Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌حسین حسین‌زاده چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: با توجه به شرایط همه گیری ویروس کرونا، مرحله دوم انتخابات مجلس باید با رعایت کامل همه پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان افزود: به همین دلیل رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز به اعضای ستاد انتخابات اضافه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین‌زاده اضافه کرد: آخرین نشست ستاد انتخابات استان در روزهای اخیر و جلسه با رییس ستاد انتخابات کشور به صورت ویدیو کنفرانس و جلسه با فرمانداران چهار شهرستان حوزه انتخابیه اهواز نیز دیروز برگزار و آخرین بررسی‌ها درباره اقدامات لازم انجام شده است.

وی با اشاره به گزارش وضعیت پشتیبانی انتخابات، گفت: با توجه به بیماری کرونا و عدم حضور تعدادی از مجریان انتخابات و عوامل صندوق‌ها، برای جایگزینی این نیروها و آموزش نیروهای جدید باید اقدام شود.

حسین‌زاده از تعیین چهار شهرستان معین برای شهرستان‌های حوزه انتخابیه اهواز خبر داد و افزود: این شهرستان‌ها در هفته آینده مصوب می‌شوند.

وی به بررسی زیرساخت‌های مربوط به اینترنت در این چهار شهرستان نیز اشاره کرد و اظهار داشت: این مساله با توجه به اینکه احراز هویت رای دهندگان کاملا به صورت الکترونیکی انجام می‌شود، حائز اهمیت است، البته پوشش اینترنتی شهرستان‌های محل برگزاری انتخابات بیش از ۹۷ درصد است.

حسین‌زاده تعداد شعب اخذ رای را ۷۰۴ شعبه عنوان کرد که در صورت نیاز این تعداد افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات وجود دارد، گفت: حجم کار نسبت به دور اول انتخابات بسیار کمتر است اما این مساله نباید باعث شود دقت لازم صورت نگیرد.

بر اساس این گزارش، مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار بود ۲۹ فروردین ماه ۱۳۹۹ برگزار شود که به علت شیوع ویروس کرونا و خطرات ناشی از پیامدهای آن برگزار نشد و به ۲۱ شهریور موکول شد.

دور نخست انتخابات مجلس یازدهم، دوم اسفند ۹۸ و یک روز بعد از اعلام خطر شیوع ویروس کرونا در کشور برگزار شد.

خوزستان دارای ۱۸ نماینده در مجلس شورای اسلامی است که به جز یک نماینده در حوزه انتخابیه اهواز همه نماینده‌ها در مرحله اول مشخص شدند.

حوزه انتخابیه اهواز، باوی، حمیدیه و کارون سه کرسی نمایندگی در مجلس دارد که در مرحله نخست انتخابات که در دوم اسفند ماه برگزار شد، سید کریم حسینی و مجتبی یوسفی به عنوان نماینده راهی مجلس یازدهم شدند و رقابت شبیب جویجری و احمد سراج ۲ نامزد دیگر به مرحله دوم انتخابات راه یافتند.

۲۸۰ نفر در حوزه انتخابیه اهواز، باوی ، کارون وحمیدیه داوطلب نمایندگی شدند. با وجود تایید صلاحیت ۹۰ درصد داوطلبان در هیات های اجرایی، اما در نهایت ۱۱۱ نفر در شورای نگهبان تایید صلاحیت شدند. با انصراف تعدادی از نامزدها تعداد نامزدهای این حوزه به ۸۸ نفر رسید.

دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در خوزستان نیز در ۶ حوزه انتخابیه به مرحله دوم کشیده شد. انتخابات این مرحله ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ برگزار شد که در آن ۱۶ نامزد در حوزه های انتخابیه اهواز، بهبهان، ماهشهر، آبادان، ایذه و باغملک و مسجدسلیمان برای انتخاب هشت نماینده با هم رقابت کردند.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی استانداری خوزستان انتخابات مجلس شورای اسلامی اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی استانداری خوزستان انتخابات مجلس شورای اسلامی اهواز مجلس شورای اسلامی استانداری خوزستان انتخابات مجلس شورای اسلامی اهواز حوزه انتخابیه اهواز مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس مرحله دوم حسین زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۳۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات

رئیس ستاد انتخابات استان خراسان رضوی گفت: طی مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مشهد و کلات، دو نامزد مجلس رقابت خواهند کرد تا یک کرسی باقیمانده در استان خراسان رضوی به فرد دارای رای بیشتر، تعلق گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، سید هادی طباطبایی در نشست ستاد انتخابات استان خراسان رضوی گفت: در جریان دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که مرحله اول آن یازدهم اسفند ماه سال گذشته برگزار شد، در اثر حضور پرشور مردم، 17 راه یافته به مجلس شورای اسلامی مشخص شدند و دو نفر از کاندیداها به دور دوم این رقابت‌ها راه یافتند.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی افزود: دو نفر که حائز بیشترین آرا مردم شهرهای مشهد و کلات بودند، 21 اردیبهشت‌ماه با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت تا سهمیه پنجم حوزه مشهد هم از مجلس شورای اسلامی مشخص شود.

وی با قدردانی از تلاش‌های رسانه‌ها و روابط عمومی‌ها در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی بر توسعه اطلاع‌رسانی به مردم تاکید کرد و از رسانه‌ها و روابط عمومی‌های استان خواست تا با اطلاع رسانی به موقع، زمینه مشارکت حداکثری را در دور دوم انتخابات فراهم کنند.

طباطبایی با بیان این نکته که در دور اول انتخابات دو انتخابات همزمان مجلس و خبرگان رهبری برگزار شد، عنوان کرد: 489 نفر در دور اول، کاندیدا بودند و زمان زیادی صرف شناسایی آنان و نوشتن نام کاندیداهای انتخاباتی، توسط رای دهندگان در حوزه رای گیری می‌شد.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی افزود: با توجه به اینکه در دور دوم، روند انتخاب کوتاه شده و صرفاً انتخاب بین دو نفر از کاندیداها است لذا زمان شناخت و معطلی رای‌دهندگان به مراتب کمتر شده و تعداد شعب اخذ رای از مرحله اول نیز کمتر شده است.

وی خاطرنشان کرد: از 13 اردیبهشت‌ تبلیغات این دوره شروع خواهد شد و مناظرات و تبلیغات شخصی افراد از شبکه خراسان رضوی پخش خواهد شد.

طباطبایی اضافه کرد: افرادی که در فاصله زمانی بین اسفند و اردیبهشت‌ به سن رای دادن رسیده‌اند و فقط افرادی که در این حوزه انتخابیه در دور قبل رای داده باشند، یا اصلا رای نداده باشند، می‌توانند در مرحله دوم رای بدهند.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: با توجه به بررسی که از شعب اخذ رای دور قبل انجام دادیم، تعدادی از شعب اخذ رای که با استقبال کمتری روبه‌رو بود را ادغام کردیم لذا برای شهر مشهد 1020 شعبه و برای کلات 44 شعبه اخذ رای تدارک دیده شده که در حال آماده شدن است.

وی با بیان اینکه در کل حوزه انتخابیه مشهد و کلات 1064 شعبه اخذ رای خواهیم داشت، ادامه داد: در این دور از انتخابات مجلس شورای اسلامی بیش از 18 هزار عوامل اجرایی که مجددا آموزش آن‌ها شروع شده به فرآیند برگزاری انتخابات کمک خواهند کرد.

به گزارش تسنیم، در این جلسه صلاحی؛ فرماندار کلات و ناصری؛ معاون فرماندار مشهد با توجه به تجربه کسب شده در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات سال‌های گذشته، برنامه جامع شهرستان را به منظور برگزاری باشکوه انتخابات تشریح کردند.

مرحله اول دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، ترکیب نمایندگان کنونی خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی را تا 60 درصد تغییر داد که 9 نماینده منتخب تازه وارد هستند. خراسان رضوی 12 حوزه انتخابیه و 18 نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد، از آن میان پنج نماینده مربوط به حوزه انتخابیه مشهد و کلات هستند و حوزه انتخابیه "سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد" و حوزه انتخابیه "نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان‌جلگه" نیز هر کدام دارای 2 کرسی نمایندگی در مجلس هستند، 9 حوزه انتخابیه دیگر استان نیز هر کدام یک نماینده در خانه ملت دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم /رقابت ۹۰ کاندیدا برای فتح ۴۵ کرسی پارلمان
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم
  • آغاز رسمی تبلیغات انتخاباتی نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس
  • تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم آغاز شد
  • آغاز تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس از فردا در کرمانشاه
  • تشریح جزئیات مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس از امشب
  • تبلیغات نامزدهای دور دوم حوزه انتخابیه کرمانشاه از فردا آغاز می‌شود
  • آغاز تبلیغات انتخاباتی از فردا در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • ۱۳ اردیبهشت آغاز تبلیغات انتخاباتی نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس