Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@22:47:12 GMT

معاون وزیر آموزش: پنجشنبه‌ها روز درسی شد

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۰۰۱۲۰

معاون وزیر آموزش: پنجشنبه‌ها روز درسی شد

به گزارش فارس، علیرضا کمرئی، معاون وزیر آموزش و پرورش در خصوص برنامه‌های سال تحصیلی جدید گفتگویی با روزنامه ایران داشته است که مهترین بخش‌های آن در ادامه از نظرتان می‌گذرد.

- یک بحث بازگشایی مدارس به صورت فیزیکی است و موضوع دیگر زدن زنگ آموزش در مدارس است. موضوع اصلی ما آمدن بچه‌ها به مدرسه نیست بلکه آغاز رسمی آموزش مدارس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله  با کرونا وزارت آموزش و پرورش مکلف است ١٥ شهریور ماه رسماً سال تحصیلی را آغاز کند و ما هم برای این تاریخ  برنامه‌های خودمان را اجرا خواهیم کرد. اینکه می‌گویم سال تحصیلی ١٥ شهریور شروع می‌شود، به معنای حضوری دانش‌آموزان نیست.

- ما یک برنامه هفتگی را در نظر می‌گیریم که این برنامه هفتگی مدرسه باید برای متوسطه اول ٣٠ ساعت آموزش، برای متوسطه دوم ٣٥ ساعت آموزش و ابتدایی ٢٥ ساعت آموزش باید ارائه شود. هر معلمی به میزان ساعتی که در برنامه دارد کار می‌کند.

- ما از ١٥ شهریور آموزش را شروع می‌کنیم و در برنامه‌ها تأکید کردیم که مدارس در بین امتحانات فاصله کمتر بگذارند، زمان آموزش‌ها را تقویت کنند و وزارت آموزش و پرورش اجازه ندهد مدارس تعطیلات مکرر داشته باشند و در هر صورت سعی کنیم آنچه که محتوای آموزشی است را ارائه کنیم.

- پنجشنبه هم یک فرصتی است که در اختیار مدارس و دانش‌آموزان باشد. مدرسه مجاز شده است که پنجشنبه برای آموزش برنامه‌ریزی کند چون قبلاً نمی‌توانستند پنجشنبه‌ها برنامه‌ریزی کنند. الان در شرایط جدید و با مصوبه ستاد ملی، مدرسه می‌تواند فعال باشد ولی این استفاده در اختیار خود مدرسه است.

- یک اصل، پوشش کامل دروس است. اگر در رشته‌ای  ١٤ ماده درسی داریم باید هر ١٤ ماده تدریس شود. هیچ درسی حذف نخواهد شد. از نظر ما همه دروس مهم هستند اما اگر شرایطی به وجود آید که بخش‌هایی از کتاب درسی را آموزش ندهیم این را باید سازمان پژوهش اعلام کند.

- باید بگویم که ما در سال تحصیلی جدید به مشارکت خانواده‌ها نیاز داریم. بویژه در دوره ابتدایی خانواده‌ها باید به عنوان دستیار معلمان ظاهر شوند و البته برخی از اولیا هم ممکن است در حوزه متوسطه و دروس تخصصی متوسطه اول و دوم هم توانمندی داشته باشند.

- کار آموزش و کار تعلیم و تربیت کار تخصصی است و مدارس هم باید در آموزش مجازی توانمندی‌های خودشان را افزایش دهند چرا که ممکن است همه خانواده‌ها از عهده آموزش فرزندان‌شان برنیایند.

- ما یک دسته از آموزش‌ها را طراحی کردیم و بخشی از آنها را هم اجرا کردیم. ابتدا ٢٤ ساعت آموزش را پیش‌بینی کردیم که شامل یک دوره مقدماتی، تکمیلی و پیشرفته بود. این دوره‌ها هفته‌های آینده آغاز خواهد شد و فکر می‌کنیم آموزش معلمان به عنوان اصلی‌ترین عنصر در بهبود کیفیت آموزش مجازی خواهد بود.

- در این آموزش‌ها معلم‌ها می‌توانند یاد بگیرند که چگونه فیلم آموزشی تولید کنند. چگونه فیلم‌ها را ادیت کنند. نحوه بارگذاری برای دانش‌آموزان چگونه باشد. اصول ساخت فیلم‌های آموزشی را یاد خواهند گرفت و البته بسیاری از مطالبی که باید در فضای آموزشی آن را بدانند.

منبع: الف

کلیدواژه: سال تحصیلی ساعت آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۰۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،دکتر «علی مطهری» مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی، در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گفت:فعالیت‌های دولت مردمی سیزدهم در موضوع مدرسه سازی جای قدردانی ویژه دارد.

وی افزود:استان آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های نیازمند به توجه در موضوع فضای آموزشی است که خوشبختانه با آغاز دولت مردمی سیزدهم و عنایت و توجه ویژه سازمان نوسازی کشور و همچنین استاندار آذربایجان غربی در ۲ سال اخیر یک هزار و ۳۴ کلاس درس به مجموع کلاس‌های درس و فضا‌های آموزشی استان اضافه شده و بیش از یک هزارو ۸۰۰ کلاس درس نیز در حال ساخت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی گفت:نیاز استان آذربایجان‌غربی در موضوع کلاس‌های درس و رسیدن به متوسط کشوری، تعداد ۵ هزار کلاس درس است که امیدواریم با شروع نهضت مدرسه سازی در استان و توجه مسئولین استانی و کشوری، در آینده‌ای نزدیک به این مهم دست یابیم.

وی ادامه داد:مهندس رحمانی از نیرو‌های متعهد و کاربلد استان آذربایجان‌غربی بودند و در زمان حضورشان در سازمان نوسازی مدارس استان، منشأ فعالیت‌ها و برکات مهمی شدند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی افزود:امیدواریم مهندس صدقی نیز با روحیه جهادی وارد میدان شده و در مسیر توسعه فضا‌های آموزش و پرورش استان گام بردارد.

مطهری گفت:موضوع تحول در آموزش و پرورش نیازمند ۳ عنصر محتوا، فضای آموزشی و تجهیزات و نیروی انسانی است و برای رسیدن به نقطه آرمانی در این موضوع باید به همه این موارد و عناصر توجه کافی و وافی صورت پذیرد.

در پایان این مراسم، با حضور مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی و جمعی از مسئولان و مدیران مرتبط، «پیام صدقی» به عنوان مدیرکل جدید نوسازی، توسعه و تجهیز مداس آذربایجان‌غربی معرفی و از خدمات «قهرمان رحمانی» مدیرکل قبلی این مجموعه تقدیر شد.

دیگر خبرها

  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است/انتخاب۷معلم نمونه استانی
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • تقدیر از ۲۷۸۰ معلم شاهرودی/ برنامه هفته معلم مدرسه محور است
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!