Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@01:27:45 GMT

مرکز نوآوری گیربکس در قزوین راه اندازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۱۰۸۲۵

مرکز نوآوری گیربکس در قزوین راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ علی فتح طاهری، رییس دانشگاه علمی و کاربردی استان قزوین در نشست خبری که با حضور محمدحسین امید رییس دانشگاه علمی و کاربردی کشور در قزوین برگزار شد، گفت: در استان قزوین در جهات مختلف قابلیت‌ها و توانمندی‌های زیادی وجود دارد و استان قزوین قطب صنعت، کشاورزی، هنر و گردشگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس دانشگاه علمی و کاربردی استان قزوین اظهار کرد: با توجه به این ظرفیت‌ها تعداد مراکز ما در حوزه صنعت بد نیست ولی در حوزه هنر، گردشگری و کشاورزی به نظر می‌رسد مراکز علمی و کاربردی استان به قدر کافی نیست.
طاهری افزود: اگر بخش‌ها و اداراتی در استان، استانداردهای لازم را داشته و متقاضی تاسیس مرکز باشند آمادگی بررسی درخواست آنها را در بخش هنر و کشاورزی داریم.
او با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری با دستگاه‌های مختلف، افزود:دانشگاه پیش از این با آموزش و پرورش و شرکت شهرک‌ها تفاهم نامه همکاری منعقد کرده و اخیرا هم یک تفاهم نامه با پارک علم و فناوری امضا کرد.
این مقام مسئول گفت: در قالب این تفاهم نامه که در سفر اخیر دکتر ستاری به قزوین منعقد شد یک میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان برای مرکز نوآوری گیربکس نیروی محرکه تخصیص یافت و این مرکز می تواند به عنوان یک مرکز نوآور در سطح استان و کشور مطرح شود.
طاهری اضافه کرد: کارهای مقدماتی و مطالعاتی این مرکز انجام شده و امیدواریم تا پایان امسال بتوانیم آن را افتتاح کنیم.
در ادامه دکتر امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: این دانشگاه به عنوان اولین دانشگاه مهارتی کشور به دنبال ترویج آموزش‌های مهارتی است تا دانشجویان پس از تحصیل بتوانند متناسب با رشته تحصیلی مشغول کار شوند که در این راستا خوشبختانه ۷۵درصد دانش آموختگان شاغل شده‌اند.

او اضافه کرد: ۴۰درصد دانشجویان ما شغل مرتبط با رشته تحصیلی داشته اند و زمینه اشتغال پذیری دانشگاه در حد قابل توجهی بالا رفته است.
دکتر امید تصریح کرد: ترویج آموزش‌های مهارتی، تصویب اساسنامه همه مراکز، تعیین تکلیف رؤسای مراکز استان‌ها، ساماندهی وضعیت مدرسین دانشگاه و ایجاد مراکز نوآوری تولید محتوای آموزشی، جوان گرایی در ورودی مدرسان دانشگاه، توسعه کیفی و خوشه بندی رشته‌ها از رویکردهای مهم دانشگاه است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی یادآور شد: توسعه هدف مند کیفی در دانشگاه جامع علمی کاربردی، در دستور کار است و مأموریت همه مراکز استان‌ها مشخص شده و هر جا که به رشته خاصی نیاز بود هماهنگی لازم نیز صورت می‌گیرد.

48

کد خبر 1426291

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان قزوین علمی و کاربردی استان قزوین تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۰۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب


 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، قباد محمدی  افزود : با راه اندازی این ۲ دستگاه تعداد دستگاه‌های تصویربرداری پیشرفته در مراکز درمانی استان کرمانشاه به پنج مورد افزایش یافته است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در راستای توسعه متوازن تجهیزات پزشکی در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) و با پیگیری‌های صورت گرفته، پس از ماه‌ها تلاش بی وقفه، دستگاه MRI نسل جدید در این مرکز راه اندازی و اولین MRI (به صورت آزمایشی) انجام شد.
وی گفت: این دستگاه از سری محصولات تولیدی کمپانی فیلیپس، مدل ۵۳۰۰ بوده و از وجوه تمایز آن نسبت به سایر دستگاه‌های مشابه موجود، عدم نیاز به تزریق متناوب هلیم می‌باشد که این امر از جنبه‌های اقتصادی و عملکردی بسیار حائز اهمیت است و ارزش تقریبی روز این دستگاه نزدیک به ۷۰۰ میلیارد ریال برآورد می‌گردد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ابراز امیدواری کرد: با بهره برداری از این دستگاه شاهد توقف اعزام بیمار به خارج از بیمارستان برای انجام تصویربرداری بر مبنای MRI باشیم و تا حدودی رفاه نسبی برای همشهریان به همراه داشته باشد.
محمدی افزود: با پیگیری‌های مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، یک دستگاه MRI سه تسلا از سری محصولات تولیدی کمپانی زیمنس در بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان اسلام آباد غرب راه اندازی شده و ارزش تقریبی روز این دستگاه ۵۰۰ میلیارد ریال است.
وی اضافه کرد: با نصب و راه‌اندازی این دستگاه در اسلام آباد غرب علاوه بر ارتقا سطح کیفی خدمات درمانی، مردم غرب استان از مراجعه به مرکز استان بی نیاز خواهند شد

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب