه برپا شده و استان اردبیل از این ظرفیت برای عرضه توانمندی‌های صادراتی خود بهره گرفته است.

معاون امور اقتصادی استاندار اردبیل تصریح کرد: در این نمایشگاه سعی شده تا ظرفیت‌های صادراتی استان در حوزه‌های کشاورزی، صنعتی، گردشگری و معدنی در معرض دید گذاشته شود.

وی گفت: غرفه استان اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اکسپو 2024 در سالن شماره 41 مرکز نمایشگاه‌‌های بین‌المللی تهران و غرفه اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی اردبیل نیز در سالن شماره 35 مرکز نمایشگاه‌ها میزبان بازدیدکنندگان است.

معاون امور اقتصادی استاندار اردبیل افزود: ما سعی کردیم در این نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی استان را در ابعاد مختلف برای بازدیدکنندگان به ویژه برقراری تعامل و ارتباط با تجار بین‌المللی در معرض دید بگذاریم و علاقه‌مندان می‌توانند از بخش‌های مختلف این نمایشگاه بازدید کرده و بیش از گذشته با ظرفیت‌های صادراتی استان اردبیل آشنا شوند.

عبداللهی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: 250 هزار تن کالای تولید شده استان در سال گذشته به مرحله صادرات رسید که عمده آنها شامل محصولات کشاورزی، ساختمانی، محصولات فلزی و پلاستیکی بوده است.

وی ارزش این میزان صادرات را با جهش 2 برابری بیش از 120 میلیون دلار اعلام کرد و ادامه داد: در سال جدید با تکیه بر توانمندی‌های تولیدی استان صادرات و بازارهای هدف توسعه پیدا می‌کند تا ما بتوانیم بخش عظیمی از صادرات غیرنفتی کشورمان را پوشش بدهیم.

معاون امور اقتصادی استاندار اردبیل اضافه کرد: با حضور در چنین نمایشگاه‌هایی و همچنین نمایشگاه‌های برون مرزی به راحتی می‌توانیم ظرفیت‌های تولیدی و صادراتی استان را با محوریت فعالان این حوزه در معرض دید بگذاریم که در سال گذشته نیز در بیش از 30 نمایشگاه بین‌المللی و داخلی این توانمندی‌ها به رخ مخاطبان کشیده شد.

عبداللهی عمده بازارهای صادراتی استان اردبیل را آذربایجان، عراق، ترکیه، گرجستان و افغانستان اعلام کرد و گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه تجارت بین‌المللی داریم که با حل مشکلات و موانع در دولت سیزدهم سعی بر این است تا در ابعاد مختلف این صادرات توسعه و گسترش پیدا کند.

معاون امور اقتصادی استاندار اردبیل بیان کرد: ما از بزرگترین ظرفیت تبلیغی صادراتی در سطح ملی استفاده کردیم تا با حضور در این نمایشگاه تا 12 اردیبهشت ماه به همراه تجار، بازرگانان و صادرکنندگان بتوانیم تولیدات خود و تنوع آن را در معرض دید بگذاریم.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟ (فیلم)
  • (ویدئو) چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • نمایش توانمندی صادراتی اردبیل در نمایشگاه اکسپوی ایران
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • نمایشگاه هفته مشاغل در شاهرود