Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-02@22:42:09 GMT

عربستان تا رتبه سوم در عرضه نفت به چین پایین آمد

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۰۶۰۰۸

 به گزارش اکوفارس به نقل از رویترز، صادرات نفت خام عربستان سعودی به چین در ماه جولای کاهش یافت و این کشور را برای اولین بار طی دو سال گذشته از جمع  دو عرضه کننده برتر نفت به چین خارج کرد. عربستان سعودی تولید نفت خود را برای مقابله با کاهش تقاضا و پایین آمدن قیمت نفت به خاطر همه‌گیری ویروس کرونا کم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 عربستان سعودی ماه گذشته 5.36 میلیون تن نفت خام به چین صادر کرد که برابر با 1.26 میلیون بشکه در روز است. این کشور در ماه ژوئن 8.88 میلیون تن و در جولای سال گذشته میلادی 6.99 میلیون تن نفت به چین صادر کرده بود.

 روسیه در ماه جولای با صادرات 7.38 میلیون تن معادل 1.74 میلیون بشکه در روز، بزرگترین عرضه کننده نفت به چین بود. عراق هم 5.79 میلیون تن نفت خام به چین صادر کرد و در رتبه دوم در عرضه نفت به این کشور قرار گرفت.

 عراق نتوانست در ماه های مه و ژوئن طبق سهمیه خود از قرار داد کاهش تولید اوپک پلاس، تولید خود را پایین بیاورد، ولی قول داده در ماه های اوت و سپتامبر، علاوه بر 850 هزار بشکه در روز سهمیه اش طبق قرارداد، 400 هزار بشکه اضافی هم از تولید خود کم کند.

 صادرات نفت آمریکا به چین در ماه جولای 139 درصد نسبت به سال قبل افزایش یافت و به 3.7 میلیون تن رسید. تاجران چینی در زمانی که قیمت نفت خام آمریکا در ماه آوریل به زیر صفر رسیده بود، محموله های بزرگی از نفت این کشور را خریداری کرده بودند.

 چین در ماه جولای 387792 تن نفت خام از مالزی وارد کرد که 71 درصد کمتر از ماه قبل بود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۶۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه

نظرسنجی رویترز از ۴۳ اقتصاددان و تحلیلگر نشان می‌دهد متوسط قیمت نفت خام برنت در سال جاری میلادی برابر با ۸۴ دلار و ۶۲ سنت در هر بشکه خواهد بود، یعنی بالاتر از پیش‌بینی ماه گذشته. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، پیش‌بینی می‌شود قیمت نفت در سال جاری میلادی بالاتر از 80 دلار در هر بشکه باشد. تحلیلگرانی که رویترز از آنها نظرسنجی کرده پیش‌بینی خود از قیمت نفت در 2024 را برای دومین بار به خاطر احتمال عقب ماندن تولید از تقاضا در بحبوحه درگیری‌های خاورمیانه و ادامه کاهش تولید اوپک پلاس، افزایش داده‌اند.
نظرسنجی از 43 اقتصاددان و تحلیلگر نشان می‌دهد متوسط قیمت نفت خام برنت در سال جاری میلادی برابر با 84 دلار و 62 سنت در هر بشکه خواهد بود. این رقم در ماه مارس 82 دلار و 33 سنت پیش بینی شده بود.
متوسط قیمت نفت خام برنت از ابتدای سال جاری میلادی تا حالا 83 دلار و 50 سنت بوده است.
پیش بینی قیمت نفت خام آمریکا هم افزایش یافته و از 78 دلار و 9 سنت ماه گذشته تا 80 دلار و 46 سنت بالا آمده است.

کاهش 100 هزار بشکه ای تولید روزانه نفت اوپکعربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد

تحلیلگران عقیده دارند روند رشد تقاضا مثبت‌تر از حد انتظار بوده و با توجه به کاهش ذخایر نفتی و تمدید کاهش تولید اوپک پلاس، همچنان از قیمت نفت حمایت خواهد کرد.
آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد علیرغم بسیاری از مخاطرات، رشد تقاضا برای نفت تا حد زیادی همگام با روند قبل از بحران کرونا بوده است. این آژانس پیش بینی می‌کند رشد تقاضای جهانی برای نفت در 2024 برابر با 1.2 میلیون بشکه در روز باشد.
بسیاری از تحلیلگرانی که در این نظرسنجی شرکت کرده‌اند، تخمین می‌زنند تقاضا برای نفت بین 0.9 و 1.4 میلیون بشکه در روز در سال جاری میلادی افزایش یابد.
اکثر تحلیلگران عقیده دارند احتمال 100 دلاری شدن قیمت نفت علی رغم بی‌ثباتی‌ عرضه به خاطر بحران خاورمیانه، پایین است.
در زمینه عرضه، انتظار می‌رود ائتلاف اوپک پلاس طرح کاهش تولید خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه دهد که باعث کمبود عرضه نسبت به تقاضا خواهد شد.
با وجود اینکه برخی تحلیلگران می‌گویند تولید نفت آمریکا در سال جاری میلادی افزایش می‌یابد، اما بسیاری دیگر هشدار داده‌اند ترجیح دادن سود سهامداران به گسترش تولید در صنعت شیل آمریکا، رشد آن را محدود خواهد کرد.
انتهای پیام/61

دیگر خبرها

  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • رشد ۱۴ برابری تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در همدان