Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی زارع بازیگر سینما، تلویزیون، تئاتر و نیز گوینده آثار رادیویی درباره مشکلات حل نشده حریم تئاترشهر، به خبرنگار  حوزه تئاتر  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: حریم بیرونی تئاترشهر خوشایند نیست؛ محیط تئاتر شهر باید فرهنگی هنری باشد. هنرمندان و مخاطبانی که در این محدوده تردد می‌کنند، دوست دارند فضای امن و شایسته هنر را ببینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعتاً هر چیزی که آزاردهنده، ناخوشایند و خلاف اتفاق هنری باشد، در چنین مکانی جذاب نیست.

وی با اشاره به دست فروشی در اطراف تئاترشهر اظهار کرد: مسئله دست فروشی در اطراف تئاترشهر هم یک معضل است و هم یک درد. هر انسانی دوست دارد، شغل خوب داشته باشد. وقتی ناچار است و ناتوان، تنها کاری که برایش می‌ماند، دست‌فروشی و کار‌هایی از این قبیل است. می‌دانم دست‌فروشی چهره‌ زیبایی ندارد، اما این آدم‌ها حق حیات دارند و باید کسب درآمد کنند. از یک جهت معتقدم نباید در محیط فرهنگی این اتفاق بیفتد و از جهتی هم سعی می‌کنم، درد این آدم را حس کنم.

بازیگر فیلم سینمایی «هزارپا» اضافه کرد: فقر باعث بسیاری از بزهکاری‌های اجتماعی می‌شود و البته اگر شخصی درآمد نداشته باشد، آخرش به خلاف می‌رسد. بنابراین نباید او را از دست فروشی منع کنیم؛ باید شرایط را برایش فراهم کرد. شهرداری بعضی از کشورها، خیابان‌هایی که مسیر رفت و آمد باشد را یک روز در هفته به دست فروشان اختصاص می‌دهد.

بازیگر سریال «همگناه» پیشنهاد کرد: شهرداری ما هم باید محیطی در اختیار دست‌فروشان قرار دهد. محیطی قاعده‌مند که در مناطق مختلف و در طول هفته به صورت مستمر دایر باشد؛ به این شکل، هم زیبایی شهر از دست نمی‌رود و هم دست‌فروشان می‌توانند درآمد کسب کنند.

زارع همچنین در مورد وضع بازیگران تئاتر در ایام کرونا بیان کرد: دولت باید از هنرمندان تئاتر حمایت کند؛ بعضی از آن‌ها تنها منبع درآمدشان تئاتر است که ۶، ۷ ماه است تعطیل شده و این موضوع زیبنده کشوری فرهنگی مثل ایران نیست؛ اهالی فرهنگ با عشق و علاقه کار می‌کنند، ولی این تعطیلی کار و درآمد، درد مضاعفی شده است که متاسفانه هیچ فکری برایش نمی‌شود.

این بازیگر تئاتر در پاسخ به اینکه مسئولان فرهنگی چگونه می‌توانند گره این مشکل را باز کنند، گفت: متأسفانه میزان بودجه فرهنگی کافی نیست و در بحث حقوق و مزایا دست مسئولان فرهنگی بسته است و باید دولت در این شرایط خاص، حمایت ویژه‌ای انجام دهد.

او ادامه داد: اهالی تئاتر حداقل دستمزد را دریافت می‌کنند و حمایت کمی از سوی دولت می‌شوند. بعضاً هنرمندان تئاتر شغل دیگری ندارند و دستمزدشان فقط کفاف گذران زندگی روزمره شان را می‌دهد. حتی بعضی از آن‌ها موتور یا ماشین هم ندارند که مسافرکشی کنند. چنین شرایط سخت معیشتی اصلاً شایسته‌ اهالی فرهنگ و هنر نیست.

بازیگر سینمایی «مارموز» در پایان تصریح کرد: با تمام این حرف ها، به شخصه موافق برگزاری تئاتر در ایام کرونا نیستم؛ سالن‌های تئاتر فضای بسته‌ای دارند. بازیگر و تماشاچی در این فضا تنفس می‌کنند و اگر فردی ناقل کرونا باشد، ممکن است برای دیگران مشکل ساز شود.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تئاتر شهر ویروس کرونا هنرهای نمایشی دست فروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۲۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه زن و خانواده لبه رویارویی تمدنی جمهوری اسلامی با غرب است، گفت: در این عرصه انقلاب اسلامی منطقی دارد که در سطح جهانی قابل پیاده‌سازی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور، در دیدار اعضای هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، گفت: کار ویژه بانوان با رویکرد اسلامی در قم نیازمند رویکردهای ویژه محتوایی است.

او با اشاره به اینکه فلسفه، اخلاق و فقه سه زاویه دید هستند که در عمق دانش تحول آفرین می‌شوند، مطرح کرد: این سه زاویه دید با شعار محقق نخواهند شد بلکه باید در لایه‌های عملیاتی به آن توجه کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه امروز در برخی از عرصه‌ها مانند معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم، عنوان کرد: وجود افرادی مانند شیخ بهایی در زمان صفویه موجب شد که امروز آثار برجسته معماری را در کشور داشته باشیم.

استاد حوزه علمیه اضافه کرد: علت این اتفاق این بود که شیخ بهایی بر فقه و معارف الهی مسلط و در علوم روز نیز صاحب نظر بودند و امروز باید به پرورش چنین افرادی توجه داشته باشیم.

 

آثار جنسیت زنانه بر رشد عرفانی و معنوی

 

اعرافی با اشاره به اینکه زن و خانواده لبه رویارویی تمدنی جمهوری اسلامی با غرب است، خاطرنشان کرد: در این عرصه انقلاب اسلامی منطقی دارد که در سطح جهانی قابل پیاده‌سازی است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه انقلاب اسلامی در موضوع زن الگوهایی در جامعه خلق کرده است، تصریح کرد: دشمن از این موضوعات آگاهی دارد ولی تلاش می‌کند با بزرگ‌نمایی نقاط ضعف این دستاوردها را نادیده بگیرد.

اعرافی با اشاره به اینکه منطق زن مسلمان پیشتاز موفق در عرصه‌های گوناگون و متعهد به ارزش‌های الهی الگوی مدنظر انقلاب اسلامی است، یادآور شد: این الگو باید ساخته شده و در متن تمام کارها قرار بگیرد.

او با بیان اینکه باید دانشگاه حضرت معصومه(س) به طور ویژه به این موضوع بپردازد، ابراز کرد: ارتباط دانشگاه با جامعه الزهرا(س) باید موجب نقش آفرینی‌های مشترک شود.

اعرافی با اشاره به اینکه این دانشگاه باید بنیه علمی قوی داشته باشد، بیان کرد: بعد بین المللی دانشگاه حضرت معصومه(س) می‌تواند به عنوان یک محور مهم در دستور کار قرار بگیرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه البته در درجه نخست باید دانش فنی لازم در این دانشگاه تولید شود، اظهار کرد: در عصری قرار داریم که دشمنان از بسیاری از اقدامات خود ناامید شده و کارزار فرهنگی سنگینی را به وجود آورده‌اند.

استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه وظیفه اصلی حوزه و دانشگاه حضور اثرگذار در این کارزار فرهنگی است، مطرح کرد: جامعه خوبی داریم و اگر حوزه و دانشگاه به خوبی نقش آفرینی کنند، وضعیت بهبود خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • سالن‌های تئاتر ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت اجرا ندارند
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • آیا اوضاع حجاب با اجرای طرح نور بهتر شده است؟
  • مکمل‌های طرح نور در نهادهای فرهنگی اجرا شود
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • اصفهانی‌ها ایده‌های خود را برای معرفی بهتر تخت‌فولاد ارائه دهند
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود