Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از وزارت آموزش و پرورش، محسن حاجی میرزایی در نشست با مدیران کل آموزش و پرورش استان‌های کشور که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، با تسلیت فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی با اشاره به نکاتی در مورد آغاز سال تحصیلی جدید اظهار کرد: یکی از بهترین اخبار در شروع سال تحصیلی جدید این است که آغاز سی‌وچهارمین اجلاس روسا و مدیران سراسر کشور با سخنرانی و رهنمودهای مقام معظم رهبری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این موضوع برای وزارت آموزش و پرورش، از آن بعد که از شیوع بیماری کرونا ایشان تنها در موارد خاص و ضروری در نشست‌ها حضور داشتند، یک فرصت بی‌نظیر است و اینکه ایشان بعد از سطح روسای سه قوه یک وقت خاص را به آموزش و پرورش اختصاص دادند، حاکی از اهمیتی است که دستگاه حاکمیت به نظام تعلیم و تربیت می‌دهد.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در شروع سال تحصیلی جدید چند مطلب است که باید آنها را بتوانیم به خوبی به اتمام برسانیم. یکی از آنها برگزاری اجلاس سی‌وچهارم روسا و مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور است که باید به نحو شایسته برگزار شده و اثربخشی کامل را داشته باشد، لذا به معاونین تاکید شده است که به مهمترین محورهای مورد نیاز امر آموزش و پرورش در اجلاس تاکید و آنها را بررسی کنند.

وی دومین مطلب حائز اهمیت را بازگشایی مدارس در ۱۵شهریور دانست و گفت: باید تلاش کنیم تا بازگشایی مدارس را با شکوه هرچه بیشتر برگزار کرده و سال تحصیلی را با موفقیت به پایان برسانیم. بازگشایی مدارس یک رویداد بزرگ ملی است، لذا این آیین باید مطابق پروتکل‌های وزارت بهداشت و باشکوه هرچه تمام‌تر برگزار شود و قطعا حضور استاندار، امامان جمعه و شخصیت‌های دیگر استانی در جلب اعتماد مردم و کاهش نگرانی مردم موثر خواهد بود.

حاجی میرزایی بازگشایی مدارس، امتحانات نوبت اول و امتحانات پایان سال تحصیلی را جزو مقاطع با اهمیت بعدی در طول سال تحصیلی دانست و گفت: باید در تمام این موارد تلاش کنیم تا بتوانیم پرونده هر یک از موضوعات را در زمان خود به خوبی به پایان برسانیم، لذا امیدوارم این سال تجربه ارزنده‌ای در نظام تعلیم و تربیت باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه کرونا را باید تبدیل به فرصت کرد، گفت: شرایط شروع سال جدید شرایطی طبیعی و مانند سال‌های گذشته نیست، لذا از مدیران و روسای آموزش و پرورش استان‌های سراسرکشور میخواهیم به طور تمام وقت زمان‌های خود را صرف نحوه برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی کرده و آن را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهند.

حاجی میرزایی با تاکید بر اینکه مطمئن هستیم که همه معلمان انسان‌های دلسوز و شریفی هستند، گفت: در سال گذشته معلمان زحمات بسیاری در بستر فضای مجازی و آموزش مجازی کشیدند و باید قدردان معلم‌ها باشیم، لذا نباید فرصتی ایجاد کنیم تا برخی با طرح مسائل انحرافی باعث نادیده گرفتن زحمت‌های معلمان شوند.

۱۰فعالیت اساسی را در طول سال تحصیلی نظارت مستمر خواهیم کرد

وزیر آموزش و پرورش گفت: ۱۰کار اساسی در طول سال تحصیلی جدید باید انجام شود که تمام مدیران باید در انجام آن اهتمام بورزند و شخصا این ۱۰کار را رصد و پیگیری خواهم کرد.

یک:پوشش‌ حداکثری ‌آموزش دانش‌آموزان صورت گیرد

وی ادامه داد: نظارت جامعه هر ساله بر کار آموزش و پرورش دقیق بوده است ولی امسال این نظارت به صورت نظارت جامعه نگران است، نظارت جامعه نگران با نظارت جامعه عادی تفاوت دارد و باید حداکثر تلاش خود را برای از بین بردن این نگرانی انجام دهیم.

دو: نظارت حداکثری بر مجموعه تحت مدیریت خود داشته باشیم

حاجی میرزایی با تاکید بر پوشش حداکثری آموزش گفت: تمام دانش آموزان باید تحت آموزش قرار بگیرند و هیچ دانش آموزی نباید از آموزش دور بماند بنابراین مدیران و معلمان مدارس باید دانش آموزان را رصد کنند تا پوشش آموزش در کشور به صورت حداکثری انجام شود.

سه: ارتباط حداکثری مدارس با همه ذی‌نفعان برگزار شود

وزیر آموزش و پرورش دومین نکته حائز اهمیت را ارتباط حداکثری مدارس با سطوح بالاتر آموزش و پرورش و خانواده عنوان کرد و گفت: شبکه شاد امکان ارتباط حداکثری را به ما داده است، لذا تقاضا دارم با استفاده از این شبکه در استان‌ها ارتباط بین بالاترین نقطه هرم و پایین‌ترین نقطه آن را برقرار کنید.

چهار: مسئولیت‌پذیری حداکثری ایجاد کنیم

وی ادامه داد: باید مسئولیت پذیری را به حداکثر برسانیم و به جامعه و دولت و مقام معظم رهبری نشان دهیم که آموزش و پرورش و معلمان عزیزمان در امر مسئولیت پذیری در این ایام حداکثر تلاش خود را به کار برده‌اند.

پنج: پاسخگویی حداکثری ایجاد شود

حاجی میرزایی نکته بعدی را توجه به پاسخگویی حداکثری دانست و گفت: در شرایط کنونی ممکن است هر روز یک مساله و دغدغه جدید پیش بیاید. بنابراین باید پاسخگویی و نظارت به صورت حداکثری انجام شود تا بتوانیم سال را به خوبی پیش ببریم. بعد از شروع سال تحصیلی باید به صورت دقیق بر امر آموزش نظارت کنیم.

شش: انعطاف حداکثری در برابر شرایط غیرقابل پیش‌بینی داشته باشیم

وزیر آموزش و پرورش بر انعطاف حداکثری مدیران و مسئولان تاکید کرد و گفت: باید در شرایط بی‌ثبات سال تحصیلی جدید بتوانیم با انعطاف حداکثری تصمیماتی را اتخاذ کنیم تا با تغییر شرایط بتوانیم آنها را تغییر دهیم.

هفت: مشارکت حداکثری ذی‌نفعان آموزش و پرورش را فراهم کنیم

وی ادامه داد: خانواده، وزارت بهداشت، استانداران و بسیاری از شخصیت‌های اجتماعی استان شریک جدی در پیشبرد اهداف آموزشی ما در سال جدید هستند که باید با آن‌ها مشارکت حداکثری داشته باشیم و ارتباط تنگاتنگ بگیریم.

هشت: هوشیاری حداکثری داشته باشیم

حاجی میرزایی به هوشیاری حداکثری تاکید کرد و گفت: با شیوع کرونا وارد مسیری شده‌ایم که از آینده آن خبری نداریم، بنابراین باید با هوشیاری کامل بتوانیم این مسیر را طی کنیم تا دچار خطر نشویم.

نه: هماهنگی بین همه سطوح آموزش و پرورش وجود داشته باشد

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: یکی از نکاتی که باید مدیران و روسای استانی آن را مدنظر داشته باشند، این است که امسال و در شرایط بحران ویروس کرونا و عدم قطعیت در کشور، طبق اعلام نظر یونسکو آموزش در اکثر کشورها آموزش به صورت آموزش در شرایط بحران می‌باشد و بنابراین نیاز است هماهنگی بین راس و سطح هرم آموزش به حداکثر برسد. در این شرایط حتی دقایق هم مهم است و باید به آن توجه کرد.

ده: مدیریت زمان داشته باشیم

حاجی میرزایی در پایان گفت: آخرین نکته در گذر از این شرایط سخت، مدیریت زمان است و من از روسا و مدیران استانی تقاضا دارم تلاش خود را در مدیریت زمان بکار برند و از تمام اراده و همت خود برای حصول نتیجه موردقبول کمک بخواهند.

انتهای پیام

31 / 320 حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش مدیران وزارت آموزش و پرورش سال تحصیلی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش مدیران وزارت آموزش و پرورش سال تحصیلی وزیر آموزش و پرورش طول سال تحصیلی سال تحصیلی جدید بازگشایی مدارس حاجی میرزایی نظارت جامعه داشته باشیم شروع سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۸۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت

ایسنا/کردستان جهش تحصیلی فرآیندی است که باید همه جانبه به آن نگریسته شود و خانواده‌ها علاوه بر هوش و استعداد فرزندان خود، باید توانایی‌های فردی، اجتماعی و روحیات آنان را هم در نظر بگیرند و با آگاهی کامل تصمیم‌گیری کنند.

در همین راستا رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در گفت و گو با خبرنگاران گفت: دانش‌آموزان دوره ابتدایی متقاضی شرکت در ارزیابی جهش تحصیلی از ۱۵ اردیبهشت تا پایان خرداد جاری برای ثبت نام اقدام کنند.

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

وی افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن در سامانه سیدا است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ادامه داد: مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز(با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز، تایید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی اضافه کرد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش(my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموزاقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب کنند، یک پایه تحصیلی را گذرانده و به پایه بالاتر می روند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: ارزیابی هوشی و روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام می شود و با توجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می شود.

وی تاکید کرد: در این برنامه به دانش‌آموزان اجازه داده می شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

محمدی در ادامه با اشاره به آمار شرکت کنندگان در آزمون جهش تحصیلی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ گفت: ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب و ۱۳۰ دانش آموز نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • اساسی‌ترین رکن فعالیت آموزش و پرورش، انسان‌سازی است
  • واریز ۳ مطالبه معلمان تا پایان اردیبهشت
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • اضافه شدن هزار و ۴۸۰ نیروی جدید به آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات