Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-شمار مبتلایان به کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۴ میلیون و ۶۲۸ هزار و ۶۰۷ نفر رسیده و مرگ ۸۳۵ هزار و ۶۳۷ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.

 روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر تازه‌ترین آمارها ۱۷ میلیون و ۹۴ هزار و ۶۳۴ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

در میان شش میلیون و ۶۹۸ هزار و ۳۳۶ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی شش میلیون و ۶۳۶ هزار و ۹۲۹ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۱ هزار و ۴۰۷ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از ۱۷ میلیون و ۹۳۰ هزار و ۲۷۱ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۷ میلیون و ۹۴ هزار و ۶۳۴ نفر معادل ۹۵ درصد از موارد بهبود یافته و ۸۳۵ هزار و ۶۳۷ نفر معادل پنج درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا با بیش از ۶ میلیون مبتلا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

در حال حاضر سه کشور آمریکا، برزیل و هند به ترتیب در رتبه‌های اول تا سوم، کشورهایی هستند که بالای سه میلیون مبتلا به کووید-۱۹ را در آمارهای رسمی خود گزارش کرده‌اند.

همچنین پس از ایالات متحده کشورهای برزیل، مکزیک، هند و انگلیس به ترتیب بیشترین شمار قربانیان این بیماری را به خود اختصاص داده‌اند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (جمعه) به ترتیب به شرح زیر است:

 ۱. آمریکا شش میلیون و ۴۶ هزار و ۶۳۴ مبتلا، ۱۸۴ هزار و ۷۹۶ قربانی

 ۲. برزیل سه میلیون و ۷۶۴ هزار و ۴۹۳ مبتلا، ۱۱۸ هزار و ۷۲۶ قربانی

۳. هند سه میلیون و ۳۸۷ هزار و ۵۰۰ مبتلا، ۶۱ هزار و ۶۹۴ قربانی

 ۴. روسیه ۹۷۵ هزار و ۵۷۶ مبتلا،  ۱۶ هزار و ۸۰۴  قربانی

 ۵. پرو ۶۲۱ هزار و ۹۹۷ مبتلا، ۲۸ هزار و ۲۲۷ قربانی

 ۶. آفریقای جنوبی ۶۱۸ هزار و ۲۸۶ مبتلا، ۱۳ هزار و ۶۲۸ قربانی

 ۷. کلمبیا ۵۸۲ هزار و ۲۲ مبتلا، ۱۸ هزار و ۴۶۸ قربانی

۸. مکزیک ۵۷۹ هزار و ۹۱۴ مبتلا، ۶۲ هزار و ۵۹۴ قربانی

۹. اسپانیا ۴۵۱ هزار و ۷۹۲ مبتلا، ۲۸ هزار و ۹۹۶ قربانی

۱۰. شیلی ۴۰۴ هزار و ۱۰۲ مبتلا، ۱۱ هزار و ۷۲ قربانی

سپس کشورهای آرژانتین با ۳۸۰ هزار و ۲۹۲ مبتلا، ایران با ۳۶۷ هزار و ۷۹۶ مبتلا، انگلیس با ۳۳۰ هزار و ۳۶۸ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۱۱ هزار و ۸۵۵ مبتلا، بنگلادش با ۳۰۴ هزار و ۵۸۳ مبتلا، پاکستان با ۲۹۵ هزار و ۵۳ مبتلا، ترکیه با ۲۶۳ هزار و ۹۹۸ مبتلا، ایتالیا با ۲۶۳ هزار و ۹۴۹ مبتلا، فرانسه با ۲۵۹ هزار و ۶۹۸ مبتلا، آلمان با ۲۴۰ هزار و ۵۶۵ مبتلا، عراق با ۲۱۹ هزار و ۴۳۵ مبتلا، فیلیپین با ۲۰۵ هزار و ۵۸۱ مبتلا، اندونزی با ۱۶۲ هزار و ۸۸۴ مبتلا، کانادا با ۱۲۶ هزار و ۸۴۸ مبتلا، قطر با ۱۱۷ هزار و ۹۸۸، بولیوی با ۱۱۳ هزار و ۱۲۹ مبتلا، اوکراین با ۱۱۲ هزار و ۵۹ مبتلا، اکوادور با ۱۱۱ هزار و ۲۱۹ مبتلا، سرزمین های اشغالی با ۱۱۰ هزار ۴۰۳ مبتلا و قزاقستان با ۱۰۵ هزار و ۴۰۸ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۵۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ متخصص بیماری‌های داخلی و مدیر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در استان همدان ۲۶۹ بیمار مبتلا به هموفیلی داریم که ۱۹۴ نفر از آنها نیازمند دریافت دارو به صورت مستمر هستند.

طوس کیانی افزود: این بیماری نوعی اختلال در خونریزی به طور وراثتی است و بیشتر با علائم کاهش انعقاد خون و کبودی‌های بدن پس از ضربه مشخص می‌شود.

به گفته این متخصص داخلی، هموفیلی با خونریزی مفصلی و تغییر شکل مفاصل و گاهی گوارشی و مغزی همراه می‌شود.

دکتر کیانی افزود: راه درمان این بیماری دریافت فاکتور‌های خونی به ویژه فاکتور‌های ۸ و ۹ است که از فراوده‌های خونی در کشور ما هم تهیه می‌شود و با تزریق به بیمار منتقل می‌شود، تا آنزیم‌های خون مبتلا به هموفیلی مشابه افراد سالم شود.

دیگر خبرها

  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است