Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، نشست مشترک معاونت خدمات شهری شهرداری تهران و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران پیرامون بررسی و حل موضوعات مشترک با حضور مجتبی یزدانی، معاون خدمات شهری شهرداری تهران، علینقی حیدریان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران، مرتضی رحمان زاده شهردار منطقه ۱۳ و معاونین خدمات شهری مناطق ۱، ۴، ۵، ۱۳ و ۲۲ برگزار و در خصوص موضوعات مرتبط و چگونگی اجرای تفاهمنامه تبادل شده بحث و تبادل نظر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران انتظارات و درخواست های خود را از شهرداری تهران در خصوص این طرح مطرح کرد و گفت: با این اقدام حجم فضای سبز شهر تهران برای استفاده عموم شهروندان افزایش خواهد یافت و طبق مفاد تفاهم نامه دوجانبه شهرداری و منابع طبیعی، نگهداری، حفاظت، حراست و بهره‌برداری از این عرصه ها از سوی اداره کل منابع طبیعی به شهرداری تهران واگذار خواهد شد.

حیدریان در این نشست بر تهیه کتابچه طرح و اصلاح طرح ها و نقشه های ارسالی از سوی منابع طبیعی به مناطق مذکور تاکید کرد.

 معاون خدمات شهری شهرداری تهران نیز در این جلسه گفت:در راستای امضای تفاهمنامه شهرداری تهران با اداره کل منابع طبیعی و وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر تحویل ۲۲ هزار هکتار از فضاهای سبز به شهرداری تهران برای استفاده عموم شهروندان با حفظ مالکیت دولت، شهرداری تهران و منابع طبیعی همکاری مشترکی را جهت ارتقای کیفیت خدمات رسانی به شهروندان در پنج بوستان جنگلی انجام خواهند داد.

مجتبی یزدانی در تشریح روند اجرای این طرح گفت: در ابتدا طرح‌هایی در قالب دفترچه و کتابچه بهره برداری در هر کدام از نقاط تعیین شده در این مناطق توسط شهرداری تهران به اداره کل منابع طبیعی ارائه و پس از انجام بررسی های لازم از سوی این اداره کل و تایید، شهرداری طرح‌های خود را در این فضاها اجرا خواهد کرد.

معاون شهردار تهران تاکید کرد: این طرح یکی از مهم ترین اقدامات ما برای اجرا محسوب می شود که در چارچوب مفاد تفاهمنامه بین شهرداری تهران و اداره کل منابع طبیعی انجام خواهد شد.

وی گفت: اقدامات مقدماتی این طرح در بوستان های نیلوفر، سرخه حصار، گلاب دره، کهف الشهداء و آبک به اتمام رسیده است و با برنامه ریزی های صورت گرفته کیفیت خدمات رسانی به شهروندان در این بوستان های جنگلی افزایش خواهد یافت.

گفتنی است در این جلسه مقرر شد، جانمایی طرح های پیشنهادی منطقه در نقشه، اصلاح نقشه و تهیه دفترچه طرح پارک های جنگلی تلو و لویزان، یاس فاطمی، پارک کوهسار، پارک جنگلی چیتگر، لتمان و خرگوش دره نیز در موعد مقرر به پایان رسیده و پس از آن جهت بازبینی به اداره کل منابع طبیعی ارسال شود.

برچسب‌ها شهرداری تهران اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران بوستان چیتگر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری تهران بوستان چیتگر شهرداری تهران بوستان چیتگر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران خدمات شهری شهرداری تهران اداره کل منابع طبیعی شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۹۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای قطع درختان در بوستان قصر چیست؟

اخیراً فیلمی در فضای مجازی  به نمایش در آمده است که نشان می‌دهد شهرداری منطقه ۷ در باغ موزه قصر تعدادی درخت را قطع کرده است و این طور وانمود می‌کند که گویی شهرداری به دنبال قتل عام درختان و دشمنی با آنهاست! - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی شهرداری منطقه 7 در اطلاعیه ضمن تشکر از حساسیت شهروندان نسبت به حفظ و نگهداشت فضای شهر که همواره مورد تاکید شهرداری تهران بوده، اعلام کرد: این نهاد مردمی که خود را خادم مردم می‌داند هر ساله هزینه‌های هنگفتی برای نگهداشت و توسعه فضاهای سبز شهر تهران می‌کند، به اطلاع شهروندان تهرانی که به حق و بدون تعارف ولی نعمتان کارکنان شهرداری هستند می‌رساند. 

13 اصله درخت طبق نظر پزشک گیاه، مبتلا به آفت پوست‌خوار و چوب‌خوار شده بود و ضرورت قطع این درختان توسط پزشک گیاه به اداره فضای سبز اعلام گردید و سپس این موضوع با ارائه مستندات پزشکی در کمیسیون ماده 7 طرح گردید و اعلام شد که برای حفظ سایر درختان آن محوطه و نیز حفظ جان عابران و شهروندانی که این محوطه تردد می‌کنند، قطع این درختان اجتناب‌ناپذیر است، و کمیسیون بر اساس مستندات پزشک گیاه و نیز سایر کارشناسان، رای به قطع این درختان داد. 

در نتیجه بر خلاف فضاسازی رسانه ای که قطع این درختان را در جهت بی‌توجهی به نگهداشت فضای سبز توسط شهرداری تلقی می‌کرد، واقعیت این است که برای حفظ فضاهای سبز شهری و طبق قوانین موجود و با نظر کارشناسان معتبر این اتفاق موجود است و در صورت لزوم تمامی اسناد و مدارک به انتشار در خواهد آمد. 

از سوی دیگر با توجه به این که آفت چوب خوار تنه درخت را به تدریج  از داخل پوک می‌کند در فصولی که در شهرمان باد و طوفان وجود دارد شکستن و افتادن این درختان به جان و مال شهروندان آسیب می‌زند همچنان که اخیرا دو درخت به دلیل باد سقوط کرد و علت هم این بود که این دو درخت دچار آفت چوبخوار شده و از درون پوک بودند. 

در پایان ضمن تشکر از آن دسته از شهروندانی که با دغدغه حفظ و نگهداشت فضای سبز شهری تحت تاثیر این فیلم و خبر نگران شده بودند اعلام می کند که حساسیت افکار عمومی نسبت به نگهداشت فضای سبز شهری یک سرمایه ارزشمند برای شهرداری و خادمان شهر است و ضمن ارج نهادن به این نگرانی، به صورت کامل پاسخگوی تمامی دغدغه ها و نگرانی ها در این زمینه هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی
  • ماجرای قطع درختان در بوستان قصر چیست؟
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • برخورد قاطع دستگاه قضا با متعرضین اراضی ملی و منابع طبیعی
  • رئیس دادگستری مازندران به متعرضین منابع طبیعی هشدار داد
  • ممنوعیت برداشت فرآورده‌های جنگلی و مرتعی بدون اخذ مجوز در دماوند
  • شناسنامه باغ‌های شهر قم تدوین می‌شود
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • رفع تصرف ۴ هزار متر مربع از اراضی ملی بابل
  • آزادسازی یک هکتار از اراضی ملی بابل