Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، واشنگتن فری بیکن پنجشنبه نوشت که چند منبع که خواستند نامشان فاش نشود، به این رسانه گفتند که آمریکا قصد دارد برای تحقق این منظور از طریق اهرم‌هایی بر اروپایی‌ها فشار وارد کند.  
به گفته این منابع، «تمایل انگلیس برای توافق تجاری آزاد با آمریکا، نیاز فرانسه به همکاری در مورد لبنان و طیفی از درخواست‌های آلمان برای احیای روابط با آمریکا» از جمله اهرم‌های مورد نظر آمریکا برای اعمال فشار بر این کشورهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش، پس از مخالفت اروپایی‌ها با تمدید تحریم تسلیحاتی علیه ایران روابط آمریکا و متحدانش در اروپا به پایین‌ترین حد رسیده است.
مقام‌های ارشد آمریکا اخیرا به واشنگتن فری بیکن گفتند که آنها از اروپایی‌ها به دلیل تنها گذاشتن آمریکا در تمدید تحریم تسلیحاتی ایران ناراضی هستند.
برخی مقام‌های ارشد سابق دولت آمریکا گفتند که این کشور برای افزایش فشار بر فرانسه، انگلیس و آلمان ممکن است طرح‌هایی را برای اعمال تحریم بر اینستکس به اجرا بگذارد.  
در همین راستا، آمریکا ممکن است از صدور روادید برای دیپلمات‌های اروپایی که با اینستکس همکاری می‌کنند، خودداری کرده یا دارایی‌های آنها را مسدود کند.
به نوشته واشنگتن فری بیکن، مقام‌های دولت آمریکا خصوصا از «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس که به دنبال یک توافقنامه آزاد تجاری با ایالات متحده است، عصبانی هستند.  
آمریکا همچنین ممکن است که انگلیس را تحت فشار قرار دهد تا زودتر از ضرب‌الاجل قبلی به همکاری با شرکت چینی هوواوی نیز پایان دهد.
فرانسه و آلمان در برخی موضوعات از جمله خط لوله «نورد استریم ۲» و حضور نیروهای سازمان ملل در لبنان خواهان همکاری آمریکا هستند.  
گزارش‌ها حاکی است که فرانسه و آمریکا در مورد لبنان در «مسیر تصادم» قرار دارند. آمریکا خواهان آن است که شماری از نیروهایش را از لبنان خارج کرده و نیروهای سازمان ملل بتوانند به مناطقی که گفته می‌شود حزب‌الله در آنها فعالیت دارند، دسترسی داشته باشند.
واشنگتن فری بیکن افزود: به نظر نمی‌رسد که اتحاد اروپا با ایران بزودی پایان یابد. بازرسان هسته‌ای بین‌المللی که با سازمان ملل همکاری می‌کنند، به توافقی با ایران دست یافتند تا از ۲ محل درخواستی، بازدید کنند. موافقت ایران با این موضوع تعهد ادامه‌دار اروپا به توافق هسته‌ای را افزایش می‌دهد.
پس از آنکه قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت سازمان ملل شکست خورد، «مایک پمپئو» وزیر خارجه ایالات متحده در دیدار با رییس دوره‌ای شورای امنیت خواستار بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران شد.
سه کشور اروپایی عضو برجام با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند که از اقدام آمریکا برای به کارگیری مکانیسم ماشه علیه ایران حمایت نمی‌کنند.  
«جوسپ بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز تصریح کرد: همان‌گونه که بارها اعلام کردم، آمریکا به طور یکجانبه به مشارکت خود در برجام در تاریخ ۸ «می» ۲۰۱۸ خاتمه داد و متعاقباً در هیچ‌ یک از فعالیت‌های مرتبط با این توافق شرکت نکرد. بنابراین، این کشور نمی‌تواند در کسوت طرف برجام از مکانیسم ماشه در قطعنامه ۲۲۳۱ استفاده کند.
«دیان دیجانی» رییس دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه اعلام کرد با توجه به مخالفت ۱۳ عضو با خواسته آمریکا درباره مکانیسم ماشه علیه ایران، اجماعی وجود ندارد و نمی توان اقدام بیشتری انجام داد.

برچسب‌ها برجام روسیه فرانسه اتحادیه اروپا جوسپ بورل ایالات متحده آمریکا آلمان بوریس جانسون انگلستان پروندهٔ خبری شکست قطعنامه ضدایرانی آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام روسیه فرانسه اتحادیه اروپا جوسپ بورل ایالات متحده آمریکا آلمان بوریس جانسون انگلستان برجام روسیه فرانسه اتحادیه اروپا جوسپ بورل ایالات متحده آمریکا آلمان بوریس جانسون انگلستان واشنگتن فری بیکن سازمان ملل علیه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۱۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد

وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را به صورت موقت کاهش داده است.

بنابراین، خزانه داری ایالات متحده اجازه معامله نفت، گاز و الوار با بانک‌های روسیه را صادر کرده است.

 این تصمیم موقت است و تا ۱ نوامبر ۲۰۲۴ معتبر است با این حال، احتمال تمدید آن وجود دارد.

کاهش تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه شامل بانک دولتی توسعه و امور اقتصادی خارجی، شرکت سهامی عام اوتکریتی، شرکت سهامی ساوکومبانک، سبربانک روسیه، بانک وی تی بی سهامی عام، آلفابانک، روسبانک سهامی عام، بانک زنیت، بانک سن پترزبورگ و بانک مرکزی فدراسیون روسیه می‌شود.

وزیر انرژی آمریکا اخیرا اعلام کرد دولت جو بایدن احتمال اعمال تحریم علیه کشور‌هایی که نفت روسیه را در بحبوحه جنگ اوکراین می‌خرند، منتفی ندانسته است، ولی درباره تاثیر این اقدام روی بازار‌های نفت دقت دارد.

پس از تهاجم روسیه به اوکراین، آمریکا همراه با انگلیس و کانادا ممنوعیت‌هایی درباره خرید نفت روسیه اعمال کرده اند، ولی واشنگتن تحریم‌های ثانویه علیه کشور‌هایی وضع نکرده است که نفت مسکو را می‌خرند. این مدل تحریم اقدامی است که آمریکا علیه کشور‌هایی که نفت از ایران می‌خرند، اتخاذ کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • فشار آمریکا و متحدانش به امارات برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌های روسیه
  • سازمان «سیا» با دندان‌های کشیده شاهد حادثه ۱۱ سپتامبر بود
  • چاپلوسی فرانسه برای تل آویو: به دنبال تحریم‌های جدید علیه ایران هستیم
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • واکنش روسیه به مخالفت واشنگتن با تحقیقات دادگاه لاهه در مورد اسرائیل
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟