Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیرعامل شرکت راه‌آهن با اعلام سخت‌گیری در ورود مسافران بدون ماسک به ایستگاه راه‌آهن تهران، گفت: به دلیل عملکرد موفق راه‌آهن در کنترل کووید ۱۹ در قطارهای مسافری و باری، ایران عضو ستاد کووید ۱۹ اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌ها UIC، شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، از بهمن ماه سال گذشته که ویروس کویید ۱۹ وضعیت سلامت مسافران را تهدید کرد بیشتر شقوق حمل‌و نقل اقدام به اجرای دستورالعمل های جهانی و همچنین مصوبات درون کشوری شدند تا جان مسافران را در طول سفر تضمین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه آهن ایران نیز با اجرای برنامه غربالگری ورود مسافر به ایستگاه‌ها و هم چنین مکانیزه شدن فروش بلیت به افراد هم نام و کاهش تعداد افراد داخل هر کوپه سعی کرد شیوع این ویروس را در سفر با قطار کنترل کند.

اکنون در هر کوپه ۴ نفره قطار فقط ۲ صندلی به فروش می‌رود و اگر مسافران همنام باشند و عضو یک خانواده می‌توانند با تعداد بیشتری در یک کوپه سفر کنند.

«سعید رسولی» روز پنج شنبه در گفت‌و گوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا در خصوص چگونگی کنترل کویید ۱۹ در شبکه حمل‌و نقل ریلی کشور، گفت: اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌های جهان با حدود ۲۰۰ عضو از سراسر جهان بزرگترین اتحادیه راه آهن جهان است که مبادلات علمی و تخصصی را با شبکه گسترده راه آهن‌های جهان دارد.

وی ادامه ‌داد: این اتحادیه از ابتدا شیووع ویروس کووید ۱۹ با تشکیل کارگروهی سعی کرد اقدامات لازم را برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در حوزه حمل‌و نقل ریلی پایش و آسیب شناسی و در نهایت به اعضا معرفی کند تا با یک وحدت رویه بهترین راه حل‌ها را در حوزه حمل‌و نقل ریلی داشته باشیم.

رسولی افزود: ایران اکنون عضو این کارگروه است که کار خود را مدت‌هاست در پاریس شروع کرده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: جلسات ما با این کارگروه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار می‌شود. تجربیات خود را به صورت مکتوب در اختیار این کارگروه قرار داده‌ایم و ایران مورد تقدیر و تشکر مدیر اجرایی UIC، قرار گرفته است.

وی درباره کنترل کووید ۱۹ در ایستگاه راه‌آهن تهران، به عنوان یکی از شلوغ ترین ایستگاه‌های مسافرت ریلی، گفت: آمار و اطلاعاتی که درباره وضعیت بهداشتی ایستگاه تهران داریم و بازدیدهایی که به صورت سرزده از این مکان انجام شده، همه گواه بر این است که اقدامات پیشگیرانه تاکنون موثر بوده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: غربالگری در ورودی ایستگاه راه‌آهن تهران انجام می شود و استفاده از ماسک مورد تایید ماموران راه آهن است. در صورت استفاده نکردن مسافران از ماسک، امکان سفر با قطار فراهم نیست.

رسولی خاطر نشان کرد: قطارهای مسافری در هربار مسافرگیری  ضدعفونی می‌شوند و کوپه‌ها قبل از مسافرگیری پلمب است. وقتی مسافر به کوپه خود مراجعه می‌کند خودش پلمب را باز می‌کند تا مطمئن باشد کس دیگری قبل از او آنجا تردد نداشته است.

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: برای پذیرایی هم سعی شده است با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حذف غذای گرم از آب معدنی استفاده شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت راه آهن ویروس کویید ۱۹ ایستگاه راه آهن تهران حمل و نقل کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۹۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهار آتش در هتل محدوده میدان ولیعصر تهران و آخرین وضعیت مسافران آن
  • بازداشت مردی که با زنجیر به مسافران اتوبوس حمله کرد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • معرفی نیروی مستعد جویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران‌هلث‌
  • ایستگاه راه‌ آهن همدان کجاست؟
  • نقص فنی هواپیمای مشهد به تهران و پرواز با ۵۰۰ دقیقه تاخیر
  • مترو تهران؛ 25 سال تعهد به ایمنی
  • پرواز مشهد به تهران هواپیمایی چابهار با تاخیر ۵۰۰ دقیقه ای انجام شد
  • پرواز مشهد به تهران با ۵۰۰ دقیقه تاخیر انجام شد
  • مسافران ایستگاه مترو میرزای شیرازی در پیچ و خم خروج از مترو + تصاویر