Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یک تیم بین‌المللی از دانشمندان به سرپرستی محققان دانشگاه‌های لستر و گلاسگو در مطالعه اخیرشان اطلاعاتی را یافته‌اند که می‌تواند راه را برای معالجه آسم و بیماری مزمن انسدادی ریه (COPD) هموار و نشانه‌های مهم بیماری التهابی ریه را معکوس کند.

بیماری انسدادی مزمن ریه که همچنین به نام‌های دیگری همچون بیماری انسدادی مزمن شُش و بیماری مزمن انسدادی مسیر هوایی معروف است، نوعی بیماری انسدادی ریوی است که با محدود بودن علامت مسیر هوایی به صورت مزمن شناسایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیماری به مرور زمان بدتر می‌شود. اصلی‌ترین نشانه‌های این بیماری شامل مواردی همچون تنگی نفس، سرفه و ایجاد خلط سینه است.

رویکرد جدید محققان این مطالعه متمرکز بر فعال شدن یک پروتئین بود که این پروتئین به تاثیرش به پاسخ به چربی‌های موجود در رژیم غذایی ما شناخته شده است.

بیشتربخوانید

چه کسانی بیشتر در معرض ابتلا به بیماری ریوی هستند؟

این پروتئین که به آن "گیرنده اسید چرب آزاد ۴" (FFA ۴) گفته می‌شود در روده و لوزالمعده یافت می‌شود و توسط چربی‌های رژیمی از جمله روغن ماهی امگا ۳ فعال می‌شود و هنگامی که فعال شود این پروتئین به کنترل سطح گلوکز خون کمک می‌کند حال محققان طی این مطالعه پروتئین FFA ۴ را در ریه‌های انسان یافته‌اند.

محققان با طراحی گروه جدیدی از دارو‌هایی که FFA ۴ را در ریه فعال می‌کنند، دریافتند که استراحت ماهیچه‌ای که مجاری هوایی/تنفسی را احاطه کرده است، اجازه می‌دهد هوای بیشتری وارد ریه شود. آن‌ها همچنین با آزمایش بر روی موش‌ها دریافتند که فعال‌کننده‌های FFA ۴ باعث کاهش التهاب ناشی از قرار گرفتن موش‌ها در معرض آلودگی، دود سیگار و آلرژن‌هایی مانند گرد و غبار خانه که باعث آسم می‌شوند، می‌شود.

به گفته موسسه آسم انگلیس، در حال حاضر ۵.۴ میلیون نفر در انگلیس تحت درمان برای مشکل آسم قرار دارند که از آن تعداد ۱.۱ میلیون کودک (۱ کودک از هر۱۱ کودک) و ۴.۳ میلیون بزرگسال (۱ فرد از هر ۱۲ فرد) هستند.

"کریستوفر برایتلینگ" (Christopher Brightling) استاد طب تنفسی دانشگاه لستر و مشاور طب تنفسی در بیمارستان‌های دانشگاه لستر گفت: با شناسایی این مکانیسم جدید، امید به توسعه دارو‌های مؤثر جدید برای بیمارانی که درمان‌های فعلی بر روی آن‌ها تاثیرگذار نیستند، بیشتر خواهد شد.

محققان در این مطالعه که یافته‌های آن در مجله "Science Translational Medicine "منتشر شده است، گروه جدیدی از دارو‌ها را شناسایی کرده‌اند که می‌تواند عمل باریک شدن مجاری هوایی/تنفسی و التهاب در مدل‌های حیوانات مبتلا به آسم را معکوس کند و میزان استراحت سلول‌های عضلانی برداشته شده از نمونه‌های ریه انسان را افزایش دهد. این یافته‌ها راه را برای توسعه درمان‌های جایگزین برای بیمارانی که از اشکال شدید آسم و بیماری مزمن انسدادی ریه هموار می‌سازد.

پروفسور "اندرو توبین" (Andrew Tobin) استاد داروسازی مولکولی دانشگاه گلاسکو نیز اظهار داشت: واقعاً جای تعجب بود که با هدف قرار دادن پروتئینی که تاکنون تصور می‌شد توسط روغن ماهی در رژیم غذایی ما فعال می‌شود، توانستیم عضلات مجرای تنفسی را شل کنیم و از ایجاد التهاب جلوگیری کنیم. ما خوش بین هستیم که می‌توانیم اطلاعات یافته‌های خود را گسترش داده و یک دارویی جدید برای درمان بیماری آسم و بیماری مزمن انسدادی ریه ایجاد کنیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت بیماری مزمن بیماری مزمن انسدادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۵۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبر آنلاین، گیاهانی چون اکالیپتوس و نعناع برای کمک به تسکین سرفه و گلودرد مناسب هستند. هم‌چنین بهتر است از مصرف نوشیدنی‌های کافئین‌دار اجتناب کنید تا در دوره بیماری خللی به روند خواب شما وارد نشود.

هم‌چنین مصرف این نوشیدنی گرم در مواقعی که در شرایط آب و هوایی سرد قرار دارید، سبب آرامش و تنظیم دمای بدن می‌شود. شواهد زیادی نشان می‌دهد که دمنوشِ برخی از ترکیبات گیاهی ممکن است علائم عفونت تنفسی را کاهش دهد.

۱. چای لیمو

نوشیدن دم‌کرده لیمو یا چکاندن چند قطره لیمو در انواع نوشیدنی‌های گیاهی، یک درمان خانگی است که محبوبیت زیادی دارد و معمولاً برای تسکین گلودرد مورداستفاده قرار می‌گیرد. لیمو حاوی ویتامین C است و این ویتامین یک ماده مغذی مهم برای بدن در مبارزه با سرماخوردگی یا ویروس‌های دیگر است.

۲. چای سبز

چای سبز به دلیل فواید بسیاری که برای سلامتی دارد، محبوب است. این چای به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی خود، از بدن هنگامی که تحت حمله ویروس یا عفونت قرار می‌گیرد، محافظت می‌کند. محققان به این نتیجه رسیده‌اند که چای سبز به تقویت سیستم ایمنی و متابولیسم کمک می‌کند. هم‌چنین چای سبز علاوه بر مبارزه با سرماخوردگی، انرژی جسمی را نیز افزایش می‌دهد.

۳. چای گیاهی با عسل

دمنوش‌های گیاهی را می‌توان از میوه‌های خشک، ادویه‌جات یا گیاهان تهیه کرد. دمنوش‌های گیاهی به طور طبیعی بدون کافئین هستند، بنابراین سبب کم‌آبی بدن نمی‌شوند. ترکیب چای‌های گیاهی با عسل یا شیر گرم و عسل، علاوه بر طعم مطبوع، خواص این نوشیدنی‌ها را افزایش می‌دهد. به طور مثال، چای بابونه یا چای نعناع به همراه کمی عسل از گذشته برای درمان سرماخوردگی مورد استفاده قرار می‌گرفت. عسل می‌تواند به تسکین سرفه در هنگام سرماخوردگی کمک کند و حتی مصرف آن برای کودکان بالای یک سال مبتلا به عفونت‌های حاد تنفسی فوقانی نیز توصیه می‌شود.

۹ میوه فوق‌العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن

۴. چای اکالیپتوس

دمنوش برگ‌های گیاه اکالیپتوس به تسکین علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می‌کند. اکالیپتوس حاوی اسانسی به نام سینئول است که معمولاً به عنوان یک گیاه معطر یا طعم‌دهنده و هم‌چنین به‌عنوان یکی از مواد تشکیل‌دهنده شربت‌ها و داروهای درمان سرفه استفاده می شود. سینئول با کاهش دفعات سرفه به درمان علائم برونشیت حاد نیز کمک می‌کند.

۵. چای نعناع

نعناع دارای خواص ضد التهابی است و به رفع گرفتگی سینوس‌ها کمک می‌کند. دم‌کرده این گیاه دارای خواص ضد درد است؛ اگر گلودرد دارید، نوشیدن چای نعناع می‌تواند به بی‌حس شدن گلو و کاهش درد کمک کند. نعناع هم‌چنین به طور طبیعی فاقد کافئین است، به این معنی که ضمن بهبودی بیماری، بر خواب تأثیری نمی‌گذارد.

سایر درمان‌های خانگی

بسیاری از درمان‌های خانگی دیگر وجود دارد که می‌توانید برای بهبود سرماخوردگی یا گلودرد، آنها را امتحان کنید.

هیدراته ماندن برای سلامت بدن ضروری است و اهمیت این موضوع در دوران سرماخوردگی بیشتر می‌شود. در دوره بیماری سعی کنید ۸ تا ۱۰ لیوان آب یا مایعات بدون کافئین مصرف کنید.

مکمل‌های روی (زینک) ممکن است مدت‌زمان بیماری را کاهش دهند، به‌ویژه اگر آن‌ها را ظرف ۲۴ ساعت پس از ظهور علائم بیماری مصرف کنید.

داروهای بدون نسخه مانند استامینوفن و ایبوپروفن نیز به کاهش سردرد، درد مفاصل و علائم تب ناشی از سرماخوردگی کمک می‌کنند.

شربت‌های ضد سرفه نیز با تحریک تولید بزاق، گلوی شما را مرطوب نگه می‌دارند و درد را کاهش می‌دهند.

کد خبر 848610 برچسب‌ها چای خبر مهم بیماری - سرما خوردگی

دیگر خبرها

  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • زالو درمان می‌کند؟