Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، تورج همتی مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت در شورای برنامه ریزی و توسعه استان خراسان رضوی ضمن اشاره به ماده ۳۸ قانون برنامه ششم توسعه گفت: دولت موظف است، برنامه مدیریت سبز را در تمامی دستگاه‌های اجرائی و مؤسسات و نهاد‌های عمومی غیردولتی در چهارچوب قوانین مربوطه با هدف حفاظت از محیط زیست اجرا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او همچنین ضمن اشاره به اینکه نحوه مدیریت مصرف انرژی، آب، مواد اولیه، تجهیزات و کاغذ، کاهش مواد جامد زائد و بازیافت آن‌ها در ساختمان‌ها و وسائط نقلیه در سازمان‌های دولتی در سرفصل‌های مدیریت سبز است افزود:درسال ۹۸ بر اساس ۶ شاخص، عملکرد مدیریت دردستگاه‌های اجرایی استان از سوی این اداره کل ارزیابی شد و دراین خصوص برخی دستگاه‌ها کارت سبز و برخی قرمز دریافت کردند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی ضمن تاکید بر اینکه لازم است اجرای اصول مدیریت سبز در دستگاه‌های اجرایی از سوی شورای برنامه ریزی استان به یک تکلیف قانونی مبدل شود ادامه داد: مدیریت سبز، آغاز یک فرهنگ‌پروری در زمینه حفظ محیط زیست است که از بدنه دولت شروع شده و انتظار می‌رود، تمام جامعه را در بر گیرد.

همتی با اشاره به اینکه از ۶۶ دستگاه اجرایی استان در سال ۱۳۹۸ تعداد ۴۵ دستگاه موفق به انجام برنامه‌های مدیریت سبز شده اند بیان کرد: شرکت آب منطقه ای، آبفای استان، راه و شهرسازی، توزیع برق استان و توزیع برق مشهد رتبه نخست دستگاه‌های اجرایی استان را درزمینه مدیریت سبز به خود اختصاص دادند.

او تصریح کرد: سازمان حفاظت محیط زیست موظف است سالانه سه دستگاه اجرایی ملی و سه دستگاه استانی برتر را معرفی و از آن‌ها تقدیر کند و اسامی سه دستگاه اجرایی ملی و سه دستگاه اجرایی استانی دارای کمترین امتیاز کسب شده را ضمن تذکر کتبی، اعلام عمومی کند.
بیشتر بخوانید میز خدمت محیط زیست خراسان رضوی پاسخگوی مردم خواهد بود
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی با اشاره به اینکه دستورالعمل آیین نامه اجرایی مدیریت سبز نسبت به سال‌های گذشته تغییر یافته و ارزیابی توسط این دستور العمل جدید سخت گیرانه‌تر شده است تاکید کرد: دستور العمل جدید در نیمه دوم سال ۱۳۹۸ جهت اعمال به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده و فرصت در اختیار سازمان‌ها برای پیاده سازی مقررات جدید محدود‌تر است.

انتهای پیام//ف. غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای برنامه ریزی و توسعه برنامه ششم توسعه برنامه مدیریت سبز حفاظت محیط زیست خراسان رضوی محیط زیست خراسان رضوی دستگاه های اجرایی حفاظت محیط زیست دستگاه اجرایی اجرایی استان مدیریت سبز دستگاه ها سه دستگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۰۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است

رضا محمدی اظهار کرد: حدود ۷۰ سال است که زباله‌ها در مجموعه آرادکوه دفع می‌شود و انتقال این مجموعه به همین راحتی نیست.

وی ادامه داد: منابع طبیعی با همکاری محیط زیست باید زمین مورد نیاز را در اختیار شهرداری قرار دهند تا اقدامات برای انتقال این مجموعه صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران نیز موافق جابجایی این مجموعه است، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تحویل داده نشده است.

محمدی با اشاره به خرید دستگاه زباله سوز ۶ هزار تُنی افزود: در صورت راه اندازی این دستگاه زباله سوز مشکلات محیط زیستی آرادکوه تا حدودی برطرف می‌شود و شهرداری تهران تلاش دارد هر چه زودتر این دستگاه زباله سوز را راه‌اندازی کند.

تاکید سازمان محیط زیست بر جابجایی بازیافت آرادکوه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز گذشته با تاکید بر اینکه نظر این سازمان در بحث مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه جابجایی آن است، گفت: رودخانه پسماند جنوب تهران در حال تخلیه است چرا که منابع آب و خاک را با مشکل مواجه می‌کرد.

علی سلاجقه افزود: در منطقه آرادکوه پیش از این اقدامات خوبی انجام گرفته است، اما نظر سازمان حفاظت محیط زیست جابجایی آن است. شهرداری تهران نیز استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای حل مساله آرادکوه را مطرح کرده است و این موضوع در قالب کارگروه ملی مدیریت پسماند و به منظور تولید سوخت کارخانه‌های صنعت سیمان در دست پیگیری است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: همچنین اقداماتی در جهت مکلف شدن صنایع منطقه جنوب تهران به انجام وظایف زیست‌محیطی در دست انجام است.

 مجتمع پردازش و بازیافت زباله «آرادکوه» حدود ۷۰ سال پیش در مساحتی یک هزار و ۴۰۰ هکتاری در ابتدای جاده قدیم تهران برای دفع زباله‌های پایتخت راه اندازی شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • شکارچی غیرمجاز در سبزوار قبل از شکار دستگیر شد
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم