Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-30@18:57:13 GMT

مجید مجیدی: حق مطلب درباره محرم ادا نشده است

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۹۹۲۹۵

مجید مجیدی: حق مطلب درباره محرم ادا نشده است

مجید مجیدی با تاکید براینکه فیلم مثل کتاب نیست که وقتی ساخته شد آن را بتوان تغییر داد، گفت: اگرچه آرزو دارم فیلمی درباره امام رضا (ع) و امام حسین (ع) بسازم، ولی پرداختن به چنین شخصیت‌هایی سخت است و حساسیت‌ها کا را برای فیلمساز دشوار می‌کند.

به گزارش قدس آنلاین، نشست خبری اولین دوره سوگواره فیلم کوتاه «سوگ در خانه» صبح امروز ۵ شهریورماه با حضور مجید مجیدی در موسسه خیریه راه ایمان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست مجید مجیدی مدیر این رویداد گفت: همانطور که از عنوان جلسه مشخص است این، اولین سوگواره فیلم کوتاه درباره ایام محرم است. این رویداد با همکاری شرکت نماوا صورت خواهد گرفت که جا دارد تشکر کنم که به کمک ما آمدند و اسپانسری را پذیرفتند. در شرایطی قرار گرفته‌ایم که بیش از هر چیز احساس می‌کردیم این ایام که هر ساله با شور برگزار می‌شد با مشکلاتی مواجه خواهد شد. در این شرایط که به طور طبیعی نمی‌توانستیم در تکایا و مراکز عزاداری عمومی باشیم، به این فکر افتادیم که این سوگواره را با تمرکز بر سوگواری در خانه برگزار کنیم.

مجیدی تأکید کرد: این ایام ظرفیت‌های گسترده‌ای برای حوزه‌های نمایشی، فرهنگی و… دارد و همیشه این افسوس بوده که چرا به این ظرفیت‌های موجود را در حوزه‌های مختلف نپرداخته‌ایم، البته آثاری در حوزه تجسمی خلق شده ولی آنطور که باید ادای دین می‌شد، نشده و حق مطلب ادا نشده است.

می خواهیم تجربه این ایام در فرهنگ حسینی ما ماندگار شود

این کارگردان سینما افزود: این مساله مرز نمی‌شناسند و از ادیان هم عبور می‌کند. حتی در هند دیده‌ام که نسبت به امام حسین (ع) ادای می‌کنند که این موضوع وجوه مختلف شخصیت امام حسین (ع) را نشان می‌دهد که چقدر انسان کاملی بوده که مرزها را درنوردیده است. ما فکر کردیم این ایام کرونایی، فرصت خوبی است که به وجوه و ابعاد مختلف این ماه بپردازیم تا ماندگار شود. این ایام کرونایی خواهد رفت ولی خواستیم تجربه این ایام در فرهنگ حسینی ما ماندگار شود.

وی افزود: بالاخره ستاد کرونا توصیه‌هایی داشته است اما امر عزاداری نباید فراموش می‌شد و به همین دلیل عزاداری‌ها بیشتر در خانه برگزار می‌شود. ما فکر کردیم بهتر است خلاقیت در برگزاری این مراسم‌ها بروز و ظهوری داشته باشد. من از همه فیلمسازان دعوت می‌کنم که اگر به این حوزه علاقه‌مند هستند، بیایند و خلاقیت خود را در ثبت این تجربه نشان بدهند تا بیان زیبایی را برای ما خلق کند.

مجیدی توضیح داد: اینکه ما گفته‌ایم هرکس از خانه و خانواده خود فیلم بگیرد، به این معنی نیست که هر کسی یک دوربین بگیرد و عزاداری خانه‌شان را نشان بدهد ما به اثری توجه می‌کنیم که دارای دیدگاه و خلاقیت هم باشد.

وی اظهار کرد: برای مثال ما همه این تجربه را در این ایام کرونایی داشته‌ایم که پدربزرگ‌ها مادربزرگ‌ها را نتوانسته‌ایم ببینیم و بیشتر به صورت تصویری با آن‌ها ارتباط گرفتیم. چند نفر از بچه‌های فامیل تصمیم می‌گیرند پرچمی را بر در خانه آن‌ها نصب کنند و یک عزاداری راه بیندازند. یا می‌گفتند درخت توتی مقابل پنجره منزلی بوده که هر سال در فصل زمستان آن را هرس می‌کردند تا نقطه دید را نگیرد، امسال به دلیل کرونا نشده و نقطه دید را گرفته است، خود پدربزرگ و مادربزرگ شکایت می‌کردند که امسال چگونه عزاداری را به تماشا بنشینیم. بچه‌هایشان تصمیم گرفتند این شاخه‌ها را کنار بزنند تا آن‌ها بتوانند عزاداری را نگاه کنند، آن‌ها بیشتر در خانه بودند و این موضوعات دستمایه خوبی برای کار ما بود. اینکه ما گفتیم امکانات تخصصی لازم نیست به این معنا نیست که نوع نگاه ابتدایی باشد ما می‌خواستیم فقط سهولت در ساخت باشد.

وی بیان کرد: سطح توقع ما بالاست چون این موضوع برای ما مهم است امیدوارم آثاری که به ما می‌رسد درخور باشد و این حرکتی که توسط این موسسه آغاز کرده‌ایم در سال‌های آینده بتوانیم ادامه بدهیم.

چهل فیلم تا اربعین انتخاب می‌شود

در ادامه محمد رهبر دبیر این رویداد بیان کرد: با توجه به اینکه موسسه راه ایمان هم موسسه فرهنگی و هم موسسه خیریه است با توجه به شیوع کرونا سعی کردیم عزای حسینی را همچنان زنده نگه داریم این موسسه تحت مدیریت آیت‌الله سیستانی است و تاکید بر روضه‌های خانگی داشتند تصمیم گرفتیم این سوگواره برگزار شود.

وی افزود: هیات انتخاب، چهل فیلم را تا اربعین انتخاب می‌کنند و با شرکت نماوا این فیلم‌ها را به نمایش می‌گذاریم و هر فیلمی که بیشترین بازخورد را داشته باشد، عنوان فیلم برتر از دیدگاه مردم را دریافت می‌کند. زمان اختتامیه دوازدهم آبان شب ولادت رسول اکرم (ص) است که یا توجه به وضع کرونا نوع اختتامیه و تقدیم جوایز را اعلام می‌کنیم.

مجیدی در بخش دیگری از این نشست رسانه‌ای توضیح داد: هیات داوران ما نرگس آبیار و میرکریمی است. رایزنی‌هایی هم کرده‌ایم که فیلمسازان حرفه‌ای دیگری هم در این رویداد حضور داشته باشند. از همین رو با مدیرعامل انجمن سینمای جوانان هم صحبت‌هایی داشته‌ایم که استقبال هم کردند و پوستر ما را در سایت خود گذاشته‌اند. امیدواریم این ظرفیت سینمای جوان که فیلمسازان مستعد هستند، در این امر مهم شرکت‌کنند امیدواریم شاهد آثار خوبی باشیم. در روزهای مختلف عزیزانی استقبال کردند که ما در روزهای آینده در این زمینه اطلاع رسانی خواهیم کرد.

از نزدیک شاهد رنج‌های احمدرضا درویش بودم

کارگردان مستند «روضه رضوان» ادامه داد: همیشه دغدغه‌ام بوده فیلمی درباره امام رضا (ع) بسازم و ساختن فیلم درباره امام حسین (ع) هم جزو آرزوهای دیرینه من بوده است اما پرداختن به این مقولات کار بسیار سختی است. مثلاً مسایلی برای آقای درویش پیش آمد از نزدیک شاهد بودم که چه رنجی کشیده است.

وی ادامه داد: به دلیل اهمیت این موضوع و حساسیت‌هایی که هست ورود برای فیلمسازان سخت است. عرصه‌ای نیست که به راحتی بتوان فضای حاکم بر آن را تغییر داد. واقعاً باید بسترهای ساخت فیلم در این حوزه آماده باشد. درست است که در فیلم «محمد (ص)» حمایت‌هایی بود ولی بازهم کار سختی بود. همه، همه جوره همه باید پای کار باشند تا کاری در این حوزه به نتیجه برسد.

مجیدی درباره بین‌المللی شدن رویداد «سوگ در خانه» هم گفت: این حوزه و این ایام ظرفیت‌های بسیار بزرگی دارد و می‌طلبد این جشنواره‌ها به‌صورت بین‌المللی برگزار شود و تنها جشنواره‌ای که می‌تواند به واقع نام جهانی بگیرد همین جشنواره‌هایی با نام امام حسین (ع) برگزار می‌شود و همه دنیا او را می‌شناسند.

کارگردان «بچه‌های آسمان» در ادامه گفت: من در تبت دیده‌ام که در ایام محرم بودایی‌ها چقدر عشق و علاقه به ایام محرم به ویژه امام حسین (ع) دارند. در ایام محرم با پرچم‌های این ماه حضور پیدا می‌کردند. وجوه مقدس امام حسین (ع) و یارانش تنها به حوزه‌های دینی مربوط نمی‌شود و همه حوزه‌ها را در بر می‌گیرد و به نظرم غفلت‌هایی شده است. می‌شود این خصایل و زیبایی‌ها را به دنیا نشان داد. امیدوارم امکانی وجود داشته باشد که از سال‌های آینده بتوانیم این رویداد را به عرصه جهانی ببریم. دوستان موسسه پیگیری می‌کنند. حسن این موسسه این است که نیروهای جوان وجود دارد و می‌تواند پیگیری این مسائل را در دستور کار خود داشته باشد.

مجیدی اظهار کرد: از آثار مستند هم در این رویداد استقبال می‌کنیم، ولی آثار باید نگاه تازه و حرفی داشته باشند. خاصیت تلویزیون، نگاه ژورنالیستی است و به همه چیز مثل مطبوعات نگاه می‌کند، برای همین نگران این شدم که نکند مخاطبان ما هم این تربیت را از تلویزیون یاد گرفته باشند. به این صورت که رو به روی تلویزیون نشسته باشند و این رسانه یک عزاداری نشان بدهد و دوستان ضبط کنند و بفرستند.

وی درباره حوزه‌های دیگر پذیرش آثار هم توضیح داد: در حوزه انیمیشن شاید زمان بیشتری نیاز داشته باشیم اگر قرار باشد دوره‌های بعدی وجود داشته باشد از چند ماه جلوتر اعلام می‌کنیم تا این افراد هم آثاری بفرستند.

این کارگردان توضیح داد: هنوز چشم‌انداز مشخصی برای آینده وجود ندارد و این رویداد صرفاً یک آغاز است. من از سابق به دوستان این موسسه ارادت داشتم و گفتم من کمک می‌کنم، چه اینکه برای خود ما هم این رویداد اسباب خیر و برکت است. بنابراین اینکه در آینده چه اتفاقی بیفتد نمی‌دانیم. ما در شرایط کرونایی قرار گرفته‌ایم و تصمیم به روزی گرفته شد. اینکه در سال‌های آینده چه خواهد شد مشخص نیست و همه چیز به تجربه امسال برمی‌گردد.

وی افزود: در این چند روزه آثاری به دست ما رسیده است اما از دو هفته دیگر شاهد سیل آثار خواهیم بود.

این کارگردان درباره موسسه «راه ایمان» به‌عنوان بانی برگزاری رویداد «سوگ در خانه» هم گفت: این موسسه، مرکزی خودجوش است. سال‌هاست با این موسسه آشنایی دارم. شاید گاهی با دیگر موسسه‌ها راحت نباشم ولی همواره شاهد خلوص و تلاش دوستانم در اینجا بوده‌ام. شاید بد نباشد بگویم که این موسسه بحث آموزش و کارهای فرهنگی هم دارد برای مثال مدرسه‌سازی کرده است، مساجدی ساخته‌اند، حسینه ساخته‌اند. حرکت‌های خودجوشی داشته‌اند. به همین دلیل این همکاری را پذیرفتم.

موسسه «راه ایمان» هیچ هزینه‌ای برای این موضوع نمی‌کند

وی درباره ارزش ریالی بالای جوایز این رویداد هم گفت: کلیه جوایز را اسپانسر رویداد می‌دهد و این جوایز پیشنهاد من بود. چون می‌خواستیم بگوییم که ما به این موضوع اهمیت می‌دهیم. دوستانی که تلاش می‌کنند اثر خوبی بسازند، ممکن است متحمل هزینه‌هایی هم بشوند، ما فکر کردیم حداقل هزینه برای ساخت یک فیلم کوتاه یک تا سه دقیقه، هفت هشت میلیون تومان است. گفتیم با این جوایز کمکی به فیلمساز بشود. این جایزه هم باعث می‌شود به مسیر آینده این فیلمسازان کمک شود.

مجیدی ادامه داد: یادم است سال‌ها پیش جشنواره‌ای برگزار کردم. در آن هم جوایز بسیار ارزنده دادیم که از فجر هم بیشتر بود، سه دوره آن را برگزار کردیم و باعث شد فیلمسازان خوبی از آب در بیایند و مسیرشان را ادامه بدهند. فکر کردیم جدا از بحث تشویق، این جوایز باعث ادامه مسیر او می‌شود. موسسه «راه ایمان» هیچ هزینه‌ای برای این موضوع خرج نمی‌کند. چند جای شخصی هم آمده‌اند که کمک کنند ولی اسپانسر رویداد خودش همه چیز را بر عهده دارد.

مدیر رویداد «سوگ در خانه» در پایان گفت: برنامه این است که دریافت آثار تا آخر شهریورماه ادامه داشته باشد تا فرصت آماده کردن و بازبینی آن‌ها را هم داشته باشیم. امیدوارم عزیزان فیلمساز تا آخر شهریور تلاش کنند تا آثار را به دست ما برسانند ولی شاید مثل جشنواره‌های دیگر تجدید نظری هم در این باره داشته باشیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مجید مجیدی سوگ در خانه مجید مجیدی امام حسین ایام محرم راه ایمان فکر کردیم حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۹۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند

در سال ۲۰۲۱، طبق آمار رسمی تنها ۶۹۱ توریست خارجی به افغانستان سفر کرده؛ در سال ۲۰۲۲، این رقم به ۲۳۰۰ نفر افزایش یافت و پارسال به رقم ۷ هزار نفر رسید.

به گزارش عصر ایران، یک رسانه با انتشار گزارشی از شهر کابل، از تلاش دولت طالبان برای جذب گردشگران خارجی خبر داده است.

در این گزارش آمده است:

حدود ۳۰ مرد در یک کلاس درس در کابل جمع شده اند، که بخشی از اولین گروه دانشجویی در یک موسسه تحت مدیریت طالبان است که قرار است متخصصان گردشگری و مهمان نوازی را آموزش می‌دهد.

این افراد قرار است پس از اتمام دوره در بخش‌های مختلف صنعت گردشگری مشغول به کار شوند. یک دانشجو مدل است و دیگری ۱۷ ساله است که هیچ سابقه شغلی ندارد.

دانشجویان در سنین، سطح تحصیلات و تجربه حرفه‌ای متفاوتی هستند. همه آن‌ها مرد هستند - زنان افغان از تحصیل بیشتر از صنف ششم منع شده اند.

حاکمان افغانستان عمدتا به دلیل اعمال محدودیت‌هایشان بر زنان و دختران در صحنه جهانی نام خوشی ندارند. اقتصاد این کشور بسیار خراب است، زیرساخت‌ها ضعیف و فقر زیاد است.

با این حال، خارجی‌ها به دلیل کاهش شدید خشونت، افزایش ارتباطات پروازی با مراکزی مانند دبی، به این کشور سفر می‌کنند. اعداد زیاد نیستند و در واقع طی دهه‌های گذشته هرگز نبوده اند.

در سال ۲۰۲۱، طبق آمار رسمی تنها ۶۹۱ توریست خارجی به افغانستان سفر کرده؛ در سال ۲۰۲۲، این رقم به ۲۳۰۰ نفر افزایش یافت و پارسال به رقم ۷ هزار نفر رسید.

"محمد سعید" رئیس اداره توریسم در کابل گفت که بزرگترین گروه بازدیدکنندگان خارجی از کشور چین به دلیل نزدیکی و جمعیت زیاد آن است. البته از نظر او افغانستان نیز نسبت به برخی از همسایگان خود برتری‌هایی دارد.

سعید گفت: آن‌ها به من گفته اند که نمی‌خواهند به پاکستان بروند، زیرا خطرناک است و مورد حمله قرار می‌گیرند. این را ژاپنی‌ها به من هم گفته اند. این برای ما خوب است.

اما مشکلاتی جدی هم در روند جذب گردشگر خارجی هم دارد.

دسترسی به ویزا دشوار و پرهزینه است. بسیاری از کشور‌ها پس از بازگشت طالبان به قدرت، روابط خود را با افغانستان قطع کردند و هیچ کشوری آن‌ها را به عنوان حاکمان قانونی کشور به رسمیت نمی‌شناسد.

سفارت‌خانه‌های افغانستان یا تعطیل شدند یا فعالیت‌های خود را متوقف کردند. جنگ قدرت بین سفارت‌خانه‌ها و کنسولگری‌های افغانستان متشکل از افرادی از دولت سابق مورد حمایت غرب و آن‌هایی که تحت کنترل کامل دولت طالبان هستند، وجود دارد.

سعید می‌پذیرد که موانعی برای توسعه گردشگری افغانستان وجود دارد، اما گفت که برای غلبه بر آن‌ها با وزارتخانه‌ها همکاری می‌کند.

هدف نهایی او رسیدن به شرایط صدور ویزا در بدو ورود برای گردشگران است، اما ممکن است سال‌ها با آن شرایط فاصله داشته باشد. شبکه جاده‌ای که در برخی نقاط کشور نیمه آسفالت است یا وجود ندارد، مشکلاتی دارد و خطوط هوایی تا حد زیادی از حریم هوایی افغانستان اجتناب می‌کنند.

شهر کابل به عنوان پایتخت بیشترین پرواز‌های بین المللی را دارد، اما هیچ فرودگاه افغانستان مسیر مستقیم با بازار‌های توریستی بزرگ مانند چین، اروپا یا هند ندارد.

علیرغم چالش‌ها، سعید می‌خواهد که افغانستان به یک پایگاه بزرگ گردشگری تبدیل شود، جاه طلبی‌ای که به نظر می‌رسد توسط رهبران ارشد طالبان حمایت می‌شود.

او در این زمینه گفت: من به دستور بزرگان (وزرا) به این بخش فرستاده شده ام. آن‌ها باید به من اعتماد کنند، زیرا مرا به این مکان مهم فرستاده اند.

دانشجویان مشغول تحصیل در موسسه گردشگری کابل هم آرزو‌هایی دارند. "احمد مسعود تلاش" مدل افغان که در موسسه تحصیل می‌کند، می‌خواهد در مورد مکان‌های زیبای افغانستان پست‌های اینستاگرامی بگذارد و تاریخچه آن‌ها را برای ارایه رسانه‌ای بیاموزد.

"سمیر احمدزی" فارغ التحصیل دانشکده بازرگانی، می‌خواهد یک هتل باز کند، اما فکر می‌کند که ابتدا باید درباره گردشگری و مهمان نوازی بیشتر بداند.

احمدزی گفت: آن‌ها (توریست‌های خارجی) مدام می‌شنوند که افغانستان عقب مانده و درگیر فقر و جنگ است. ما ۵ هزار سال تاریخ داریم. باید صفحه جدیدی درباره افغانستان ایجاد شود.

کلاس‌ها شامل صنایع دستی افغانستان و مبانی مردم شناسی است.

یک موضوع غیررسمی نحوه تعامل با زنان خارجی و اینکه چگونه رفتار یا عادات آن‌ها می‌تواند با آداب و رسوم و احکام محلی تضاد داشته باشد. به عنوان مثال می‌توان از سیگار کشیدن یا غذا خوردن زنان در ملاء عام، اختلاط آزادانه با مردانی که از نظر خونی یا ازدواج با آن‌ها ارتباطی ندارند، باشد.

طالبان یک محدودیت جدی در زمینه نحوه پوشش زنان در اجتماع وضع کرده و الزاماتی را برای آن‌ها برای داشتن سرپرست مرد یا محرم در هنگام سفر وضع کرده اند. با این قوانین صرف غذا، سفر به تنهایی و معاشرت با زنان دیگر در جمع سخت‌تر شده است. با بسته شدن سالن‌های ورزشی به روی زنان و ممنوعیت سالن‌های زیبایی، مکان‌های کمتری وجود دارد که آن‌ها بتوانند بیرون از خانه همدیگر را ملاقات کنند.

"سرنا" تنها هتل پنج ستاره این کشور، به نشانه آماده شدن این کشور برای بازدیدکنندگان خارجی بیشتر، پس از یک ماه تعطیلی، سالن اسپا و زنانه خود را برای زنان خارجی بازگشایی کرده است.

اتباع خارجی برای دسترسی به خدمات باید پاسپورت خود را نشان دهند. ورود زنان افغانستانی به این محل ممنوع است.

محدودیت‌های زنان و دختران افغان بر شرکت‌های مسافرتی خارج از کشور فشار می‌آورد، زیرا آن‌ها می‌گویند که سعی می‌کنند با اهدای کمک‌های مالی، حمایت از پروژه‌های محلی یا فقط بازدید از مشاغل خانوادگی، بر جنبه مثبت تعاملات فرهنگی تمرکز کنند.

طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند

"شین هوران" بنیانگذار "راکی رود تراول" گفت که سفر به افغانستان نباید به عنوان تایید دولت یا رژیم سیاسی خاص تلقی شود.

در نهایت، هدف باید حمایت از شیوه‌های گردشگری مسئولانه باشد که به طور مثبت به اقتصاد محلی کمک می‌کند و احترام و درک متقابل را تقویت می‌کند.

او گفت که هیچ نظری از سوی مقامات در مورد آنچه که گروه‌های تور دیده‌اند یا انجام داده‌اند وجود ندارد و این شرکت از نزدیک با یک سازمان حقوق زنان در افغانستان همکاری می‌کند. هوران افزود: درصدی از هزینه تور صرف حمایت از برنامه‌های این سازمان شد.

هیچ زنی در موسسه گردشگری و مدیریت هتلداری وجود ندارد. دانشجویان مرد مشغول تحصیل به این موضوع اشاره نمی‌کنند. اما یک مسئول در اداره گردشگری به این موضوع اشاره می‌کند.

این مقام که از ترس نخواست نامش فاش نشود، گفت: این یک وضعیت دلخراش است. حتی اعضای زن خانواده می‌پرسند که آیا می‌توانند اینجا درس بخوانند. اما با تغییر دولت، سیاست تغییر کرد. زنانی که پیش از به روی کار آمدن طالبان در این موسسه درس می‌خواندند هرگز برنگشتند و فارغ التحصیل نشدند.

دیگر خبرها

  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • ملاقات محرم با خانواده موسس سپاهان در رفسنجان
  • ایام دهه کرامت اعلام شد
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • سکانس‌هایی از فیلم تورقوزآباد
  • مساجد به عنوان محور همه برنامه‌ها قرار داده شود
  • فرزاد مجیدی: فرهاد جذاب‌ترین گزینه ایران و امارات است
  • مسی ها آماده و سرحال برای دربی کرمان (عکس)
  • ببینید | دعوای فیتیله‌ای‌ها با مجید قناد بالا گرفت؛ پاسخ محمد مسلمی به آقای مجری
  • میثم تیموری: محرم نویدکیا جنتلمن است