Web Analytics Made Easy - Statcounter

مستند گزارشی «حسین سیدالشهداء» گفت‌وگویی متفاوت با پرچم‌دوزان قدیمی تهران است که به همت فرهنگسرای سرو تولید خواهد شد.


به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی مراکز فرهنگی هنری منطقه ۶ و فرهنگسرای سرو؛  «رویا فتحی»، مدیر فرهنگی هنری منطقه 6 و رئیس فرهنگسرای سرو به تشریح ویژه برنامه‌های این مرکز به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


او با اشاره به ویژه برنامه روایت شیدایی گفت: سوگواره مجازی «روایت شیدایی» مهمترین برنامه این مرکز به مناسبت ماه محرم است. این سوگواره در دو بخش عکس و فیلم کوتاه برگزار شده و به تعمیق عزاداری اباعبدالله‌الحسین در فضای مجازی می‌پردازد. بخش عکس این سوگواره، با دو آیتم حرفه‌ای و تلفن همراه و در بخش فیلم کوتاه صرفاً با تلفن همراه اجرا خواهد شد و مدت برگزاری آن ماه محرم و صفر است.


فتحی ضمن اشاره به دیگر برنامه این فرهنگسرا گفت: مستند گزارشی «حسین سیدالشهداء» دیگر برنامه فرهنگسرای سرو به مناسبت ماه محرم است که به مفهوم بسیار مهمی به نام پرچم در عزاداری سید و سالار شهیدان می‌پردازد. پرچم، نماد هر کشور، تفکر و جنبش است؛ حضرت اباعبدالله الحسین نیز برای حرکت و قیام مقدس خود دارای پرچمی بود و پرچمدار لشکر او حضرت ابالفضل العباس (ع) بودند. این موضوع نشانگر اهمیت و جایگاه پرچم برای نشان دادن تفکر می‌باشد. 


وی افزود: از همین روی، یکی از ابزارهای هنری برای زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره حماسه‌سازان کربلا، طراحی و تهیه پرچم است. مدیریت فرهنگی هنری منطقه 6 اقدام به تهیه و تدوین مستندی گزارشی درباره پرچم حسینی کرده است؛ در این مستند با برخی از پرچم‌دوزان قدیمی در بازار تهران آشنا شده و از کرامت‌ها و سنت‌های کهن که عموما در این ایام انجام می‌شود فیلمی گزارشی تهیه شده است. 


رئیس فرهنگسرای سرو درخصوص برنامه مقتل‌خوانی که به همت این فرهنگسرا اجرا می‌شود توضیح داد و گفت: نمایش با موضوع عاشورا یکی از سنت‌های اصیل و فاخر تاریخ نمایش در ایران بوده و هست. نمایش، بازتاب حالات روحی و احساسات لطیف انسانی برای بیان واقعه کربلا است که ایرانیان از همان قرن اول هجری آن را در دهه اول محرم اجرا می‌کردند. به همین منظور و برای حفظ و ترویج این سنت حسنه مدیریت فرهنگی هنری منطقه 6 اقدام به برگزاری و اجرای تعزیه به مدت 10 شب به صورت میدانی یا مجازی توسط گروه‌های خوب تعزیه در دهه دوم ماه محرم کرده است. 


فتحی با تاکید بر لزوم فعالیت‌های رسانه‌ای برای واقعه عاشورا گفت: رسانه‌ها در بیان واقعه عاشورا کارکردی تاثیرگذار و مهم دارند؛ همه باید برای روشنگری این واقعه و جزئیات آن اقدام کنند تا مبادا به دست فراموشی سپرده شود. فرهنگسرای سرو ضمن بررسی واقعه عاشورا از منظر تاریخی و تحلیل نتایج آن درآینده جهان اسلام، 10 موشن‌گرافی 3 دقیقه‌ای تولید کرده و به بررسی چگونگی شکل‌گیری واقعه عاشورا و تحلیل نتایج آن در تاریخ مسلمانان می‌پردازد. 


وی در تشریح دیگر برنامه‌های این مرکز به مناسبت ماه محرم و عزاداری امام حسین (ع) گفت: از دیگر برنامه‌ها می‌توان به تولید فوتوکلیپ‌های عاشورایی اشاره کرد. فوتوکلیپ «امام حسین و آثار دکتر شریعتی» مروری بر بخش‌هایی از سخنان دکتر علی شریعتی در حسینیه ارشاد و به مناسبت محرم دارد. این تولیدات در 5 قطعه در ماه محرم در فضای مجازی فرهنگسرای سرو و خانه موزه دکتر علی شریعتی به نمایش درخواهد آمد. این آثار از سخنرانی‌های «حسین وارث آدم»، «شیعه»، «یک حزب تمام» و ... تولید شده است. فوتوکلیپ «لبیک‌گویان حسینی» نیز دیگر تولید این مرکز است. 

 

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویژه برنامه های عاشورایی فرهنگسرای سرو فرهنگی هنری منطقه فرهنگسرای سرو واقعه عاشورا دیگر برنامه ماه محرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۰۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجری و گوینده قدیمی درگذشت + عکس

به گزارش همشهری آنلاین، مرحوم اسکویی که به واسطه صدای خاصش شهره زیادی داشت،سال ها به عنوان گوینده، مجری، گزارشگر و کارشناس در رسانه ها و برنامه های ورزشی فعالیت داشت.

مسعود اسکویی متولد سال ۱۳۱۸ بود و از سال ۱۳۴۵ به استخدام تلویزیون ملی ایران درآمد و سابقه حدودا ۵۷ سال گزارشگری و فعالیت در رادیو و تلویزیون را دارد.

اسکویی از سال ۱۳۴۵ به نام گویندۀ اخبار ورزشی با تلویزیون ملی ایران شروع به کار کرد. او با گزارش بازی دوستانه فوتبال بین تیم‌های پرسپولیس و کویت (در کویت، ۱۳۵۰) وارد عرصه گزارشگری شد.

تخصص مسعود اسکویی در رشته‌های تنیس، والیبال، اسب‌دوانی، و اتومبیل‌رانی بود. او دوره تخصصی گزارشگری را در کشورهای اروپایی از جمله انگلیس و آلمان گذرانده بود و در سال ۱۳۷۱ نیز در کلاس تخصصی گزارشگری فینگلی، مدرس استرالیایی، شرکت کرد.

مرحوم اسکویی در برنامه‌هایی مختلف از جمله «جهان ورزش والیبال» و «گزارش ورزشی از شبکه دو سیما و «صدای ورزش»، و «عصر جمعه با رادیو» حضور داشت. او همچنین سابقه مدیریت در بخش روابط عمومی رادیو ورزش را نیز در کارنامه کاری خود داشت.

کد خبر 848608 منبع: مهر برچسب‌ها تلویزیون مجری خبر مهم

دیگر خبرها

  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت + عکس
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • مجری و گوینده قدیمی درگذشت + عکس
  • بازیگر قدیمی به کما رفت
  • یادمانی برای مرحوم غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران
  • لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران
  • یادمان غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل