Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، حساس‌ترین و پرجایزه‌ترین بخش این رویداد، بخش جشنواره است که هر سال با پذیرش آثار تولید شده در حوزه بازی‌های هدفمند به داوری و معرفی «بازی جدی سال» می‌پردازد و علاوه بر آن در محور‌های مختلف جوایز متعددی توسط حامیان رویداد به آثار منتخب تعلق می­‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرخانه رویداد امسال به شکل ویژه برای بخش جشنواره دست به یک نوآوری تازه زده و آن اضافه شدن بخشی برای بازی‌های جدی در حوزه «سواد سیاسی» است.

بیشتر بخوانید

برگزاری اولین دوره مسابقات ورزش‌های الکترونیک در رشته فیفا ۲۰ ساختار بازی‌های جدی چیست

ساخت بازی جدی در حوزه سواد سیاسی در واقع به معنی ساخت بازی با رویکرد آموزش علوم سیاسی، فرهنگ رفتار سیاسی و فهم ساختار‌های سیاسی است. عنوان مثال در یک بازی شبیه­سازی شده می­توان بازیکن را موقعیتی قرار داد که نقش یک مقام سیاسی را داشته باشد و باید درباره مسائل مختلف تصمیم‌گیری و اعمال سیاست کند. بازیکن ضمن درگیر شدن با این بازی و قرار گرفتن در موقعیت دولتمردان، فرهنگ رفتار سیاسی را آموزش می‌بیند؛ اینکه تصمیمات دولتمردان چه تاثیراتی در جامعه دارد، نتایج گوناگون و احتمالی یک تصمیم­گیری چه خواهد بود. از دیگر مصادیق بازی­های مروج سواد سیاسی می­توان به بازی­های آموزشی در حوزه فرهنگ انتخابات و نحوه مشارکت سیاسی در جامعه اشاره کرد.

رویداد بزرگ جایزه بازی‌های جدی ۱۳۹۹ با همین هدف بازی‌هایی که در حوزه آموزش انتخاب سیاسی مناسب، فهم ساختار‌های سیاسی یا فرهنگ انتخابات ساخته شده و به دبیرخانه ارسال شده باشند را به شکل ویژه مورد داوری قرار می­‌دهد.  برای این بخش ویژه مجموعا تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال جایزه تدارک دیده شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد ملی بازی های رایانه ای بازی رایانه ای بازی جدی بازی های جدی سواد سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۶۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار رییس پلیس راهور استان قم که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: فراجا مسوولیت‌های متعددی و ترکیبی دارد که از این رو باید از آن‌ها حمایت شود.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: اقداماتی مانند «طرح نور» از جمله کارهای ویژه است که به عنوان حوزه از آن حمایت می‌کنیم و به طور ویژه از فعالیت های فراجا در عرصه امنیت اخلاقی تقدیر و تشکر داریم.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه کار در قم حساس، سخت و ارزشمند است، عنوان کرد: مسئله فرهنگ ترافیک در رعایت قوانین بسیار مهم است که حوزه، دانشگاه، آموزش و پرورش، خانواده و نهادهای مختلف اجتماعی در آن مسئولیت دارند.

وی با اشاره به اینکه همه باید به گونه‌ای تربیت شویم که قانون را رعایت کنیم، خاطرنشان کرد: تربیت از خانواده آغاز شده، در مدرسه به تثبیت رسیده و در ادامه در سایر نهادها تقویت می‌شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه توجه به این فرهنگ‌سازی در آمارهایی مانند تصادفات اثرگذار است، تصریح کرد: یک بخش مهم و پایه‌ای در فرهنگ‌سازی خانواده‌ها است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه بخش مهم دوم آموزش و پرورش است، یادآور شد: فرهنگ‌سازی در آموزش و پرورش باید توسط معلمان و کادر مدرسه انجام شود و این جزو وظایف آن‌ها است.

امام جمعه قم با بیان اینکه باید هم‌افزایی برای کاهش آسیب‌ها صورت بگیرد، گفت: همچنین نقاط حادثه‌خیز شهری نیز باید اصلاح شده و تغییر پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ ایجاد پارکینگ نیز یک موجود مهم است، بیان کرد: باید هر مسجد و مدرسه‌ای که ساخته می‌شود در کنار آن یک پارکینگ نیز احداث شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه استفاده از فناوری‌های پیشرفته نیز اهمیت ویژه‌ای دارد، اظهار کرد: گاهی بسیاری از مشکلات با استفاده از این فناوری‌ها حل خواهد شد.

وی اضافه کرد: معقوله راهنمایی و رانندگی یکی از نمادهای فرهنگی شهر است و از این جهت مردم و مسئولین نسبت به این موضوع باید اهتمام لازم را داشته باشند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه اخلاق برخوردی ماموران راهنمایی و رانندگی نیز بسیار مهم است، مطرح کرد: همچنین اقدامات مطالعاتی، تحقیقاتی و ارزیابی نقش بسیار موثری دارد.

کد خبر 6090500

دیگر خبرها

  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • احمدعباسی بازیکن برتر و آقای گل جام شد؛ محمدی بهترین دروازه بان
  • احمدعباسی بازیکن برتر و آقای گل جام شد؛ محمدی بهترین دروزاه بان
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در استان اردبیل برگزار می‌شود
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • برگزاری رویداد استانی اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم
  • آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود
  • برگزاری همایش جایزه استانی جوانی جمعیت ۲۶ اردیبهشت در قم 
  • ‌دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در فارس برگزار می‌شود