Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی بیماری همه‌گیر کروناویروس، بر زندگی روزانه همه افراد و به‌ویژه کودکان، تاثیر گذاشته است و دولت‌ها و سرویس‌های سلامت همگانی انگلستان (NHS)، اقدامات لازم برای مدیریت بیماری، کاهش انتقال ویروس و درمان افرادی که نیاز به مراقبت پزشکی دارند را انجام می‌دهند. افرادی که بر این باورند که کودکان در معرض آسیب جدی ناشی از کروناویروس نیستند، باید دراین‌باره تجدیدنظر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحران کرونا ممکن است شرایط سختی برای کودکان و نوجوانان ایجاد کند. برخی از این تاثیرات فوری و برخی دیگر، ممکن است در مدت طولانی مشاهده شود. اینکه کودک یا نوجوان، چگونه نسبت به این موضوع واکنش نشان دهد، بر اساس سن، نحوه درک اطلاعات، برقراری ارتباط، تجربیات گذشته و نحوه برخورد با استرس، متفاوت است.

عوارض جانبی رویارویی با این موضوع در کودکان، شامل نگرانی درباره سلامتی خود یا خانواده و دوستان، ترس، دوری، مشکلات خواب یا علائم جسمی مانند درد معده است.

در روزهای شیوع بیماری کرونا، کودکان بسیاری در معرض مرگ‌ومیر به دلیل کاهش دسترسی به مواد غذایی و اختلال در دسترسی به خدمات بهداشتی هستند. شاید برخی از راهکارهای مقابله با شیوع بیماری کووید- ۱۹ در کوتاه‌مدت باعث کاهش آلودگی هوا و کاهش آمار تصادفات و آسیب‌دیدگی کمتر افراد در جاده‌ها شود، اما تاثیرات این بیماری همه‌گیر باعث شده تا برنامه غذایی در جهان، به سطح هشدار برسد و ۶ تا ۱۰ میلیون کودک در سراسر جهان با فقر شدید مواجه شوند.

سوءتغذیه و فقر در دوران بارداری و اوایل کودکی می‌تواند تاثیر منفی بر سلامت جسمی کودکان و شناخت کودکان در طول دوره زندگی داشته باشد.

تعطیلی مدارس، شکاف یادگیری را بدتر می‌کند، زیرا کودکان خانواده‌های ثروتمند به‌تدریج با ابزارهای دیجیتال به مدرسه می‌روند، درحالی‌که کودکان فقیرتر همچنان عقب هستند.

در این بیماری همه‌گیر، کودکان به‌طور دائم از بیماری و مرگ‌ومیر می‌شنوند و باید درباره این موضوع و تاثیرات ناشی از آن دقت شود.

بسیاری از کودکان و نوجوانان، در روزهای کرونایی، اغلب اوقات آنلاین هستند و تاثیرات مضر این محیط بر روی آن‌ها افزایش می‌یابد.

کارشناسان و مسوولان، باید سلامت و رفاه کودکان را در مرکز برنامه‌های خود قرار دهند و درباره تغییراتی که نیاز دارند، نظرسنجی کنند.

توجه به نیازهای کودکان، نیازمند تغییرات اساسی در این زمینه است و  شامل طراحی مجدد مکان‌هایی برای بازی، تضمین سیستم غذایی پایدار و ارزش نهادن به مراقبت فرزندان و به ارث گذاشتن سیاره سالم برای کودکان است. درنهایت، بیماری کروناویروس بر همبستگی بین‌المللی بیشتر تاکید دارد.

عوامل استرس‌زا برای کودکان، مانند کاهش درآمد خانواده، ناامنی غذایی، مسکن و استرس والدین، می‌تواند بر رشد مغز، سیستم ایمنی و توانایی رشد کودکان تاثیر منفی داشته باشد؛ البته برخی از این تاثیرات، به‌سرعت در کودکان ظاهر می‌شوند و تاثیر آن‌ها بر سلامتی ماندگار است.

سارب جوهال، روانشناس این تحقیق اظهار کرد: بازی‌های تخیلی بهترین شیوه ممکن برای کودکان در کاهش  ترس از همه‌گیری بیماری کروناویروس است تا پدر و مادر بتوانند در این مورد به کودکان کمک کنند.

محققان افزودند: بازی تخیلی می‌تواند دریچه‌ای برای درک بهتر نگرانی‌های فرزندان توسط والدین باشد.

جوهال گفت: درک خطر پنهان این ویروس، می‌تواند برای کودکان دشوار باشد و آنچه در بازی دیده می‌شود، بیانگر مواردی است که ممکن است کودکان قادر به بیان مستقیم آن نباشند.

والدین می‌توانند از طریق بازی، در مورد ترس‌های کودکان درباره بیماری کووید- ۱۹، مانند بیمار و پزشک، مقابله با این ویروس، بیمار شدن و جداسازی بیماران و دیگر مراحل مقابله با بیماری، اطلاعاتی کسب کنند.

این محقق توصیه می‌کند، تا حد ممکن تلاش کنید، وارد دنیای بازی کودکان خود شوید. زمانی که وارد دنیای بازی کودک شوید، به او کمک می‌کنید تا احساسات و ترس‌های خود را نشان دهد و از این طریق، برای او فضایی امن و مطمئن ایجاد کنید.

نتایج گزارش‌های مجله لنست، یونیسف و سازمان بهداشت جهانی در فوریه ۲۰۲۰، بیانگر بررسی تهدیدات پیش روی کودکان (تغییرات آب‌وهوایی، بحران‌های مرتبط با فقر، مهاجرت، جاده‌های ناایمن، مشکلات مسکن، آموزش و سوءتغذیه) در این زمان است.

بیماری همه‌گیر کووید- ۱۹ بسیاری از این تهدیدها را تشدید می‌کند و منافع رفاه کودکان را به خطر می‌اندازد و باعث ایجاد بحران اقتصاد جهانی خواهد شد که برای کودکان بسیار مضر خواهد بود.

بااین‌وجود، می‌توان از روش‌های موثر و سازگاری جهان(شیوع بیماری کووید- ۱۹) برای ایجاد دنیای بهتر کودکان و نسل‌های آینده استفاده کرد.

منابع

thelancet.com

healthynewbornnetwork.org

rnz.co.nz

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كودكان کروناویروس بازی کودکان بیماری همه گیر برای کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۸۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم

چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند . اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است./خبرآنلاین

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • دومینوی آسیب‌ها با میکاپ دختربچه‌ها
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی