Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل روابط عمومی سازمان انتقال خون ایران با بیان این‌‌که تنها دو درصد از بهبودیافتگان کرونا برای اهدای پلاسما مراجعه کرده‌‌اند، گفت: مردم نذر خون را به روزهای تاسوعا و عاشورا موکول نکنند؛ طرح نذر خون تا اربعین حسینی ادامه دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بشیر حاجی بیگی درباره آمار اهدای پلاسما از سوی بهبودیافتگان کرونا گفت: از اردیبهشت امسال تاکنون از مجموع 7323 نفر مراجعه‌‌کننده که از بیماری کرونا بهبودیافته‌‌اند و 28 روز از بهبودی آن‌‌ها گذشته است 6000 واحد پلاسما اهدا شده است که این میزان اهدای پلاسما نشان می‌‌دهد تنها دو درصد از بهبودیافتگان کرونا مراجعه کرده‌‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کدام استان‌‌ها در اهدای پلاسما مشارکت بیشتری داشته‌‌اند؟

وی افزود: مردم استان‌‌های تهران، خوزستان، اصفهان، مازندران، خراسان رضوی، کرمانشاه و آذربایجان غربی اقبال بیشتری به اهدای پلاسما داشته‌‌اند. 

حاجی بیگی ادامه داد: بهبودیافتگان عزیز به شکرانه و به عنوان زکات سلامتی خود می‌‌توانند به مراکز انتقال خون سراسر کشور برای اهدای پلاسما مراجعه کنند. پزشکان معالج در بیمارستان‌‌ها از طریق بانک خون بیمارستان از انتقال خون درخواست پلاسما می‌‌کنند و مراکز انتقال خون پلاسمای تهیه شده را به بیمارستان تحویل می‌‌دهند.

حجم پلاسمای دریافتی 500 سی‌‌سی است

مدیرکل روابط عمومی سازمان انتقال خون ایران در پاسخ به این سؤال که چه میزان پلاسما دریافت می‌‌شود، خاطرنشان کرد: حجم پلاسمای دریافتی 500 سی‌‌سی است و همه مراحل اهدای پلاسما در شرایط استریل و بهداشتی و با وسایل یکبار مصرف است. 

وی یادآور شد: در زمان حاضر از 31 استان کشور 25 استان و مرکز انتقال خون استانی جمع‌‌آوری پلاسمای هایپرایمیون را انجام می‌‌دهند. 

نذر خون تا اربعین حسینی ادامه دارد

حاجی بیگی با اشاره به پویش «نذر خون» یادآور شد: برنامه نذر خون، امسال با یاد و نام شهدای مدافع سلامت و دفاع مقدس در وزارت بهداشت و با حضور معاون کل وزیر، فرمانده کانون بسیج جامعه پزشکی کشور و مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران شروع شد. 

وی تأکید کرد: توصیه ما به مردم عزیز این است که نذر خون را به روزهای تاسوعا و عاشورا موکول نکنند؛ طرح نذر خون تا اربعین حسینی ادامه دارد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان انتقال خون ایران با بیان این‌‌که در پنج ماه اخیر 114 هزار نفر برای اولین بار خون خود را اهدا کرده‌‌اند، تصریح کرد: در پنج ماه گذشته یک میلیون و 329 هزار واحد خون و فرآورده‌‌های خونی در مراکز درمانی و بیمارستان‌‌های کشور توزیع شده است. بیشترین میزان اهدای خون در کشور در این پنج ماه، در استان‌‌های تهران، فارس، اصفهان، خراسان رضوی بوده است. در این مدت، 956 هزار نفر برای اهدای خون به مراکز انتقال خون سراسر کشور مراجعه کرده‌‌اند که از این تعداد، نزدیک به 760 هزار واحد خون اهدا شده است. 

بیشترین میزان اهدای خون بانوان در کدام استان‌‌ها بوده است؟

حاجی بیگی درباره شاخص اهدای خون بانوان در کشور تصریح کرد: بیشترین میزان شاخص اهدای خون بانوان در کشور، مربوط به استان‌‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و کردستان (8 درصد) و لرستان (7.5 درصد) بوده است و بیشترین میزان رشد در شاخص اهدای خون بانوان مربوط به استان‌‌های خراسان شمالی و جنوبی و چهار محال و بختیاری بوده است.

مدیرکل راوبط عمومی سازمان انتقال خون ایران درباره شاخص اهدای خون در کشور بیان کرد: شاخص اهدای خون به طور میانگین در کشور در پنج ماه اخیر پنج درصد بوده است و بیشترین میزان اهدای خون مربوط به گروه خونی O مثبت با 34 درصد و کمترین میزان اهدای خون مربوط به گروه خونی AB منفی (زیر یک درصد) بوده است.

انتهای پیام

منبع: تسنیم

         

 

منبع: دانا

کلیدواژه: بهبودیافتگان کرونا نذر خون تا اربعین اهدای خون بانوان میزان اهدای خون شاخص اهدای خون بیشترین میزان اهدای پلاسما حاجی بیگی پنج ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۹۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، مدیر کل جهاد کشاورزی استان گفت: طرح تامین و انتقال آب اراضی کشاورزی روستای رحیم آباد با دو ایستگاه پمپاژ در سال ۱۳۸۴ کلنگ زنی شد و باشیوه آبگیری اصلاح گالری و چاهک حریمی، ۵۰ هکتار از اراضی مستثنیات این روستا را تحت پوشش قرار داده است
برزگر افزود: میزان مجوز آب این طرح ۲۵ لیتر بر ثانیه بوده است و خط انتقال آن به میزان ۳ هزار ۱۵۰ متر لوله گذاری فولادی و با دو ایستگاه پمپاژ با اختلاف ارتفاع ۱۸۰ و ۳۰۰ متر از سطح رودخانه رحیم آباد به اجرا درآمده است
وی ادامه داد: این طرح با ه ۳۰ میلیارد ریال هزینه اجرا و زمینه اشتغال مستقیم ۷۰ نفر را مهیا کرد.

دیگر خبرها

  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء
  • کاهش شدید معاملات مسکن در شمال اسرائیل/ درِ فروش و اجاره تخته شد
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند
  • رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار