Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر امور توانبخشی و مراقبتی سازمان بهزیستی کشور نسبت به اخذ مالیات از مراکز توانبخشی معلولان و سالمندان واکنش نشان داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی سراج با اشاره به اینکه مراکز توانبخشی نگهداری معلولان و سالمندان علیرغم تمام شرایط اقتصادی در سالهای اخیر همراه و همکار سازمان بهزیستی بودهاند، اظهار کرد: مبالغی که از سوی دولتها برای مراکز توانبخشی پرداخت میشود یک سوم هزینه تمام شده مراکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: گروههای مختلف اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی، موسسات خیریه و هیئت امنایی و ... سالهای اخیر با اخذ مجوز از سازمان بهزیستی اقدام به راه اندازی مراکز ارائه خدمات به معلولان کردهاند و میطلبد دولت نیز در کنار این مراکز حضور داشته باشد.

وی با اشاره به حذف ماده 134 از لایحه اصلاح مالیاتهای مستقیم از سوی وزارت امور اقتصاد و دارایی خاطر نشان کرد: این اقدام میتواند شرایط خدمات آنها به گروههای مختلف را دچار مشکلات اساسی کند.

مدیر کل دفتر توانبخشی و مراقبتی سازمان بهزیستی کشور خاطر نشان کرد: با توجه به حذف ماده اخذ مالیات از لایحه اشاره شده امیدواریم پیشنهادات وزارت رفاه برای حمایت از مراکز از سوی دولت مدنظر قرار بگیرد چرا که وزارت رفاه پیشنهاد داده است افرادی که در بخشهای معلولان سرمایهگذاری میکنند از پرداخت مالیات معاف باشند و همچنین 5 سال در ارتباط با درآمد مراکز، مالیاتی را پرداخت نکنند.

سراج همچنین به ماده 105 لایحه اصلاح مالیاتهای مستقیم اشاره کرد و گفت: براساس این ماده آمده است با توجه به حذف  معافیت مالیاتی فعالیتهای مهدهای کودک در مناطق محروم، مراکز نگهداری معلولان، باشگاههای ورزشی و مدارس و دانشگاههای غیرانتفاعی و فنی و حرفه ای آزاد، پیشنهاد میشود فهرست آنها به فعالیتهای موضوع ماده 105 در کنار فعالیتهای تولیدی و مدنی اضافه شود تا ضمن معافیت در سرمایهگذاری درآمد آنها تا 5 سال معاف از مالیات باشد.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد: در فرآیند  بررسی و تصویب لایحه اصلاح مالیاتهای مستقیم، در ابتدا مراکز برای همیشه از پرداخت مالیات حذف شوند و در غیر این صورت و چنانچه این موضوع مورد موافقت قرار نگرفت در نهایت پیشنهاد وزارت رفاه مبنی بر معافیت مالیاتی سرمایه گذاران در بخش راه اندازی مراکز و همچنین معافیت درآمدی آنها تا 5 سال مورد موافقت قرار بگیرد.

انتهای پیام

منبع: تسنیم

           

 

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی مراکز توانبخشی وزارت رفاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۷۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ مدیرکل بهزیستی مازندران ضمن گرامیداشت روز روانشناس و مشاوره ، با اشاره به نقش روانشناسان در ایجاد جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی، گفت: اکنون ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقاء توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و ... فعالیت دارد.

دکتر فریبا بریمانی به خدمات حضوری و غیر حضوری مشاوره و روانشناختی اشاره کرد و افزود: پارسال ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصان مراکز بهزیستی خدمات دریافت کردند و  ۱۹۴ هزارو ۵۶۸ نفر  هم در تماس با ۱۴۸۰ "صدای مشاور"، برای رفع مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانودگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی  از خدمات مشاوره تلفنی بهره‌مند شدند.

بریمانی، از ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و ۳۰۰  جوان در آستانه ازدواج اشاره و خاطرنشان کرد: پارسال ۱۴ هزار و ۹۹ زوج مازنی برای افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌ها ودر کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند

مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴۰۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره‌مند شدند.

بریمانی،  انتخاب همسر و ازدواج را از بعد اجتماعی و فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر پارسال  از مراکز مشاوره سراسر استان برای ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به  خدمات مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: پارسال ۴۶ هزار و ۳۶۱ زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند که از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است و عمده‌ترین دلایل طلاق نیز عدم مسوولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بود.

دیگر خبرها

  • خرید بیش از ۹۵ میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۵ درآمد‌های بودجه ۱۴۰۳
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟
  • موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • زمان پرداخت «مالیات بر عایدی سرمایه» تعیین شد
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران