Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، مهدی کراری،رئیس دانشگاه شهاب دانش قم در نشست خبری که ظهر امروز به مناسبت هفته دولت با حضور اهالی رسانه در سالن جلسات دانشگاه شهاب دانش برگزار شد ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری محرم و گرامیداشت هفته دولت اظهار کرد: دانشگاه شهاب دانش قم در سال ۱۳۸۵ ابتدا با عنوان مؤسسه آموزش عالی فعالیت خود را آغاز کرد و از همان ابتدا با حضور اساتید شایسته شتاب خوبی در پیش گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  اضافه کرد: مؤسسه آموزش عالی شهاب دانش در سال ۱۳۹۶ با جذب هیئت علمی کافی و ایجاد ساختار و فضای کافی به دانشگاه تبدیل شد.

رئیس دانشگاه شهاب دانش قم با بیان این که در حال حاضر سه هزار و ۳۰۰ دانشجو در حال تحصیل در این دانشگاه هستند افزود: اکنون ۱۰ مقطع کاردانی پیوسته، ۱۵ کاردانی به کارشناسی، ۲۳ گرایش و رشته‌های مختلف کارشناسی و ... در  دانشگاه شهاب دانش وجود دارد.

کراری اذعان کرد: اعتقاد استاندار قم برا این است که ارتباط دانشگاه‌ها و صنعت می‌تواند نتایج مطلوبی برای صنایع به همراه داشته باشد از این رو در جهت توسعه ارتباط دانشگاه شهاب دانش با بخش صنعت استان تلاش‌های متعددی انجام می‌دهد.

او بیان کرد: گرچه از لحاظ مالی برای حمایت از پروژه‌های مختلف سختی‌هایی وجود دارد، ولی تلاش‌ها بر این است که صنایع مورد نیاز استان حتماً مورد پیگیری قرار گیرد.

رئیس دانشگاه شهاب دانش قم عنوان کرد: مدتی است که مرکز نوآوری دانشگاه شهاب دانش راه‌اندازی شده است و فراخوان برای ارائه طرح‌های مختلف نیز ابلاغ شده است.

کراری از افتتاح طرح احداث مرکز نوآوری دانشگاه شهاب دانش در محل طبقه بالای سالن آمفی تئاتر این دانشگاه در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: احتمال دارد این طرح تا سال آینده به بهره‌برداری برسد.

او تصریح کرد: تولیدات داخلی با همکاری مراکز نوآوری می‌توانند رشد بهتر و سریعتری در پیش گیرند.

رئیس دانشگاه شهاب دانش قم با بیان این که فعالیت‌ها در رشته هوش مصنوعی در دانشگاه شهاب دانش بسیار با کیفیت، پیشرفته و به روز است ادامه داد: نخستین مدرک رشته دکترا با گرایش «هوش مصنوعی» در قم در دانشگاه شهاب دانش ارائه شد و تلاش بر این است که ادامه فعالیت‌ها در این عرصه نیازمحور پیش رود.

کراری اضافه کرد: سختی‌های بسیاری برای ارائه مدرک دکتری وجود دارد، ولی خوشبختانه با پیگیری‌های مرتب و تلاش‌های پی‌درپی این مسئله در دانشگاه شهاب دانش حاصل شد.

رئیس دانشگاه شهاب دانش قم عنوان کرد: زمانی که اعلام شد به دلیل شیوع بیماری کرونا امکان برگزاری کلاس‌های دانشگاه به صورت حضوری وجود ندارد با سرعت سیستم کلاس مجازی در دانشگاه شهاب دانش راه اندازی شد.

او ادامه داد: تفاوت دانشگاه‌های دولتی با دانشگاه‌های غیر دولتی مانند شهاب دانش این است که بخش زیادی از دانشجویان دانشگاه‌های دولتی غیربومی هستند و با مشکل خوابگاه مواجه هستند، ولی اغلب دانشجویان دانشگاه شهاب دانش بومی هستند و از این رو با مشکلات کم‌تری در این زمینه دست و پنجه نرم می‌کنند.

رئیس دانشگاه شهاب دانش قم با بیان این که امکان آموزش حضوری در دانشگاه در حال حاضر وجود ندارد افزود: با این وجود قرار بر این است که بعد از برگزاری سه جلسه آموزش مجازی یک جلسه حضوری برای مرور و رفع اشکال دانشجویان برگزار شود.

کراری از برگزاری کلاس‌های درس به صورت فشرده در ایام شیوع کرونا خبر داد و گفت: برخی رشته‌ها مثل معماری که نیاز به حضور بیشتر دارند اجازه حضور بیشتر اساتید و دانشجویان ضمن رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی صادر شده است.

انتهای پیام / ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هوش مصنوعی اخبار دانشگاهی دانشگاه شهاب دانش دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۳۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از ساینس الرت، محققان توانسته اند اتصالات عصبی به نام سیناپس‌ها را با استفاده از همان آب و مواد نمکی که مغز از آن استفاده می‌کند شبیه سازی کنند؛ پیشرفتی که به رشته نوظهور «یونترونیک» که ترکیب زیست شناسی و الکترونیک است کمک می‌کند.

گروهی از پژوهشگران دانشگاه اوترخت در هلند و دانشگاه سوگانگ در کره جنوبی، از عملکرد مغز انسان که از ذرات باردار به نام یون‌های محلول در آب برای انتقال سیگنال‌ها در نورون‌ها استفاده می‌کند، الهام گرفته اند.

یکی از ویژگی‌های مهم توانایی مغز برای پردازش اطلاعات، انعطاف پذیری سیناپسی است که به نورون‌ها اجازه می‌دهد تا قدرت اتصالات بین خود را در پاسخ به تاریخچه ورودی تنظیم کنند.

این دستگاه که جدید «ممریستور یونترونیک» نام دارد، میزان بار الکتریکی را که قبلا از آن عبور کرده است «به یاد می‌آورد» و ما را به ساخت سیستم‌های مصنوعی با قابلیت تقلید از مغز ابرقدرت انسان نزدیک‌تر می‌کند.

«تیم کامسما» «Tim Kamsma» فیزیکدان نظری از دانشگاه اوترخت، می‌گوید: این دستاورد نشان دهنده یک پیشرفت حیاتی به سمت رایانه‌هایی است که نه تنها می‌توانند الگو‌های ارتباطی مغز انسان را تقلید، بلکه از همان محیط نیز استفاده کنند.

ممریستور یونترونیک به شکل مخروط با محلول آب و نمک در داخل آن، فقط ۱۵۰ در ۲۰۰ میکرومتر عرض دارد (عرض حدود سه یا چهار تار موی انسان در کنار هم). تکانه‌های الکتریکی باعث حرکت یون‌ها در کانال مخروطی شکل شده و تغییرات در بار الکتریکی منجر به تغییر در حرکت یون می‌شود. تغییر در چگونگی رسانش الکتریسیته سیناپس را می‌توان اندازه گیری و رمزگشایی کرد تا دریابیم سیگنال ورودی چه بوده که این نشان دهنده نوعی حافظه است.

طول کانال بر مدت زمان حفظ حافظه ممریستور تأثیر می‌گذارد و این نشان می‌دهد می‌توان کانال‌ها را برای کار‌های خاصی طراحی کرد دقیقا مانند آنچه در مغز وجود دارد. فیزیک دان‌ها همچنین در تلاش برای یافتن روش‌های مختلف ترکیب این سیناپس‌های مصنوعی هستند.

اگرچه هنوز این دستگاه و به طور کلی یونترونیک، در مراحل بسیار اولیه هستند، اما با توجه به تولید نسبتا سریع و ارزان، این طراحی جدید می‌تواند برای طیف وسیعی از کاربرد‌های آینده مقیاس پذیر باشد.

مجریان این طرح می‌گویند اگرچه سیناپس‌های مصنوعی قادر به پردازش اطلاعات پیچیده بر اساس مواد جامد هستند، اما ما اکنون و برای اولین بار نشان دادیم که این شاهکار با استفاده از آب و نمک نیز قابل اجراست. ان‌ها به طور موثر رفتار عصبی را با استفاده از سیستمی تکرار می‌کنند که از محیطی مشابه مغز استفاده می‌کند.

این پژوهشگران امیدوارند با الگوبرداری از مغز، به جای تکیه بر فرآیند‌ها و اجزای الکتریکی سنتی و رایج، بتوان با رایانه‌ها به ظرفیت و کارایی مغز نزدیک شد.

نتایج این تحقیقات در نشریه PNAS منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • ارائه جدیدترین دستاوردهای هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • رویداد اپل در راه است | آی‌پد پرو با تراشه M4 عرضه می‌شود
  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • آی پد پرو جدید با تراشه M۴ عرضه می شود
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود