Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@22:49:00 GMT

۱۲ طرح عمرانی در خلیل‌آباد خراسان رضوی ثمر داد

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۰۷۳۹۰

۱۲ طرح عمرانی در خلیل‌آباد خراسان رضوی ثمر داد

سرپرست بخشداری ششطراز در مراسمی به همین منظور این طرحها را شامل نصب هفت پنل خورشیدی، راه‌اندازی کارگاه بلوکه‌زنی، ساماندهی مزار شهدا، ساخت و بازسازی ۳۶۰ واحد مسکونی سیل‌زده و نیز بهسازی آموزشگاهها برشمرد.

محمد غلامی افزود: نصب هفت پنل خورشیدی در روستاهای علی‌آباد و کاهه برای خودکفایی در تولید نیروی برق، طرح حمایتی کمیته امداد خلیل‌آباد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تاکنون نصب ۳۸ پنل خورشیدی در سطح شهرستان خلیل‌آباد، ارزش افزوده و محل کسب درآمد برای مددجویان کمیته امداد فراهم کرده است. 

سرپرست بخشداری ششطراز به بهسازی و آسفالت سه هزار و ۸۷۴ مترمربعی در روستای سعدالدین این بخش هم اشاره و بیان کرد: دو میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال از محل اعتبارات دهیاری صرف این اقدام شد. 

وی همچنین گفت: بر اساس تفاهمنامه منعقده میان دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان رضوی و اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران، مسوولیت بهسازی و نوسازی تک مزاری و دو مزاری شهدا در روستاهای خلیل‌آباد به دهیاری‌های این شهرستان سپرده شده است. 

غلامی روستاهای علی‌آباد، کاهه و شوراب را مشمول این تفاهمنامه ذکر و بیان کرد: در این چارچوب تهیه سنگ مزار شهدا به بنیاد شهید واگذار شده و هزینه و تامین مصالح و اجرای کار را دهیاریها انجام می‌دهند. 

وی همچنین به ساخت و بازسازی خانه‌های روستایی سیل‌زده اشاره و بیان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پس از رخداد سیل پارسال فعالیت حمایتی خود را برای جبران و رفع خسارتها در روستاهای بخش ششطراز آغاز کرد.

سرپرست بخشداری ششطراز افزود: سیل به ۳۶۰ واحد مسکونی در روستاهای سعدالدین، مهدی‌آباد و جعفرآباد این بخش آسیب جدی زد بطوری که ۲۲۰ واحد از این تعداد نیاز به ساخت مجدد و بقیه نیازمند تعمیر شدند لذا ۱۴۵ میلیارد ریال تسهیلات بازسازی و تعمیر برای ۱۰۳ واحد مسکونی در روستای سعدالدین، ۹۷ واحد در روستای مهدی‌آباد و ۱۰۰ واحد در روستای جعفرآباد اختصاص یافت.

وی ادامه داد: در این چارچوب ۲۰۰ پاکت سیمان نیز از سوی دفتر مقام معظم رهبری به هر واحد مسکونی آسیب دیده اعطا و خانه‌های خشت و گلی غیرمقاوم در سه روستا به مسکن مقاوم تبدیل شد.

غلامی به افتتاح هفت پروژه آموزشی با هزینه ۲۰ میلیارد ریال همزمان با هفته دولت هم اشاره و بیان کرد: یک مدرسه نیکی با هزینه ۱۰ میلیارد ریال، بهسازی مدرسه شهر کندر با هزینه چهار میلیارد ریال، ساخت یک دبستان دو کلاسه با هزینه دو میلیارد ریال و عملیات بهسازی در سه مدرسه با مجموع هزینه دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال در این چارچوب توسط اداره آموزش و پرورش ششطراز انجام شد. 

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری خلیل‌آباد در فاصله ۲۴۲ کیلومتری جنوب غرب مشهد واقع است.

خلیل‌آباد مرکب از دو بخش مرکزی و ششطراز و چهار دهستان "رستاق، حومه، ششطراز و کویر" ۲۷ روستا دارد. دوسوم جمعیت این شهرستان شامل ۳۲ هزار نفر ساکن روستاها هستند.

این شهرستان ۲۷۰ شهید و ۴۳۰ جانباز و آزاده تقدیم نظام و انقلاب اسلامی کرده است. 

برچسب‌ها هفته دولت توسعه ایران افتتاح طرح توسعه روستایی خلیل آباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته دولت توسعه ایران افتتاح طرح توسعه روستایی خلیل آباد هفته دولت توسعه ایران افتتاح طرح توسعه روستایی خلیل آباد میلیارد ریال واحد مسکونی خلیل آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۷۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به فدراسیون فوتبال یک ریال پرداخت نکردیم/بیشترین اعتباربرای کشتی

به گزارش خبرنگار مهر، کیومرث هاشمی با حضور در برنامه صف اول صدا و سیما درباره میزان آمادگی ورزش کشور برای حضور در المپیک گفت: کمتر از سه ماه تا المپیک ۲۰۲۴ پاریس در هر دو بخش المپیک و پارالمپیک در حال آماده سازی است. در المپیک پیش رو تا امروز ۳۵ سهمیه را کسب کرده‌ایم. آوردگاه مهم ورزش کشورها در المپیک است. ورزش قهرمانی کشورها در همین رقابت‌ها بررسی می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان افزود: ارزیابی دقیق نداریم چراکه در فرصت باقیمانده تا المپیک ۲۰۲۴ احتمال دارد سهمیه ما بیشتر شود. ما با توجه به ارزیابی کمیته ملی المپیک و پارالمپیک در فدراسیون‌های مختلف، ارزیابی‌ها قبل از اعزام ارزیابی صورت می‌گیرد. تمام فدراسیون‌هایی که کسب سهمیه کردند تلاش دارند با تمام قدرت حضور پیدا کنند. ما یکی از مراسم‌هایی که باید قبل از المپیک داشته باشیم پاداش مربوط به آنهاست. ورزشکاری که مدال کسب می‌کند باید پاداش آنها داده شود. دغدغه آنها در زمینه‌های مالی و موارد سربازی نیاز به توجه دارد.

وی ادامه داد: طبیعی است ورزشکاری که در یک سال زحمت کشیده و مربی تلاش کرده است باید مورد تقدیر قرار بگیرد. حدود ۲۳۰ میلیارد تومان روز گذشته به آنها پرداخت شد. البته این موارد به تنهایی کافی نیست و بقیه دغدغه‌های آنها مثل اشتغال و… باید مورد بررسی قرار بگیرد.

هاشمی با اشاره به در مورد بحث خصوصی‌سازی باشگاه‌ها گفت: اگر بخواهیم در این خصوص صحبت کنیم، موضوع اول بحث حق پخش تلویزیونی است که حق باشگاه‌ها به شمار می‌رود. امسال در لایحه برنامه هفتم آئین‌نامه‌ای برای این امر پیش‌بینی کرده‌ایم تا در جلسه دولت تصویب شود که حق باشگاه‌ها داده شود. وقتی حق داده شود از ۳۵ تا ۶۵ تا ۷۰ درصد درآمد باشگاه‌ها از محل حق پخش تلویزیونی است که باشگاه‌های ما از این موضوع محروم هستند.

وی ادامه داد: اینگونه نیست که مثل گذشته به راحتی قرارداد ببندند و هزینه کنند. بحث فیرپلی مالی را داریم که همه در کنار هم می‌تواند قانونمندی ایجاد کند. ما پولی به فدراسیون فوتبال نمی‌دهیم و بیشترین اعتبار را به کشتی می‌دهیم. رشته‌ای که در میادین مختلف برای ما افتخارآفرینی کرده است. ما به دنبال تقویت آنها هستیم و می‌خواهیم از وضعیت موجود خارج شوند. ما از نظر اعتباری کمک زیادی به فوتبال نمی‌کنیم، اما اینکه مسابقات‌شان برگزار می‌شود یک ریال وزارت ورزش نداده است. فدراسیون فوتبال از محل درآمد باشگاه‌ها فوتبال را می‌چرخانند اما در مورد سایر رشته‌های ورزشی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک خودش را موظف می‌داند به این رشته‌های ورزشی کمک کند. شخص رئیس جمهور معتقد بود وزارت ورزش نباید باشگاه‌داری کند. همراهی ارکان دولت باعث رخ دادن اتفاق خوب خصوصی سازی شد.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: سال گذشته نزدیک به هزار میلیارد تومان به فدراسیون‌های ورزشی کمک کردیم که سهم فوتبال ۱۰۰ میلیون هم نبود. اصلاً دولت پول نداده است و از طریق درآمدهای خودشان تأمین هزینه کرده‌اند. بحث تبلیغات روی لباس و فروش بازیکن و … شاید در حدی نباشد که هزینه‌های فوتبال را پوشش بدهد، اما آنها باشگاه دارند. من صراحتاً بگویم که دولت در هیچ بخشی یک ریال برای باشگاه‌ها هزینه نمی‌کند چون خلاف قانون است. مثلاً نساجی یک تیم بخش خصوصی است و باشگاه خودش سرمایه‌گذار دارد. شاید سودی نبرد، اما با عشق و علاقه این کار را می‌کنند. پتروشیمی‌ها و بانک‌ها و هلدینگ‌ها دولتی نیستند و این یعنی دولت بودجه‌ای اختصاص نمی‌دهد.

کد خبر 6100930

دیگر خبرها

  • به فدراسیون فوتبال یک ریال پرداخت نکردیم/بیشترین اعتباربرای کشتی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • ساخت ۱۰۴۰ واحد نهضت ملی مسکن در قم توسط بسیج سازندگی
  • ۲۰۰ درخت پسته به کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد اهدا شد
  • احداث ۲ پل‌ روگذر و زیرگذر در گنبدکاووس قطعی شد
  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • استادان و معلمان باید در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه