Web Analytics Made Easy - Statcounter

تلویزیون دولتی ژاپن در گزارشی ضمن بازتاب شکست آمریکا در بازگرداندن تحریم های بین المللی علیه جمهوری اسلامی ایران از طریق «مکانیسم ماشه» گزارش کرد به اعتقاد کارشناسان، آمریکا در این مسیر به هدفش نمی رسد و نمی تواند تحریم های ایران را بازگرداند.

به گزارش ایرنا، «ان. اچ. کی» روز پنجشنبه در این گزارش افزود: رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد پیشنهاد آمریکا مبنی بر درخواست برای بازگرداندن کلیه تحریم های سازمان ملل علیه ایران را رد کرده است و عدم اتفاق نظر این شورا در این مورد را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش می افزاید: روز پنجشنبه گذشته، دولت آمریکا به اندونزی، رئیس دوره ای این شورا اطلاع داد که مراحل بازگرداندن تحریم ها علیه ایران به دلیل نقض توافق هسته ای سال ۲۰۱۵ (برجام) را آغاز خواهد کرد.

اکثر کشورهای عضو شورا با تحویل نامه ای مبنی بر این که چون آمریکا در سال ۲۰۱۸ از این توافق هسته ای خارج شده است اعلام کردند که دیگر نمی تواند چنین کاری را انجام دهد.

گزارش می افزاید چین و روسیه نظر «دیان تریانسیاه دجانی»  رئیس شورای امنیت درباره اظهارات آمریکا در نشست آنلاین روز سه شنبه این شورا را جویا شدند فرانسه و آلمان از دجانی خواستند که این روند را انجام ندهد.

دجانی در پایان این نشست به اعضا گفت که هیچ اتفاق نظری بر سر این مسئله در این شورا وجود نداشته و او در موقعیتی نیست که دست به اقدام بیشتری بزند.

تلویزیون ژاپن در پایان آورده است به اعتقاد ناظران بعید بنظر می رسد که آمریکا به قصدش برسد، زیرا رئیس دوره ای شورای امنیت در ماه سپتامبر هم کشور نیجر است که آن هم با این تقاضای آمریکا مخالف است.

به گزارش ایرنا، دولت ترامپ پس از پایان دادن به مشارکت خود در برجام، در این ماه بر آن شد تا مانع از پایان یافتن محدودیت تسلیحاتی مندرج در پیوست ب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت شود از این رو ابتدا یک قطعنامه ۱۳ صفحه‌ای ارائه داد که با مخالفت کلی اعضای شورا روبرو شد، در نتیجه وادار شد مفاد آن را به کلی حذف و یک قطعنامه دیگر در ۴ بند ارائه دهد که هدف اصلی آن تداوم محدودیت تسلیحاتی فعلی ایران بود.

این قطعنامه هم نتوانست حد نصاب لازم برای تصویب را به دست آورد به همین دلیل نیازی به وتوی چین و روسیه نبود هرچند این دو کشور متحد ایران به این قطعنامه رای منفی دادند.

با تحمل این شکست، مایک پمپئو در ۳۱ مرداد ماه امسال با سفر به نیویورک و حضور در سازمان ملل متحد، به عنوان بالاترین مقام به اصطلاح دیپلماسی آمریکا، نامه درخواست فعال‌سازی مکانیسم ماشه را به رئیس شورای امنیت ارائه داد.

با گذشت حدود یک هفته از آن، در نشست روز سه‌شنبه شورای امنیت سازمان ملل متحد به طور رسمی اعلام شد با توجه به نظر مخالف اکثریت قریب به اتفاق اعضا با درخواست آمریکا، اقدام دیگری برای آن نمی‌تواند انجام شود و اینگونه آمریکا بار دیگر در عرصه بین‌المللی با شکست دیگری در برابر ایران مواجه شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۳۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت

ترکیه اعلام کرد در ازای لغو تحریم‌های آمریکا به احتمال زیاد به اجرای برنامه مونتاژ جنگنده نسل جدید F-35 باز می‌گردد. 

از این رو، فواد اوکتای، رئیس کمیسیون امور بین الملل پارلمان ترکیه اعلام کرد آنکارا از آمریکا می‌خواهد که تحریم‌های اعمال شده علیه آنکارا را در چارچوب قانون «مقابله با دشمنان آمریکا از طریق تحریم» (CAATSA) بررسی کند.

کانال تلویزیونی TRT به نقل از اوکتای نوشت: ترکیه علاقه‌ای به بازگشت به برنامه F-35 نشان نمی‌دهد، بنابراین تحریم‌های CAATSA که علیه آنکارا در ارتباط با خرید سامانه‌های موشکی ضد هوایی اس-۴۰۰ از روسیه اعمال شده است، باید دوباره مورد بحث و بررسی قرار گیرد. 

معاون سابق رئیس جمهور ترکیه (۲۰۱۸-۲۰۲۳) در راس هیئت پارلمانی در کنگره آمریکا گفت: موارد اس-۴۰۰ و اف-۳۵ را نباید با هم اشتباه گرفت. 

ترکیه در سال ۲۰۱۹ پس از خرید اس-۴۰۰ از روسیه از برنامه توسعه F-35 حذف شد. ترکیه برخی از قطعات بدنه و برخی از سیستم‌ها را برای این جنگنده‌ها تولید می‌کرد. ایالات متحده اعلام کرد که بازگشت ترکیه به برنامه تنها در صورت کنار گذاشته شدن اس-۴۰۰ امکان پذیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • گزارش امیرعبداللهیان از دیدار امروز رئیس اقلیم کردستان عراق
  • محرمانگی قرارداد با چین به دلیل تحریم‌ها است
  • تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • واکنش چمران به حصارکشی درون بوستان لاله تهران
  • قراردادهای سفر زاکانی به چین محرمانه است
  • چمران: قرار نیست درختی در محدوده پارک لاله قطع شود
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • کاردار ایران خطاب به وزیر دفاع انگلیس: کاملا نادان هستید
  • واکنش کاردار ایران به اظهارات وزیر دفاع انگلیس