Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که استفاده از برخی انواع دهان شویه‌ها باعث نابودی ویروس کرونا در حفره دهان می‌شود.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ نتایج تحقیقات جدید نشان داد که استفاده از برخی انواع دهان شویه‌ها که ترکیبات خاصی دارند می‌تواند باعث نابودی ویروس کرونا در حفره دهان شود هرچند که این تاثیر می‌تواند موقت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایرنا، روزنامه آمریکایی نیویورک پست گزارش داد: گروهی از محققان با بررسی خواص شیمیایی محصولات مختلف دهان شویه به این نتیجه رسیده اند که برخی از آن‌ها دارای خاصیت ویروس کشی در حفره دهانی هستند.

محققان تاکید می‌کنند که استفاده از دهان شویه به معنای این نیست که این شوینده‌ها از ویروس کرونا جلوگیری می‌کنند یا دهان شویه نقش درمانی در مبتلایان به کرونا دارد.

دهان شویه می‌تواند از بار ویروس در دهان بکاهد و با این کار گسترش ویروس در یک زمان محدود را کاهش می‌دهد. اما کاهش ویروس در دهان یک چیز است و آنچه که باعث کاهش گسترش عفونت در بدن می‌شود، چیز دیگری است.

وقتی ویروس، مخاط بینی و مجاری تنفسی پایین‌تر را آلوده می‌کند، تکثیر می‌شود و هزاران نسخه جدید ویروس می‌تواند دیگر سلول‌ها را آلوده کند و در این حالت سیستم ایمنی بدنی فعال می‌شود و شروع به دفاع از بدن با کمک دارو یا بدون آن می‌کند.

تحقیقات جدید درباره نقش دهان شویه در دانشگاه «رور-بوخوم» (Ruhr-University Bochum) آلمان انجام و در مجله دوهفته نامه «بیماری‌های عفونی» منتشر شده است.

این تحقیقات نشان می‌دهد که همه دهان شویه‌ها نمی‌توانند کمک کننده باشند به ویژه محصولات آرایشی که برای رفع بوی دهان است و در مقابل این ویروس بیماری زا تاثیر چندانی ندارند. در مقابل دهان شویه‌های درمانی موثر هستند که ترکیبات فعالی دارند که می‌تواند با ساختار شیمیایی ویروس ارتباط برقرار کرده و آن را نابود کند و دارای ترکیباتی همچون کلرهگزیدین، پراکسید، فلوراید واسانس باشند.

محققان ثابت کردند که برخی از دهان شویه‌هایی که در این تحقیقات از آن‌ها استفاده شده است ممکن است ویروس را در حفره دهانی برای مدتی بی اثر کنند، اما بیماری که در دهان و بینی خود مقدار زیادی ویروس دارد نمی‌تواند با استفاده از دهان شویه درمان شود و تاثیر دهان شویه موقتی است و ممکن است حفره دهانی بار دیگر با ویروس آلوده شود.

هرچند دهان شویه‌هایی که ترکیبات موثری براساس این تحقیقات دارد ظاهرا ویروس را نابود می‌کند و خطر انتقال فوری آن را کاهش می‌دهد به تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز هست.

دانشمندان آلمانی قصد دارد تحقیقات بیشتری را برای اثبات نتایج به دست آمده بعد از آزمایش آن بر روی بیماران کرونایی انجام دهد و پزشکان این موضوع را بررسی خواهند کرد که تاثیر دهان شویه تا چه مدت باقی می‌ماند.

ویروس کرونا موسوم به «کووید- ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

«تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد، اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

این ویروس تاکنون بیش از بیست و یک میلیون نفر را در جهان مبتلا کرده که از این تعداد ۷۶۸ هزار و ۹۸۴ نفر جان باخته‌اند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا نابودی کرونا دهان شویه دهان شویه ها حفره دهان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۸۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • (ویدئو) لحظه عجیب گرفتار شدن میمون در دهان کروکودیل
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت