Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-01@18:44:19 GMT

مسی- بارسا؛ وقایع‌نگاری یک ناسازگاری بزرگ

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۰۷۴۲۳

مسی- بارسا؛ وقایع‌نگاری یک ناسازگاری بزرگ

از برنگشتن نیمار تا اخراج والورده، از بیرون کردن تلفنی سوارز تا صحبتهای عجیب آبیدال؛ در این یادداشت به بررسی وقایعی می‌پردازیم که رابطه مسی و بارسلونا را نابود کرد.

به گزارش "ورزش سه"، آنچه هیچکس فکرش را هم نمی کرد ممکن است به زودی رنگ واقعیت بگیرد: بازی کردن مسی برای باشگاهی که اسمش بارسلونا نیست!

 

مسی روز سه شنبه این هفته با ارسال یک فکس به دفتر باشگاه بارسلونا از قصد خود برای ترک این تیم خبر داده و حالا آینده اش در این باشگاه با شک و شبهه جدی مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این نقطه پایانی یک سال پرتنش و پر از درگیری بین دو طرف است. در این یادداشت به بررسی تمام وقایعی می‌پردازیم که این رابطه را پله پله به مرحله برگشت ناپذیر جدایی رسانده است.

 

برنگشتن نیمار (تابستان 2019)

بارسلونا فصل 2018-2019 را به عنوان قهرمان لالیگا به پایان برد ولی کامبک خوردن از لیورپول در نیمه نهایی لیگ قهرمانان و نرسیدن به فینال باعث شد همه بفهمند که تیم کاتالان با روزهای اوج خود فاصله دارد. بارسا در فینال جام حذفی هم از والنسیا شکست خورد. مسی که این را خوب می دانست از مدیریت باشگاه تقاضا کرد که نیمار را به بارسا برگردانند. اما رقم تقاضای 280 میلیون یورویی پاری سن ژرمن باعث شد بارسا عقب بنشیند ولی این عقب‌نشینی برای مسی راضی کننده نبود. بارسا که نتوانسته بود نیمار را به خدمت بگیرد به جای او آنتوان گریزمان را از اتلتیکو جدا کرد ولی او نتوانست در زمین با مسی آنطور که انتظار می رفت زوج بزرگی تشکیل دهد.

 

 

 

اخراج ارنستو والورده (ژانویه 2020)

تصور کنید یک تیم را دو فصل پیاپی قهرمان لالیگا کرده اید و در فصل جاری هم با تفاضل گل صدرنشین لیگ هستید ولی ناگهان اخراج می شوید. این اتفاقی بود که در روز 13 ژانویه امسال برای ارنستو والورده افتاد. با وجود برخی نتایج ضعیف به خصوص شکست در مقابل لیورپول در لیگ قهرمانان و انتقادها از سبک بازی تیم والورده‌، او داشت نتیجه می گرفت. اخراج او مسی را عصبانی کرده بود چرا که ستاره آرژانتینی رابطه خوبی با سرمربی اش برقرار کرده بود. مسی در اینستاگرام خود از والورده به عنوان انسانی استثنایی یاد کرد و گفت شک ندارد او در آینده موفق خواهد شد.

 

 

 

عصبانیت از اریک آبیدال (فوریه 2020)

وقتی اریک آبیدال در شروع فصل گذشته به عنوان مدیر ورزشی بارسا منصوب شد واقعاً بعید به نظر می رسید که بین او و لیونل مسی درگیری و تنش علنی اتفاق بیفتد. آنها در دوران طلایی بارسا در این تیم بازی می کردند و به مدت شش سال دوستهای صمیمی بودند. اما تصمیم آبیدال برای اخراج والورده و سپس صحبتهای او درباره تیم و متهم کردن بازیکنان بارسا به کم کاری باعث شد رابطه او و مسی به شکلی برگشت ناپذیر تخریب شود.

 

 

 

 

مسی که از صحبتهای آبیدال عصبانی شده بود برای دفاع از خود و هم تیمی هایش در اینستاگرام به آبیدال حمله کرد. بعد از آن بود که آبیدال تحت فشار مدیریت باشگاه به شکل ضمنی از مسی و تیم عذرخواهی کرد تا تنش ظاهراً برای مدتی فروکش کند.

 

نارضایتی از بارتومئو (کل فصل)

مسی رویهم‌رفته خواهان تغییرات در بالاترین سطح باشگاه است و این یعنی منصوب شدن یک رئیس جدید. یوسپ ماریا بارتومئو تا انتخابات مجدد ریاست باشگاه یک سال زمان دارد و با وجود اوجگیری نارضایتی‌ها حاضر نیست زودتر صندلی ریاست را ترک کند.

 

 

ناتوانی در بازگرداندن نیمار و اخراج والورده مهمترین عوامل نارضایتی مسی و هواداران از والورده هستند. اما حالا یک عامل دیگر هم اضافه شده. شکست 8-2 مقابل بایرن مونیخ در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان امسال. هیات مدیره می خواهد با تغییر و تحول در تیم به این شکست بزرگ واکنش نشان دهد ولی مسی خواهان تغییر رئیس باشگاه است.

 

اخراج لوئیس سوارز (آگوست 2020)

روز دوشنبه در اسپانیا اعلام شد که بارسلونا به ستاره اش لوئیس سوارز اعلام کرده که دوران شش ساله حضور او در این تیم به پایان رسیده. همینطور که گفته شد مدیریت بارسا به دنبال تغییر و تحولات عمده در تیم است و رونالد کومان سرمربی جدید هم با این سیاست هماهنگی دارد و معتقد است دوران حضور سوارز در نوکمپ به پایان رسیده. گفته شد کومان در یک تماس تلفنی به سوارز که در تعطیلات به سر می برد گفته که در برنامه های آتی او جایی ندارد.

 

 

این خبر، لیونل مسی که رابطه بسیار نزدیک و صمیمی ای با سوارز دارد را به شدت عصبانی کرده است. این دو ستاره بارسا بارها به همراه خانواده هایشان به صورت مشترک به تعطیلات رفته اند و کسی نیست که نداند چه رابطه دوستانه نزدیکی بین شان برقرار است. از این گذشته مسی معتقد است سوارز هنوز می تواند کمکهای زیادی به بارسا بکند و در تیم فعلی کمتر بازیکنی هست که بتواند طول موجی در تراز طول موج ابرستاره آرژانتینی داشته باشد.

 

 

 

بارسلونا لیونل مسی

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: بارسلونا لیونل مسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۷۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارات جدید علم‌الهدی درمورد وقایع دانشگاه‌های آمریکا؛ ببینید چطور استاد دانشگاه را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید احمد علم‌الهدی، روز چهارشنبه در دیدار با کارکنان عقیدتی سپاه خراسان رضوی افزود: اینها نشانه‌های صادق همان افولی است که از سال‌ها قبل، رهبر معظم انقلاب وعده آن را داده بودند و اکنون نشانه‌های تصدیق این وعده صادق بر همگان آشکار می‌شود.

بنابر روایت ایسنا، وی با بیان اینکه سال‌هاست که غرب ادعای دموکراسی دارد، افزود: حالا ببینید همین دموکرات‌ها چطور استاد دانشگاه را روی زمین می‌کشانند، مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند و داخل ماشین می‌اندازند در حالیکه نه‌ فقط چشم ملت ایران بلکه نگاه همه مردم دنیا به دانشگاه‌هایشان دوخته شده است.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطر نشان کرد: تصویر جامعه ما از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، دقیق‌ترین مصداق تشابه با همان واقعه احزاب است تا جایی که شما در سال‌های اخیر به چشم می‌توانستید ببینید کسانی بودند که شاید حتی سوابق درخشان انقلابی هم داشتند اما در مقابل ساز و برگ اردوگاه دشمن به صرافت افتادند تن به سازش دهند، مذاکره کنند و تسلیم شوند.

وی ادامه داد: در مقابل این افراد، دسته دیگری بودند که ایستادند و در صدر آن‌ها رهبر معظم انقلاب بود. اینها همان کسانی بودند که گفتند «وَ صَدَقَ الله وَ رَسوله» و تا به امروز نیز همه کار نظام و اسلام و انقلاب و کشور را با همین مبنا به پیش برده‌اند.

علم الهدی با بیان اینکه در عرصه تبلیغ و تبیین باید ابتدا به سراغ خودی‌ها برویم، افزود: برادران سپاه و توده اقشار مختلف بسیج، ۲ بستر مستعد کار فرهنگی هستند. مجامع خانوادگی، پاتوق‌های صمیمانه، اینها فرصت‌هایی است که می‌توان خیلی از مسائل فرهنگی و برنامه‌های تربیتی را به کمک خلوص ذاتی این فضا نهادینه کرد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901806

دیگر خبرها

  • اظهارات جدید علم‌الهدی درمورد وقایع دانشگاه‌های آمریکا؛ ببینید چطور استاد دانشگاه را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند
  • استیون جرارد انتخاب می‌کند؛ لوییس سوارز یا فرناندو تورس؟ / فیلم
  • ثبت فوت مردان ‌در استان زنجان بیشتر از زنان بوده است‌
  • تصویرنگاری نرم از مداخله‌گرایی آمریکا
  • لئو مسی مهمان ویژه NBA شد (عکس)
  • حضور مسی سوارز، آلبا و بوسکتس در دیدار میامی هیت - بوستون سلتیکس در بسکتبال NBA
  • هدیه به بارسا: دروازه‌بان والنسیا بدل تراشتگن شد
  • فدریکو والورده: عاشق بازی با تونی کروس هستم؛ منچسترسیتی را نمی‌توان با شانس شکست داد
  • والورده: برای صعود به فینال می‌جنگیم
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر