Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@22:22:18 GMT

دانشجویان جدید علوم پزشکی شیراز آبان سرکلاس می‌روند

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۰۰۹۷۶

دانشجویان جدید علوم پزشکی شیراز آبان سرکلاس می‌روند

ایسنا/فارس مشاور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه کلاس‌های ترم جدید دانشجویان جدیدالورود از آبان آغاز می‌شود، اعلام کرد: کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی دانشجویان دیگر از اول مهر سال جاری برگزار خواهد شد.

محمدرضا روان بُد چهارشنبه ٥ شهریور در یک کنفرانس خبری به تبیین دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه آموزشی پرداخت و با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در معاونت متبوع، گفت: بیش از ۷۰ سال است که آموزش پزشکی در دانشکده پزشکی شیراز ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی شیراز اکنون دارای یازده دانشکده، یک دانشکده مجازی، ۶ دانشکده اقماری و بیش از ۱۰ هزار دانشجوست که ۳هزار و ۲۶۵ دانشجوی آن در مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند.

پذیرش دانشجو در ۲۳۴ رشته در دانشگاه علوم پزشکی شیراز

روان بُد با اشاره به اینکه این دانشگاه در ۲۳۴ رشته و مقطع دانشجو می‌پذیرد که ۴۲ رشته به شکل پایه و ۱۹۲ رشته مربوط به مقطع تحصیلات تکمیلی است، عنوان کرد: نزدیک به یکهزار عضو هیات علمی با چهار عضو استاد ممتاز، ۱۶۲ استاد تمام، ۲۴۲ دانشیار، ۵۰۱ استادیار و ۵۵ مربی در حوزه آموزش دانشگاه مشغول به تدریس هستند که در بحران کرونا نیز به مداوای بیماران می‌پردازند.

او با اشاره به طرح تقسیم دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به مناطق ۱۰ گانه در دولت تدبیر و امید و ماموریت‌های دانشگاه در این زمینه نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان دانشگاه مادر مسئولیت رهبری و هدایت دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی جنوب کشور شامل دانشگاه‌های هرمزگان، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و دانشکده‌های جهرم، لار و گراش را به عهده دارد.

تبدیل تهدید کرونا به فرصت به کمک زیرساخت‌های قوی آموزش مجازی

مشاور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: جایگاه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه آموزشی این مجموعه را به عنوان قطب آموزش الکترونیک در کشور معرفی کرد و این موضوع در بحران کرونا موجب شد تا بتوانیم تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کنیم.

روان بُد با اشاره به اینکه کلاس‌های پایه به صورت ۱۰۰ درصد مجازی برگزار می‌شود، افزود: در بحران کرونا کلاس‌های حضوری، مجازی با استفاده از نرم افزارهای «نوید» و «سما» و آزمون‌های مجازی نیز در مرکز جامع آزمون مجازی با ظرفیت ۴۵۰ نفره به شکل الکترونیک برگزار می‌شود.

او با اشاره به اینکه یکسری از آموزش‌ها، آموزش‌های عملی و بالینی است، گفت: تلاش می‌شود که به سیستم آموزشی در بحران کرونا، چه به آموزش دهنده و چه آموزش گیرنده آسیبی نرسد و برای حفاظت فردی و خودمراقبتی در تمام مراحل آموزشی نیز به دانشجویان آموزش‌های مورد نیاز  ارائه شود.

مشاور معاونت آموزشی دانشگاه یادآور شد: با به کارگیری از حضور اساتید و ظرفیت‌های دانشجویی، در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشت و درمان، هیچگونه مشکل نیروی انسانی وجود نداشته و طبق اعلام نیاز بخش‌های مختلف، نیروی انسانی اعزام و خدمت رسانی به خوبی ارائه می‌شود.

روان بُد اضافه کرد: کسب عنوان فرآیند قابل تقدیر، در بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی در سیزدهمین جشنواره شهید مطهری و دومین جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه آموزش علوم پزشکی تهران در تیر ۱۳۹۹ از سوی دکتر «مریم مردانی» عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی شیراز و همکارانش با عنوان «آموزش ترکیبی مبتنی بر بیمار مجازی توام با سخنرانی تعاملی، راهکاری در راستای ارتقای یادگیری دانشجویان دندانپزشکی در درس تشخیص و بیمارهای دهان و فک و صورت» نیز از دیگر دستاوردهای مهم معاونت آموزشی دانشگاه بوده است.

او ادامه داد: انتشار تنها مجله ویژه یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی کشور با عنوان IJVLMS (انگلیسی زبان) به صورت الکترونیکی و چاپ و تدوین کتاب در راستای آموزش و سنجش مهارت‌های عملی به صورت چاپ دو کتاب در نیمه اول سال ۹۸ که در لیست منابع آزمون صلاحیت بالینی قرار گرفته‌اند؛ شامل کتاب Essential Manual Of Clinical Skills و کتاب مهارت‌های عملی ضروری چشم، گوش، حلق و بینی نیز از دیگر دستاوردهای مهم این معاونت است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین راه‌اندازی شش رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی شیراز شامل رشته‌های علوم بیومدیکال مقایسه‌ای، نانو فناوری پزشکی، آموزش پزشکی، تکنولوژی آموزشی و یادگیری آموزشی در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D.) و رشته درد در مقطع فلوشیپ نیز از دیگر اقدامات مهم انجام شده در این دانشگاه دانست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی كرونا دانشکده پزشکی شیراز دانشگاه علوم پزشکی شیراز همایش کشوری آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز آموزشی دانشگاه بحران کرونا روان ب د کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۰۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری

ایسنا/اصفهان در چهل‌وششمین دوره مسابقه ریاضی دانشجویی در سطح کشوری، ۴ دانشجوی دانشگاه کاشان حضور یافتند و از این میان، ۲ نفر موفق به کسب مدال شدند.  

روح‌اللّه جهانی‌پور، رئیس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان و عضو هیئت‌ علمی گروه ریاضی محض این دانشگاه در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص موفقیت دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقات ریاضی کشوری صحبت‌هایش را این‌گونه آغاز کرد: مسابقات ریاضی دانشجویی هرساله در سطح کشوری و به‌کوشش انجمن ریاضی ایران برپا می‌شود. در این دوره که چهل‌وششمین نوبت آن به شمار می‌آید، همانند ادوار قبل در چهار روز دنبال شد. دو روز نخست را از دانشجویان آزمون گرفتند، یک روز را به تصحیح برگه‌های آزمون و رسیدگی به اعتراضات اختصاص دادند و در نهایت روز آخر نیز آیین اختتامیه را برپا و جوایز را اهدا کردند.

وی با یادآورشدن این نکته که مسابقات امسال بین روزهای یازدهم تا چهاردهم اردیبهشت‌ماه و در دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه تبریز برگزار شد، چنین توضیح داد: به‌طورکلی، در این مسابقات کشوری، هر دانشگاهی می‌تواند یک تیم اعزام کند. این تیم باید دست‌کم پنج عضو داشته باشد. اگر تیم دانشگاهی کمتر از پنج نفر عضو داشته باشد، موفقیت افراد حاضر در مسابقه به‌صورت امتیازبندی فردی اعلام می‌شود و برای تیم‌های  پنج نفره موفق رتبه‌بندی دانشگاهی نیز در نظر می‌گیرند.  

این پژوهشگر علوم ریاضی در خصوص تعداد شرکت‌کنندگان و مدال‌آوران دانشگاه کاشان در این دوره از مسابقات ریاضی خاطرنشان کرد: از دانشگاه کاشان ۴ دانشجو حضور یافتند که از این میان، ۲ دانشجوی دانشگاه کاشان با نام‌های محمدمعین یوسفیان و ارژنگ ارباب، مقام آوردند. یوسفیان و ارباب به‌ترتیب مدال‌های نقره و برنز کسب کردند.

جهانی‌پور تأکید کرد: یوسفیان سال گذشته در همین مسابقات به کسب مدال نقره و یک سال پیش از آن نیز به دریافت مدال برنز موفق شده بود. این دانشجو در سال ۱۴۰۲ شمسی نیز در مسابقات بین‌المللی دانشجویی ریاضی که هرساله و به‌طور ثابت در بلغارستان برگزار می‌شود، مدال برنز به دست آورد. گفتنی است که در مسابقات بلغارستان هر کشوری می‌تواند با چندین تیم و دانشگاه حضور یابد. مدال‌آورندگان این مسابقات، مانند یوسفیان، غالباً از سوی بنیاد نخبگان حمایت می‌شوند و امتیازاتی به آنان تعلق می‌گیرد.  

رئیس دانشکدۀ علوم ریاضی دانشگاه کاشان اظهار کرد: این دانشگاه نیز از هر جنبه‌ای که بتواند حمایت خود را از یوسفیان و ارباب نشان خواهد داد تا بتوانند در این عرصه موفق‌تر از پیش گام بردارند. البته پیش‌تر هم حمایت‌هایی وجود داشته، همان‌گونه که بخشی از هزینه سفرهای خارجی یا مسابقات بین‌المللی را خود دانشگاه کاشان پرداخت کرده است. همچنین از همین دانشجویان برتر ریاضی به‌منظور تقویت بنیه علمی دانشجویان سال‌های پایین‌تر کمک می‌گیریم.

پیشتازی دانشگاه کاشان در پایه‌گذاری رشته ریاضی

عضو هیئت‌علمی گروه ریاضی محض دانشگاه کاشان در خاتمه بحث خود و با اشاره به این نکته که دانشگاه یادشده ظرفیت خوبی برای توسعه و رشد در علوم ریاضی دارد، تصریح کرد: رشته ریاضی دانشگاه کاشان یکی از قدیمی‌ترین رشته‌های این دانشگاه به شمار می‌آید. سال ۱۳۵۳ شمسی، هنوز دانشگاه کاشان به شکل امروز بنا نشده بود که رشته ریاضی تحت مدرسه عالی علوم کاشان برقرار بود و دانشجو می‌پذیرفت.

او ادامه داد: مدرسه عالی علوم کاشان بعدها جزو مجموعه شعب دانش‌سرای عالی تربیت معلم شد که پس از چندی به دانشگاه تربیت معلم تغییر نام داد. در دهه ۶۰ شمسی بود که دانشگاه کاشان به این شکل کنونی ایجاد شد و یکی از رشته‌های آن نیز ریاضیات بوده است. ریشۀ دانشگاه کاشان به همان مدرسه عالی علوم برمی‌گردد. از همین دهه ۶۰ نیز رشتۀ ریاضی دانشگاه پیشرفت بسیاری کرد تا امروز که شاهدیم دانشجویانش در مسابقات ملی و فراملی رتبه کسب می‌کنند.

جهانی‌پور در باب گرایش‌های فعلی رشته ریاضیات در دانشگاه کاشان گفت: امروزه حتی در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکترا نیز دانشجو می‌پذیریم و فعالیت‌های علمی، پژوهشی و آموزشی گسترده‌ای در این مرکز جریان دارد. دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان سه رشته اصلی، یعنی ریاضی و کاربردها، علوم کامپیوتر و آمار دارد که به آن‌ها مجموعه علوم ریاضی می‌گوییم.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست