Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@12:29:47 GMT

بیش از ۸۳۰ هزار قربانی کرونا در جهان

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۱۱۴۸۶

بیش از ۸۳۰ هزار قربانی کرونا در جهان

شمار مبتلایان به کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۴ میلیون و ۳۶۳ هزار و ۷۰۹ نفر رسیده و مرگ ۸۳۰ هزار و ۳۵۲ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.

به گزارش ایسنا، روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بنا بر تازه‌ترین آمارها ۱۶ میلیون و ۸۸۵ هزار و ۶۱۶ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

در میان شش میلیون و ۶۳۷ هزار و ۲۷۴ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی شش میلیون و ۵۷۵ هزار و ۷۱۲ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۱ هزار و ۵۶۲ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از ۱۷ میلیون و ۷۲۵ هزار و ۹۶۸ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۶ میلیون و ۸۹۵ هزار و ۶۱۶ نفر معادل ۹۵ درصد از موارد بهبود یافته و ۸۳۰ هزار و ۳۵۲ نفر معادل پنج درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا با بیش از شش میلیون مبتلا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

در حال حاضر سه کشور آمریکا، برزیل و هند به ترتیب در رتبه‌های اول تا سوم، کشورهایی هستند که بالای سه میلیون مبتلا به کووید-۱۹ را در آمارهای رسمی خود گزارش کرده‌اند.

همچنین پس از ایالات متحده کشورهای برزیل، مکزیک، هند و انگلیس به ترتیب بیشترین شمار قربانیان این بیماری را به خود اختصاص داده‌اند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (چهارشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

 ۱. آمریکا شش میلیون و ۱۱۰۳ مبتلا، ۱۸۳ هزار و ۶۷۷ قربانی

 ۲. برزیل سه میلیون و ۷۲۲ هزار و ۴ مبتلا، ۱۱۷ هزار و ۷۵۶ قربانی

۳. هند سه میلیون و ۳۱۴ هزار و ۹۵۳ مبتلا، ۶۰ هزار و ۶۵۲ قربانی

 ۴. روسیه ۹۷۵ هزار و ۵۷۶ مبتلا،  ۱۶ هزار و ۸۰۴ قربانی

 ۵. آفریقای جنوبی ۶۱۵ هزار و ۷۰۱ مبتلا، ۱۳ هزار و ۵۰۲ قربانی

 ۶. پرو ۶۱۳ هزار و ۳۷۸ مبتلا، ۲۸ هزار و ۱۲۴ قربانی

 ۷. مکزیک ۵۷۳ هزار و ۸۸۸ مبتلا، ۶۲ هزار و ۷۶ قربانی

۸. کلمبیا ۵۷۲ هزار و ۲۷۰ مبتلا، ۱۸ هزار و ۱۸۴ قربانی

۹. اسپانیا ۴۲۶ هزار و ۸۱۸ مبتلا، ۲۸ هزار و ۹۷۱ قربانی

۱۰. شیلی ۴۰۲ هزار و ۶۳۵ مبتلا، ۱۰ هزار و ۹۹۰ قربانی

پس از آن آرژانتین با ۳۷۰ هزار و ۱۸۸ مبتلا و ۷۸۳۹ قربانی و سپس ایران با ۳۶۷ هزار و ۷۹۶ مبتلا و ۲۱ هزار و ۱۳۷ قربانی کرونا در رتبه یازدهم و دوازدهم کشورهای درگیرِ این بیماری قرار گرفته‌اند.

سپس کشورهای انگلیس با ۳۲۸ هزار و ۸۴۶ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۱۰ هزار و ۸۳۶ مبتلا، بنگلادش با ۳۰۴ هزار و ۵۸۳ مبتلا، پاکستان با ۲۹۴ هزار و ۶۳۸ مبتلا، ایتالیا با ۲۶۲ هزار و ۵۴۰ مبتلا، ترکیه با ۲۶۲ هزار و ۵۰۷ مبتلا، فرانسه با ۲۵۳ هزار و ۵۸۷ مبتلا، آلمان با ۲۳۹ هزار مبتلا، عراق با ۲۱۵ هزار و ۷۸۴ مبتلا، فیلیپین با ۲۰۵ هزار و ۵۸۱ مبتلا، اندونزی با ۱۶۲ هزار و ۸۸۴ مبتلا، کانادا با ۱۲۶ هزار و ۴۱۷ مبتلا، قطر با ۱۱۷ هزار و ۷۴۲، بولیوی با ۱۱۲ هزار و ۹۴ مبتلا، اوکراین با ۱۱۲ هزار و ۵۹ هزار مبتلا، اکوادور با ۱۱۰ هزار و ۵۴۹ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۱۰۹ هزار و ۳۹ مبتلا و قزاقستان با ۱۰۵ هزار و ۲۴۳ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کووید 19 كرونا کروناویروس کرونا در جهان شش میلیون کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۱۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پیشگیری آسان تا درمان مشکل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک با توجه به نامگذاری ۹ می‌ مصادف با ۱۹ اردیبهشت بعنوان رز جهانی تالاسمی گفت: هدف از نامگذاری این روز، توجه به بیماران مبتلا، فراهم آوردن امکانات درمانی مطابق با استاندارد‌های جهانی و ترویج پیشگیری از تولد نوزادان تالاسمی است.
دکتر میرشفیعی افزود: تالاسمی یک  اختلال خونی ژنتیک است که به دلیل شکل گیری غیر طبیعی هموگلوبین و کم خونی ایجاد می شود که فرزند از پدر و مادر دارای تالاسمی نوع خفیف به ارث می برد.
او با بیان اینکه تالاسمی به دو شکل مینور و ماژور (شدید) وجود دارد، گفت: اختلال ژنتیکی تالاسمی از طریق ژن‌ها از والدین به کودک به ارث می‌رسد و زمانی که یکی از والدین یا هر دوی آنان حامل این ژن باشند، احتمال ابتلای کودک نیز وجود دارد و در صورت ابتلای پدر و مادر به بیماری تالاسمی مینور یعنی فُرم خفیف بیماری هستند ۲۵ درصد شانس ابتلا به بیماری تالاسمی ماژور ۵۰ درصد احتمال ابتلا به تالاسمی مینور و ۲۵ درصد هم تولد فرزند سالم وجود دارد که این بستگی به این دارد که کدام ژن معیوب از پدر و مادر را دریافت.
میرشفیعی افزود: بزرگ شدن جمجمه، بزرگ شدن استخوان‌های صورت، رنگ پریدگی و پهن شدن بینی از جمله علائم مبتلا به بیماری تالاسمی است و بیماری‌های قلبی، کلیوی، اختلالات تیروئید و پوکی استخوان به خاطر خون سازی غیرموثر از عوارضی است که این بیماری بر روی فرد می‌گذارد.
او گفت: خوشبختانه از سال ۷۶ تاکنون بروز بیماری تالاسمی در سطح استان نداشتیم و طی ۱۵ سال گذشته هیچ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور (شدید) متولد شده در استان نداشتیم.
رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک دراستان ۱۳ بیمار مبتلا به تالاسمی وجود دارد که تحت حمایت‌های درمانی و پزشکی هستند و با رایزنی‌هایی که با وزارت بهداشت انجام شده این بیماران مشکلی برای دریافت دارو ندارند.
هشتم ماه می‌مصادف با ۱۹ اردیبهشت به نام روز جهانی تالاسمی نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟