Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@08:29:00 GMT

روند کند بهبود پالایش نفت در پالایشگاهای هند

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۰۷۹۷۹

روند کند بهبود پالایش نفت در پالایشگاهای هند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، پالایشگران هندی در ماه ژوئیه ۲.۵ درصد کمتر از ماه ژوئن نفت فرآوری کردند که این، نخستین کاهش ماهانه پالایش از ماه آوریل بود، زیرا محدودیت‌های دوباره برای مهار کرونا در پی افزایش موارد ابتلا به این ویروس سبب توقف بهبود فروش سوخت در سومین بازار داخلی جهان شد.

سطح فرآوری نفت خام پالایشگاه‌های هند در ماه آوریل و به دلیل محدودیت‌های اعمال‌شده برای مهار ویروس کرونا با رقم بی‌سابقه ۲۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ درصد کاهش یافته بود.

با کاهش این محدودیت‌ها، مقدار پالایش نفت خام در حال بهبود بوده است.

فرآوری نفت خام هند در ماه ژوئیه نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۸.۸ درصد کاهش یافته و به ۴ میلیون و ۱۸۰ هزار بشکه در روز یا ۱۷ میلیون و ۶۸۰ هزار تن رسیده است.

داده‌های دولتی نشان می‌دهد که پالایشگاه‌های هند در ماه ژوئیه حدود ۸۳.۳ درصد از ظرفیت کلی خود را در مقایسه با رقم ۸۵.۴ درصد در ماه ژوئن به بهره‌برداری رساندند.

براساس این داده‌ها، تولید گاز طبیعی در ماه ژوئیه نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۰.۳ درصد کاهش یافته و به ۲ میلیارد و ۴۴۰ میلیون مترمکعب رسیده است.

تولید نفت خام نیز در این ماه نسبت به ماه ژوئیه پارسال ۵ درصد کاهش یافت و به ۲ میلیون و ۶۳۰ هزار تن (۶۲۰ هزار بشکه در روز) رسید.

کد خبر 5009560

منبع: مهر

کلیدواژه: قیمت نفت هندوستان ویروس کرونا پالایشگاه نفت تولید نفت قیمت دلار ویروس کرونا قیمت نفت بورس بانک مرکزی ایران وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت طلا قیمت سکه بهار آزادی صادرات نفت بازار سهام وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی قیمت یورو ایالات متحده امریکا ماه ژوئیه درصد کاهش نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۷۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی

به گزارش خبرآنلاین، سیده سمیه اصغری بیان کرد: آلرژی فصلی که در فصل بهار و تابستان بیشتر شایع است، زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی بیش از حد به مواد حساسیت زا مانند گرده گیاهان واکنش نشان داده و منجر به احتقان، عطسه و خارش زیاد می‌شود.

وی بیان کرد: تغییرات سبک غذایی نیز ممکن است به کاهش مشکلات تنفسی کمک کند لذا افزودن برخی غذاها به رژیم غذایی شما سبب کاهش علائم مثل آبریزش بینی و چشم می‌شود.

اصغری گفت: زنجبیل ماده غذایی است که به کاهش علائم ناخوشایند آلرژی مثل تورم و تحریک در مجرای بینی و چشم و گلو کمک کرده و لذا چای زنجبیلی گزینه خوبی برای این فصل است.

به گزارش ایسنا، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه بهتر است در طول فصل آلرژی از مرکباتی مثل پرتقال،گریپ فروت و لیمو ترش استفاده کنید، افزود: استفاده از شربت لیمو یا افزودن آب لیمو ترش تازه به غذا و سالاد می‌تواند گزینه خوبی باشد.

وی بیان کرد: ماده فعال زردچوبه کورکومین که ضد التهاب شناخته شده است سبب کاهش تورم و تحریک ناشی از آلرژی می‌شود،اگرچه هر وقت از ویتامین سی حرف می‌زنیم اسم مرکبات همیشه در ذهن ما می‌آید اما گوجه فرنگی نیز تامین کننده ۲۶ درصد از نیاز روزانه ما به این ویتامین است.

اصغری افزود: لیکوپن موجود در گوجه فرنگی خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و سبب سرکوب التهاب می‌شود و در زمان پخت راحت تر در بدن جذب شده و بنابراین برای تقویت بیشتر گوجه فرنگی پخته شده را انتخاب کنید.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: امگا ۳ در ماهی می‌تواند مقاومت شما را در برابر آلرژی بهبود بخشد. یک مطالعه جدید نشان داده که امگا ۳ به کاهش باریک شدن راه‌های هوایی کمک می‌کند.

وی بیان کرد: کورستین در پیاز به عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی عمل کرده و علایم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد. پیاز قرمز بیشترین غلظت کورستین را دارد و پس از آن پیاز سفید و پیازچه قرار دارند. پخت و پز، محتوای کورستین پیاز را کاهش داده بنابراین برای تاثیر حداکثری بهتر است پیاز به صورت خام مصرف شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903095

دیگر خبرها

  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور
  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور/ از رشد موالید تا چند فرزندی
  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • افزودنی های بتن
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • سم‌زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار!
  • ۷ خاصیت بی‌نظیر آب سیب زمینی برای سلامتی
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش وزن با این نوشیدنی‌ها
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم