Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بشیر حاجی بیگی با اعلام این مطلب اظهار داشت: مردم در استان‌های تهران، خوزستان، اصفهان، مازندران، خراسان رضوی، کرمانشاه و آذربایجان غربی اقبال بیشتری برای اهدای پلاسمای خون خود جهت بهبود دیگر بیماران داشته اند. از همه بهبود یافتگان این بیماری تقاضا داریم که به شکرانه سلامتی و به عنوان زکات سلامتی خود به ۲۵ مرکز انتقال خون سراسر کشور جهت اهدای پلاسما مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پزشکان معالج در بیمارستانها از طریق بانک خون بیمارستان از انتقال خون در خواست پلاسما می کنند و مراکز انتقال خون نیز پلاسمای تهیه شده را به بیمارستانها تحویل می دهند. حجم پلاسمای دریافتی ۵۰۰ سی سی است و کلیه مراحل اهدای پلاسما در شرایط استریل و بهداشتی و با استفاده از وسایل یکبار مصرف انجام می شود.

به گفته سخنگوی سازمان انتقال خون ایران، در حال حاضر از ۳۱ استان کشور، ۲۵ استان و مرکز انتقال خون استانی، جمع آوری پلاسمای هیپرایمیون را انجام می دهند.

حاجی بیگی در خصوص نذر خون گفت: توصیه ما به مردم این است که نذر خون را فقط به روزهای تاسوعا و عاشورا موکول نکنند چون طرح نذر خون تا اربعین حسینی ادامه دارد. برنامه نذر خون امسال با یاد و نام شهدای مدافع سلامت و شهدای دوران دفاع مقدس در وزارت بهداشت با حضور معاون وزارت بهداشت و همچنین مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران آغاز شد.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال ۹۹ تا پایان مرداد ماه، یک میلیون و ۳۲۹ هزار واحد خون و فرآورده های خونی در مراکز درمانی و بیمارستانی کشور توزیع شده است و بیشترین میزان اهدای خون در این مدت به ترتیب مربوط به استانهای تهران، فارس، اصفهان و خراسان رضوی بوده است.

از ابتدای امسال تا پایان مرداد، ۱۱۴هزار نفر برای اولین بار اقدام به اهدای خون کرده اند

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران بیان داشت: از ابتدای سال تا پایان مردادماه، بیش از ۹۵۶ هزار نفر جهت اهدای خون به مراکز انتقال خون سراسر کشور مراجعه کرده اند که از این تعداد، حدود ۷۶۰ هزار واحد خون اهدا شده و ۱۱۴ هزار نفر نیز برای اولین بار اقدام به اهدای خون کرده اند.

حاجی بیگی خاطرنشان کرد: بیشترین میزان شاخص اهدای خون بانوان در کشور به ترتیب مربوط به استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و کردستان با ۸ درصد و لرستان با ۷.۵ درصد بوده است. همچنین شاخص اهدای خون به طور میانگین در ۵ ماهه اول امسال در کشور ۵ درصد بوده است.

وی تصریح کرد: بیشترین میزان رشد در شاخص اهدای خون بانوان مربوط به استانهای خراسان شمالی و جنوبی و چهارمحال و بختیاری بوده است. در کشور بیشترین میزان اهدای خون مربوط به گروه خونی O مثبت با ۳۴ درصد و کمترین میزان اهدای خون مربوط به گروه خونی AB منفی است که کمتر از یک درصد و معادل ۰.۸ درصد بوده است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: زکات سلامتی پلاسما نذر خون بیشترین میزان انتقال خون اهدای خون نذر خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۰۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود

نایب رئیس اتحادیه گل و گیاه مازندران با اشاره به برنامه‌ریزی برای افزایش صادرات گل و گیاه این استان در طی سال‌های آتی گفت: میزان صادرات گل و گیاه مازندران به اندازه ۱۰ درصد تولیدات استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، الیاس لاریجانی، امروز_یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران یکی از بخش‌های زنجیره ارزش در این استان را با توجه به ظرفیت مازندران در تولید برگ شاخه بریده و گیاهان زینتی دانست و اظهار کرد: این تولیدات استان در سطح کشور به همین سبب بالاترین میزان تولید را دارد.

وی افزود: با توجه به ظرفیت این استان و برگزاری نمایشگاه‌ها و نیز ایجاد انگیزه در میان تولیدکنندگان، امیدواریم در سال‌های آتی میزان صادرات گل و گیاه مازندران بیش از ۲۰ درصد رشد می‌کند.

نایب رئیس اتحادیه گل و گیاه مازندران میزان صادرات گل و گیاه این استان را به اندازه ۱۰ درصد تولیدات مازندران دانست و گفت: هم‌اکنون در این استان شش‌هزار بهره‌بردار در سطح ۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی استان در بخش تولید گل و گیاه مشغول به فعالیت هستند.

لاریجانی ادامه داد: میزان تولید گل و گیاه مازندران در سه بخش در مقام اول کشور قرار دارد.

وی با بیان اینکه صادرات گل و گیاه مازندران به کشورهای حاشیه خزر، کشور عراق و حاشیه خلیج فارس صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: امیدواریم با اقدامات صورت گرفته میزان صادرات گل و گیاه مازندران و کشورهای هدف صادراتی این استان افزایش پیدا کند.

کد خبر 748823

دیگر خبرها

  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • وزیر نفت: ۵۰ درصد از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت است
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری