Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید کریمی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرح ها با پنج میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان اجرا  و علاوه بر بهره مندی جامعه عشایری موجب ایجاد ۱۰۰ شغل در این بخش شده است.

وی تصریح کرد: فاز دوم آبرسانی به اراضی آب باریک و خلیل آباد الیگودرز با پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار و اجرای ۲۸ کیلومتر لوله کشی اصلی علاوه بر برخورداری ۱۵۰ خانوار از نعمت آب سالم ۱۰۰ فرصت شغلی ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اظهار داشت: ۵۰ خانوار عشایری منطقه گاورسله خرم آباد با انجام چهار کیلومتر ریزش برداری، بستر سازی، شن ریزی و احداث ابنیه فنی با صرف اعتبار ۲۵۰ میلیون تومان از راه دسترسی برخوردار شدند.

مدیرکل امور عشایر لرستان گفت: همچنین انجام ۲ کیلومتر عملیات راهسازی مشابه با اعتبار ۱۵۰ میلیون تومان موجب برخورداری ۱۲۰ خانوار عشایری سرخده خرم آباد از راه دسترسی شد.

کریمی اظهار داشت:‌ بر اساس آمار سال ۸۷، این استان بیش از ۱۴ هزار و ۶۰۰ خانوار عشایری با جمعیت ۸۴ هزار نفر دارد که ۴.۷ لرستان را تشکیل می دهند که رتبه خانواری و جمعیت آنها در سطح کشور به ترتیب هفت و ۶ است.

وی با اشاره به نقش عشایر در گردش اقتصاد لرستان، تصریح کرد:‌ این جمعیت ۱۳۰ هزار تن انواع محصولات لبنی و دامی معادل ۲۵ درصد پروتئین استان را تولید می کنند و در مجموع سهم آنها در تولید ناخالص ملی با احتساب سایر محصولات زراعی، دامی و صنایع دستی ۹۰۰ میلیارد تومان است.

یکهزار میلیارد تومان طرح‌ عمرانی و اقتصادی  همزمان با هفته دولت در لرستان به بهره‌برداری رسید که ازاین تعداد حدود ۷۵۰ میلیارد تومان عمرانی و ۲۵۰ میلیارد تومان اقتصادی و سرمایه‌گذاری بود.

دوم تا هفتم شهریور ماه به مناسبت شهادت شهیدان رجایی و باهنر هفته دولت نامگذاری شده است.

برچسب‌ها زندگی عشایری هفته دولت سازمان امور عشایر ایران لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری هفته دولت سازمان امور عشایر ایران لرستان زندگی عشایری هفته دولت سازمان امور عشایر ایران لرستان میلیارد تومان میلیون تومان هفته دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۱۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچ بهاره عشایر در خراسان شمالی آغاز شد

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل امور عشایری خراسان شمالی از آغاز کوچ بهاره عشایر در این استان خبر داد.

رضا روشن ضمیر در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: عشایر خراسان شمالی کوچ خود را از مناطق قشلاقی در استان گلستان به مناطق ییلاقی در استان خراسان شمالی شروع کرده اند.

وی گفت: در حال حاضر عشایر در مناطق میانبند در استان مستقر می شوند و بعد از مدت کوتاهی که مناطق ییلاقی آماده شد، به این مناطق کوچ می کنند.

روشن ضمیر افزود: با مرزبانی پاسگاه‌های انتظامی، بسیج، پلیس راه و ... هماهنگ شده و امنیت کوچ عشایر برقرار شده است. از سوی دیگر هماهنگی‌های لازم صورت گرفته تا آبرسانی سیار در مکان‌هایی که نیاز است، انجام شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: برخی از عشایر خراسان شمالی به صورت مکانیزه امر کوچ را انجام می دهند و برخی نیز غیرمکانیزه کوچ را انجام می دهند. مناطق شاه جهان، گلیل و ... برخی از مناطق ییلاقی عشایر خراسان شمالی هستند که این افراد در آنجا ساکن می شوند.

به گفته مدیر کل عشایری خراسان شمالی، در این استان ۲۶۰۰ خانوار تمام کوچ روی عشایری در این استان زندگی می کنند و البته برخی از خانوار عشایری نیز به صورت نیمه کوچ رو هستند.

وی گفت: عشایر خراسان شمالی دارای ۵۶۰ هزار راس دام سبک است که ۷۵۰۰ تن گوشت قرمز توسط این افراد در استان تولید می شود.

روشن ضمیر خاطرنشان کرد: خشکسالی و نامطلوب بودن وضعیت مراتع طی چند سال گذشته یکی از مشکلات اساسی عشایر این استان بود اما امسال به دلیل بارندگی های خوب صورت گرفته وضعیت مراتع خوب است و این قشر امسال امیدوار به تولید بیشتر هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باید از ظرفیت‌های ارزنده جوانان عشایر بیشتر بهره‌مند شویم
  • کوچ بهاره عشایر در خراسان شمالی آغاز شد
  • جامعه عشایری سومین جامعه استان کرمانشاه
  • مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد لرستان شناسایی شده است
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • رفع مشکلات عشایر ضروری است
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • درخواست بهسازی و مرمت راه عشایری قره داغ اهر ارسباران
  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان