Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن حاجی میرزایی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش در این باره گفت: دولت تدبیر و امید به شدت در جهت توسعه دسترسی دانش‌آموزان به فرآیند آموزش اقدام کرده است بطوریکه در حال حاضر کمتر از یک درصد از افراد در مناطقی زندگی می‌کنند که دسترسی به آموزش وجود ندارد و امکان تحصیل برای تمامی افراد مهیا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دولت تدبیر و امید به منظور تامین عدالت آموزشی گام‌های موثری برداشته است، گفت:  در این راستا از فاصله تحصیل میان دختران و پسران نیز کاسته شده است و درباره انتقال دانش‌آموزان از دوره ابتدایی به دوره متوسطه نیز  گام‌های مناسبی برداشته شده است.

دسترسی به آموزش، گام اول تحقق عدالت آموزشی محسوب می‌شود، در واقع راه رسیدن به عدالت آموزشی، مهیا کردن شرایط تحصیل برای کودکان سنین ورود به مدرسه است.

آموزش و پرورش به منظور فراهم شدن امکان تحصیل همه کودکان باید در جهت تامین ظرفیت‌های خود از نظر تعداد مدارس و معلمان اقدام کند، این سازمان به مرور زمان با افزایش اعتبار برای توسعه فضای آموزشی و همچنین تامین حدودی نیرو تلاش کرده تا شرایط پوشش تحصیلی برای همه کودکان جامعه مهیا شود.

رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش درباره اقدامات آموزش و پرورش در خصوص تحقق عدالت آموزشی اعلام کرد که در دفتر دبستان و پیش دبستانی، ارتقای مدیریت آموزشگاهی، تقویت فعالیت‌های علمی و پژوهشی معلمان، افزایش پوشش تحصیلی و عدالت آموزشی دنبال می‌شود. در این راستا نرخ ثبت‌نام‌ ابتدایی‌ به ۹۸/۱۸ درصد در سال ۹۸ رسیده، همچنین از سال ۹۲ تا سال تحصیلی ۹۸_۹۹ ، ۲۱۳ هزار کودک به مدرسه بازگردانده شده اند.

وی ادامه داد: افزایش ۳۰ درصدی تعداد مدارس شبانه روزی از ابتدای دولت تدبیر و امید و پوشش حداکثری دانش آموزان عشایری در تمام استان های کشور از جمله مهم ترین اقدامات در این حوزه است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش افزود: در راستای تعمیم دوره پیش دبستانی در مناطق محروم نیز، ۲‌ بخشنامه برای ساماندهی فضاهای دولتی برای دوره پیش دبستانی به مدارس ابلاغ شد. همچنین نرخ پوشش پیش دبستانی در مناطق محروم نیز به ۵۶ درصد رسیده است.

رشد ۷ برابری اعتبارات توسعه فضای آموزشی

همچنین وزیر آموزش و پرورش توسعه فضاهای آموزشی را از دیگر اقدامات موثر دولت تدبیر و امید دانست و گفت:  در دولت تدبیر و امید اعتبارات این بخش بیش از هفت برابر رشد داشته است و  مشارکت موثری از سوی خیرین نیز صورت گرفت.

موضوع فضای آموزشی و نوع معماری آن بسیار حائز اهمیت است و لازم است در فرایند ساخت مدارس، توجه ویژه و کافی به این موضوعات معطوف شود.

توسعه فضای آموزشی از موضوعاتی است که در سند تحول بنیادین نیز به طور جدی به آن تاکید شده است، چرا که بنای یک مدرسه از محوطه بیرونی تا کلاس‌های درس و چینش نیمکت‌ها می تواند نقش مهمی در تربیت و همچنین روحیه دانش‌آموزان ایفا کند.

از این رو در سند تحول بنیادین بطور جدی عنوان شده که دانش‌آموزان باید در یک محیط شاد و مناسب تحصیل کنند. همچنین توسعه فضاهای آموزشی اقدامی موثر در راستای تحقق عدالت آموزشی نیز محسوب می‌شود.

مهراله رخشانی مهر رییس سازمان نوسازی مدارس در این خصوص اعلام کرده است: امروز با تلاش جهادگران با وجود رشد جمعیت دانش‌آموزی سرانه فضاهای آموزشی در کشور از ۱/۵ متر مربع قبل از انقلاب به ۵/۲ متر مربع رسیده است.

همچنین براساس گفته وی، از سال ۹۶ بیش از ۵۰ درصد مدارس ساخته شده در کشور توسط خیر یا با مشارکت خیرین ساخته شده است و امسال برای مهرماه بیش از هشت هزار کلاس درس تحویل می‌دهیم که نیمی از این‌ میزان خیرساز است.
رییس سازمان نوسازی مدارس خاطرنشان کرد: در قانون بودجه سال ۹۹ مبلغ سه هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای مشارکت خیرین در اختیار داریم که تخصیص آن کامل است و باعث تحول بزرگی در طرح‌های مشارکتی می شود.

برچسب‌ها دولت تدبیر و امید عدالت آموزشی محسن حاجی‌ میرزایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دولت تدبیر و امید عدالت آموزشی محسن حاجی میرزایی دولت تدبیر و امید عدالت آموزشی محسن حاجی میرزایی تحقق عدالت آموزشی دولت تدبیر و امید آموزش و پرورش فضای آموزشی دانش آموزان پیش دبستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۳۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد عظیمی شامگاه دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: امروز می‌بینیم صفحات زرین تاریخ پرافتخار کشورمان به نام کردستان و مردمانش مزین است و مردمی که در پای نظام و انقلاب اسلامی و کشور خود بایستند و به توطئه دشمن اهمیتی ندهند سرمایه اصلی نظام اسلامی محسوب می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی حضور باشکوه مردم حرف زیادی برای گفتن داشت و وفاق، همدلی و هم افزایی مثال‌زدنی بین مسوولان عالی این استان بسترساز توسعه استان است.

عظیمی محقق شدن برخی از مطالبات دهه گذشته مردم در این دولت را ترسیمی از توجه دولت به مردم خواند و گفت: این مهم بازتاب خوبی در سطح کشور داشته است.

فعالیت ۴۸۰۰ کارگاه آموزشی در کشور

وی از وجود بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: در دل این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی و ۱۳ هزار همکار متخصص و متعهد در سطح کشور فعالیت دارند.

رییس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با اشاره به شعار امسال با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم، تصریح کرد: واگذاری امور و رسالت و وظایف ذاتی سازمان به مردم از افتخارات قابل توجه این سازمان است که می‌تواند در زمینه تحقق شعار سال آن را الگوی خود قرار دهد و به سایر دستگاه‌ها و بخش‌ها عرضه کند.

وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌های مردمی که در شعار امسال بر آن تاکید شده است، در دولت سیزدهم که خود را با کلیدواژه مقدس مردمی بودن معرفی کرده با هوشمندی مورد توجه قرار گرفته و خوشبختانه در این راستا حرکت‌های خوبی انجام شده است.

۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور فعال است

عظیمی اعلام کرد: بیش از ۳۰ هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح کشور مجوز خود را از این سازمان دریافت کردند و هم‌اکنون بیش از ۲۲ هزار آموزشگاه آن فعال است.

وی تصریح کرد: ۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش توسط این مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد و ۴ هزار و ۱۶۲ آموزشگاه جوار کارگاهی در سطح کشور در کنار صنایع بزرگ فعال است.

رییس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور اذعان کرد: آموزش کارکنان شاغل در راستای ارتقای توان و تخصص و آموزش کارکنان جدید در کنار خط تولید هدف اصلی فعال‌سازی این کارگاه‌های جوار کارگاهی است.

رییس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: ما در حوزه آموزش مهارت حرف برای گفتن داریم.

۴۰ هزار مربی توانمند فنی حرفه‌ای در کشور فعالیت دارند

عظیمی اذعان کرد: ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش، بیش از ۸ هزار کارگاه آموزشی ظرفیتی است که در کنار اینکه می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد می‌تواند توانمندی جمهوری اسلامی ایران را به تمام دنیا صادر کنند.

معاون وزیر کار تصریح کرد: یکی از راهبردهای جدی سازمان فنی و حرفه‌ای در سالجاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است و اقدامات خوبی در وزارتخانه در سطح کلان در حال انجام است که این اقدامات در راستای تحقق و پاسخگویی مطالبه به حق مردم یعنی موضوع اشتغال دنبال می‌شود.

عظیمی کاهش بی‌سابقه نرخ بیکاری را جز افتخارات دولت عنوان کرد و گفت: در دیدار کارگزاران با رهبر معظم انقلاب رییس جمهور تشریح و رهبری این مهم را تائید فرمودند.

وی تصریح کرد: توانمندسازی دهک‌های ضعیف جامعه نیز از دیگر اقدامات و توفیقات دولت و این وزارتخانه بوده که این روند به خوبی جلو می‌رود.

رییس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با بیان اینکه در وزارتخانه در قالب یک قرارگاه در راستای تحقق منویات و مطالبات مقام معظم رهبری تلاش می کنیم، اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های مختلف در قالب این قرارگاه شاهد تحقق منویات رهبری و پاسخگویی به مطالبات مردم عزیز ایران باشیم.

کد خبر 6092536

دیگر خبرها

  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست
  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد