Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز استان خراسان شمالی از داشتن کارخانه کمپوست محروم است و از همین رو شهرداری بجنورد مجبور است زباله‌های شهری را به منطقه‌ای برده و دفن کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بجنورد؛ نام دیگرش را طلا گذاشته‌اند؛ اما از نوع کثیفش. طلایی که این روز‌ها حکم عذاب برای برخی از اهالی بجنورد شده است. تدابیر مختلفی انجام می‌شود، اما تاکنون به نتیجه نرسیده و هر روز یک حرف و حدیث وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ماجرا از آن قرار است که بجنورد به عنوان مرکز استان خراسان شمالی از داشتن کارخانه کمپوست محروم است و از همین رو شهرداری بجنورد مجبور است زباله‌های شهری را به منطقه‌ای برده و دفن کند.

این منطقه اکنون کوه بابا موسی در نزدیکی روستا‌های باغچق و علی آباد است. منطقه‌ای که سال‌هاست پذیرای زباله‌های بجنورد است و مردم گلایه‌های زیادی نسبت به آن دارند.

از سوی دیگر کارشناسان محیط زیست نیز ایرادات بسیاری بر دفن زباله در بابا موسی می‌گیرند. ایراداتی که سال‌هاست بیان می‌شود، اما گوش کسی شنوا نیست. به عنوان نمونه روح الله براتیان، شهردار سابق بجنورد حدود ۵ سال پیش در این موضوع گفت: دانشگاه علوم پزشکی و محیط زیست از شهرداری برای وضعیت نامطلوب زباله‌ها در ایستگاه موقت تخلیه زباله به دادستان شکایت کرده‌اند، اما هنوز مکان جدیدی را برای تخلیه زباله معرفی نکرده‌اند. از سوی دیگر محل دفن زباله در کوه بابا موسی مصوبه شورای بهداشت بوده که حال خود آن‌ها نیز نسبت به این موضوع معترض هستند.   خلاف قانون ۲۷ ساله فرای اثرات مخرب این زباله بر محیط زیست منطقه، پس از گذشت ۲۷ سال از دفن زباله در بابا موسی، حمیده رضایی، کارشناس‌ مسئول نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط‌زیست خراسان شمالی گفت: سه مکان فاقد مجوز مدیریت نهایی پسماند شهری بجنورد شامل سایت زباله گاه بابا موسی، ایستگاه میانی پسماند شهری و مرکز دفع نخاله‌های ساختمانی بجنورد عرصه دفن غیراصولی زباله شده است.

وی اظهار داشت: مرکز دفن پسماند‌های شهری بجنورد، از سال ۷۲ در زمین‌های بابا موسی در ارتفاعات شمال شرق بجنورد مستقر و از آن زمان تاکنون، دفن در دره‌های طبیعی موجود در منطقه، انجام می‌شود که البته در حال حاضر و با توجه به حجم پسماند تلنبار شده در سال‌های گذشته، این دره‌های طبیعی نیز اشباع و مسطح شده است.

رضایی بیان کرد: هیچ مجوزی از دستگاه‌های مرتبط برای بهره‌برداری از سایت دفن پسماند در منطقه «بابا موسی» در شمال شرق بجنورد گرفته نشده و مطالعات ارزیابی آثار آن به انجام نرسیده است.   زباله‌ها را بریزید در جایی که نزدیک‌تر است
اما مشکلات زیست محیطی زباله‌های بجنورد به اینجا ختم نمی‌شود. محمد خالقی، رئیس اداره محیط زیست بجنورد در این خصوص گفت: بر طبق اصول به عنوان مثال هر یک هزار خانوار روستایی باید یک دفن گاه زباله برای آن‌ها تعریف شود و اگر جمعیت از این میزان بیشتر شد زباله گاه بزرگ‌تری در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: اما متأسفانه در حال حاضر در این شهرستان هر روستایی برای خود یک زباله‌گاه دارد و این زباله گاه‌ها در مکان‌هایی در نظر گرفته شده‌اند که دسترسی به آن‌ها راحت‌تر بوده و بیشتر آن‌ها نیز معمولاً در سرشاخه آب راه‌هاست.

خالقی اظهار کرد: همین امر سبب می‌شود تا با کوچک‌ترین بارندگی شیرابه‌های زباله وارد رودخانه شود و یا اینکه پلاستیک‌ها که سبک هستند بر روی آب منتشر شوند. برخی از زباله گاه نیز در خط الراس قرار دارند و باید فکری به حال زباله‌های تولیدی در روستا‌ها کشیده شود؛ لذا مسئولان شهری تصمیم گرفته‌اند منطقه دفن زباله را تغییر دهند و این بار محلی در نزدیکی روستای نجف آباد و ۱۰ روستای دیگر را انتخاب کرده‌اند. انتخابی که به نظر می‌رسد کار را بدتر از بد می‌کند؛ اما فعلاً مشخص نیست سرنوشت این تصمیم چه خواهد شد.   روستای نجف‌آباد را مشکل جدید شهر نکنیم
محسن موسوی، عضو شورای شهر بجنورد در این خصوص اظهار کرد: نباید روستای نجف آباد را به روستای علی آباد دوم تبدیل کنیم و به جای حل یک مشکل، معضل دیگری نیز اضافه کنیم که این کار کاملاً غلط و غیر اصولی است.

وی افزود: با توجه به تصمیم اتخاذ شده مبنی بر انتقال دفن‌گاه زباله به منطقه نجف‌آباد، اهالی این منطقه نسبت به این امر انتقاداتی دارند که باید نسبت به رفع دغدغه آن‌ها گام برداشت.  
موسوی با بیان اینکه موضوع دفن‌گاه زباله جنبه اجتماعی پیدا کرده و انعکاس وسیعی در رسانه‌های استان داشته است، گفت: با توجه به شرایط رقم خورده و حساسیت موضوع، ورود اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد بر این مسئله اهمیت ویژه‌ای دارد.

ورود شورای تامین برای حل جانمایی زباله مهدی محمدی، رئیس سابق شورای اسلامی شهر بجنورد نیز در همین راستا در جلسه شورای شهر بجنورد با تاکید بر اینکه دفن‌گاه زباله در هر منطقه‌ای از شهرستان جانمایی شود، انتقادات اهالی آن منطقه را در بر خواهد داشت، اظهار کرد: با توجه به دغدغه ساکنین و حساسیت موضوع شورای تأمین ورود پیدا کرده تا در کمال آرامش تصمیم‌گیری نهایی در این خصوص رقم بخورد.

در واقع اهالی روستا‌های نجف آباد و اطراف آن به شدت با این مسئله مخالف‌اند. آن‌ها این تصمیم را به معنای نابودی دامداری خود می‌دانند؛ همچنین فاصله بسیار اندک روستا از محل تعیین شده را عامل ورود جانواران موذی و بوی نامطبوع به روستا عنوان می‌کنند.

نارضایتی مردم نجف‌آباد از دفن زباله در این شهر
اما مجرد، دهیار روستای نجف آباد در این خصوص می گوید: نه مردم و نه دهیار و یا شورای روستای نجف آباد هیچ گونه رضایتی برای ایجاد دفن گاه و یا کارخانه کمپوست در این روستا ندارند. در قبال آن هرگونه پیشنهادی هم که به ما بدهند را نخواهیم پذیرفت، زیرا مردم این روستا شاغل هستند و دامداری می‌کنند و نیازی به کار در میان زباله‌ها برای دریافت حقوق حداقلی ندارند.
تغییر محل دفن زباله‌های شهری بجنورد به نزدیکی روستای نجف آباد به طور حتم محیط زیست، منابع آبی و مشاغل اهالی را با مشکل رو به رو می کند.
وی افزود: محل جانمایی شده ۳ کیلومتر با روستا فاصله دارد لذا کاملاً بوی نامطبوع در روستا خواهد پیچید و جدای از بوی نامطبوعی که این دفن گاه برای روستا به بار می‌آورد، به دلیل ورود حشرات موذی و بسیاری از جانوران، امکان چرای دام‌های ما نیز از بین می‌رود و به شغل ما آسیب جدی وارد می‌شود.

مجرد ادامه داد: مسئولان جاده مسیر پسماند را از روی یک چشمه روستا کشیده‌اند و هرچه می‌گوئیم اینجا چشمه است، کسی به حرف ما گوش نمی‌دهد. از سوی دیگر خود محل مورد نظر نیز چشمه‌ای وجود دارد و پس حفاری چند متری به آب رسیده‌اند.

دستورات استاندار و کاری که از پیش نمی‌رود
ماجرا ادامه داشت که در نهایت محمدعلی شجاعی، استاندار خراسان شمالی برای حل مشکل زباله شهر بجنورد وارد عمل شد. شجاعی اواسط ماه گذشته بود که به این مسئله واکنش نشان داد و در این باره گفت: استان در دو حوزه مدیریت پسماند و استفاده صنایع از پساب‌ها وضعیت خوبی ندارد و باید با برنامه‌ریزی و عملیاتی کردن سند محیط زیست استان٬ این موضوعات را ساماندهی کنیم.

استاندار خراسان شمالی ادامه داد: در حوزه پسماند نیز باید طرح جامع مدیریت پسماند با صرف وقت بیشتری و به صورت تخصصی تهیه و در سطح استان عملیاتی شود که ورود بخش خصوصی در این حوزه مورد تاکید است.  

اما پس از گذشت یک ماه فرماندار بجنورد طی هفته گذشته در نشست خبری از تعیین تکلیف نشدن محل دفن زباله‌های بجنورد خبر داد و گفت: مطالعات برای تعیین محل همچنان ادامه دارد.

عدم تعیین تکلیف ماجرا پس از یک ماه از موضع‌گیری شجاعی، باعث شد بار دیگر او ماجرا را مورد تاکید قرار دهد. استاندار طی روز‌های گذشته گفت: پیگیری مسائل مربوط به دفن گاه بجنورد وظیفه فرمانداری بجنورد است و باید تعهدات شهرداری تا هفته آتی در این زمینه اجرا شود.

استاندار خراسان شمالی ادامه داد: اگر اعتراض مردم برای محل تعیین شده درست است، باید مکان تغییر کند؛ در غیر این صورت تصمیمی که گرفته شده باید به اجرا دربیاید.

وی با انتقاد از مسئولان این حوزه افزود: موضوع دفن گاه زباله‌های بجنورد مسئله بزرگی نیست، اما ما به دلیل ضعف خود آن را بزرگ کرده‌ایم.

شجاعی در انتها گفت: بررسی تخصصی اثرات زیست محیطی محل پیش بینی شده برعهده فرمانداری است و این نهاد موظف است نواقص را شناسایی و اعلام کند؛ در غیر این صورت طی برنامه زمان بندی شده باید پروژه اجرا شود.

حال باید دید چه سرنوشتی برای زباله‌های بجنورد رقم خواهد خورد. موضوعی که به ظاهر بسیار ساده است، اما مانند بسیاری از مسائل دیگر برای مسئولان استان تبدیل به یک بحران شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: استانداری خراسان شمالی دفن زباله بجنورد طلای کثیف کارخانه کمپوست بجنورد خراسان شمالی شهرداری بجنورد زباله های بجنورد روستای نجف آباد محل دفن زباله دفن گاه زباله خراسان شمالی دفن زباله شهر بجنورد زباله گاه بابا موسی محیط زیست زباله ها منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۱۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: هر کجا کم آوردیم باید به قانون اساسی رجوع کنیم، همه ما یک خانواده هستیم و مسئولان همه باید کمک کنند تا  فراجا در اجرای طرح نور تنها نماند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، آیت‌الله سیدعلیرضا عبادی امروز در اولین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان خراسان جنوبی در سال جاری با بیان اینکه اصل انجام انقلاب و تشکیل نظام اسلامی در ایران برای برپایی حق و عدالت بوده است، گفت: بعد از واقعه شکست آمریکا در صحرای طبس روزنامه‌های آن زمان نوشتند که خبرنگاری از وزیر دفاع آمریکا پرسید با این همه ادعای نظامی‌گری، چرا در طبس آبکی عمل کردید؟ وی گفت: همه چیز را سنجیده بودیم ولی رهبر انقلاب هر دستی به آسمان بلند کرد هلی‌کوپتری از ما به زمین افتاد. این مهم تنها منحصر به این موضوع نیست بلکه در فتنه سال 1388 که دشمن زبان دیپلماسی را کنار زد، شکست مفتضحانه‌ای خورد.

وی با اشاره به اینکه در فتنه 1388 وقتی که از وزیر خارجه آمریکا پرسیدند که شما نابودی جمهوری اسلامی را تمام شده می‌دیدید چرا  شکست خوردید؟ گفت: کار از نظر ما تمام شده بود اما انگار خدا هم ایرانی بود.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی بیان کرد: باید از فرصت دولت سیزدهم حداکثر استفاده را ببریم برای خدمت به این مردم که 45 سال این نظام و انقلاب ایستاده‌اند.

عبادی گفت: هر کجا کم آوردیم باید به قانون اساسی رجوع کنیم، همه ما یک خانواده هستیم و مسئولان همه باید کمک کنند تا  فراجا در اجرای طرح نور تنها نماند.

وی تصریح کرد: هر چند در اغتشاشات طراحی شده توسط دشمن دچار آسیب شدیم اما در مقابل جوان‌های ما همه گوش شنوا دارند و می‌توان با آنها حرف زد.

امام جمعه بیرجند افزود: در جریانات اخیر حتی حیوان درنده هار هم از جریان غرب ننگ دارد، جریان لیبرال و دموکراسی و از بین بردن نسل‌های مختلف را همه مردم باور نمی‌کردند اما در عوض آنها امپراطوری رسانه‌ای قوی در اختیار دارند. دشمن در تبلیغات و توجیهات مهارت دارد اما مقاومت مردم غزه و عملیات وعده صادق گوش‌ها را شنوا کرد و همه باید هماهنگ در این زمینه عمل کنیم.

عبادی متذکر شد: گوش‌ها شنوا و مکتب‌های پوشالی به بن بست رسیده‌اند و حرف‌های بسیاری برای گفتن داریم لذا باید شرایط را برای تبیین آنها با کار فرهنگی فراهم کنیم.

شورای فرهنگ عمومی قرارگاه سیاست گذاری است

استاندار خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: سیاست دولت سیزدهم در اجرای برنامه‌های فرهنگی پیاده‌سازی گفتمان انقلاب در راستای هویت اسلامی ایرانی است و در این راستا دولت در کنار اقدامات زیرساختی به موضوع فرهنگ هم توجه می‌کند.

جواد قناعت بیان کرد: فعال سازی جلسات شورای فرهنگ عمومی در شهرستان‌ها یکی از برکات دولت سیزدهم است و این شورای قرارگاه سیاست گذاری در استان است.

وی در ادامه خواستار جدی گرفتن مصوبات شورای فرهنگ عمومی توسط دستگاه ‌های اجرای استان شد.

 استاندار خراسان جنوبی افزود: شورای فرهنگ عمومی قرارگاه سیاست گذاری است و در آن باید اولویت‌ها مشخص و دستگاه‌ها حضور منظمی در آن داشته باشند.

به گفته وی بعضی از موضوع‌ها و تصمصیم‌ها همانند پاسداشت زبان فارسی گرچه برای داخل شاید موضوع کوچکی باشد اما رسانه‌های دنیا به آن واکنش نشان می‌دهند.

قناعت با بیان اینکه بزرگداشت مفاخر و نقشه مهندسی استان، پیوست گردشگری و پیوست فرهنگی از موضوعات مطرح شده در این شورا است گفت: بخش عمده‌ای از آن جنبه ایجابی و بخشی هم سلبی است.

از ظرفیت مساجد برای تحقق شعار سال استفاده شود

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به حادثه پنجم اردیبهشت سال 1359 در صحرای طبس، افزود: قبل از اینکه ما برای ساخت فضای موزه استکبارستیزی دغدغه‌ای داشته باشیم باید بدانیم که این واقعه یک معجزه الهی است و باید معجزه پنجم اردیبهشت در عرصه ‌های ملی جدی دیده شود.

قناعت یادآور شد: در زمینه انجام اقدامات فرهنگی باید از ظرفیت مساجد برای تحقق شعار سال استفاده شود.

به گفته وی بعضی از تولیدات داخلی ما از تولیدات خارجی با کیفیت‌تر است و باید گفتمان‌سازی خوبی در مساجد در این زمینه انجام شود.  

دستگاه‌های فرهنگی در اجرای طرح نور هم صدا باشند

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اجرای طرح نور توسط فراجا، تصریح کرد: باید کاری کنیم که فراجا در اجرای این طرح احساس تنهایی نکند. در انجام این کار بزرگ باید مردم همراهی کنند و دستگاه‌های متولی هم همراه باشند.

قناعت گفت: خراسان جنوبی می‌تواند نمونه و الگویی در اجرای طرح نور برای استان‌های دیگر باشد و مصوبات ما در این باره به استان‌های دیگر هم ابلاغ  شود که این موضوع نشان دهنده پیشتازی خراسان جنوبی در این زمینه است.

وی در ادامه همصدایی دستگاه‌های فرهنگی در اجرای طرح نور را در استان خواستار شد و افزود: فضای همدلی بین دستگاه قضایی و دیگر دستگاه‌های اجرایی استان باید برای اجرای طرح نور وجود داشته باشد.

نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی رونمایی می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: اصلاحیه‌های مورد نیاز در تهیه نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی انجام شده و به زودی برای رونمایی آماده  می‌شود.

علی فرخنده افزود: بعضی از مسئولان شهرستان ‌های استان حضوری کمرنگ در جلسات شورای فرهنگ عمومی شهرستان‌های خود دارند که لازم است  مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان در این زمینه پاسخگو باشند.

وی پیشنهاد کرد جلسه ویژه‌ای از شورای فرهنگ عمومی استان به موضوع تبلیغات محیطی و پاسداشت زبان فارسی اختصاص یابد.

فرخنده تصریح کرد: در انجام بعضی از برنامه‌های فرهنگی، نیازمند کار تشکیلاتی در استان با پای کار آمدن‌ همه دستگاه‌های اجرایی هستیم.

تدوین بررسی اندیشه تمدنی حضرت علی (ع) در نهج‌البلاغه 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی به تدوین بررسی اندیشه تمدنی حضرت علی (ع) در نهج‌البلاغه اشاره کرد و افزود: سه مرحله از این طرح اجرا شده و گام چهارم و پنجم آن هم در سال جاری اجرا خواهد شد.

وی پیشنهاد کرد که شعار محوری  خراسان جنوبی "خراسان جنوبی دیار علم و ایمان" باشد و ادامه داد: زیرکوه، سرایان، فردوس، قاین و نهبندان در رتبه‌های اول تا سوم از نظر تعداد جلسات شورای فرهنگ عمومی هستند.

فرخنده خاطرنشان کرد: تبیین زیست عفیفانه به همراه پاسخ به شبهات با تمرکز بر جوانان و نوجوانان توسط دستگاه‌های اجرایی، تقویت فرهنگ مشارکت همگانی در تذکر لسانی و فریضه امر به معروف و نهی از منکر، انجام تبلیغات محیطی در راستای ترویج زیست عفیفانه توسط شهرداری‌ا، تولید محتوای رسانه‌ای در راستای خنثی سازی عملیات روانی دشمنان در بستر فضای مجازی، تأکید و نظارت مستمر از جمله پیشنهادات هیئت اندیشه ورز به عنوان الزامات فرهنگی اجرای طرح نور است.

ابلاغ عدم خدمت دهی به افراد کشف حجاب شده

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی گفت: علاوه بر اقدامات ایجابی در طرح نور، اقداماتی برای باندها و شبکه های سازمان یافته‌ها هم در دستور کار قرار گرفته است.

سردار حسن شجاعی‌نسب با بیان اینکه نیازمند تداوم همراهی‌ها و همکاری‌ها و هم‌صدایی دستگاه ها هستیم، گفت: عفاف و حجاب یک تکلیف شرعی، قانونی و سیاسی و عرفی است که در توجه به آن نباید هیچ گونه تردیدی وجود داشته باشد.

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی تصریح کرد: بخش‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کشور به موجب قانون مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی باید وظایف خود را عمل کنند.

وی با بیان اینکه عدم خدمت دهی به افراد کشف حجاب شده ابلاغ شده است، گفت: در فرودگاه‌ها و راه آهن باید خدمات همراه با تذکر باشد، همچنین در گروه‌های گردشگری و کویرنوردی باید به موضوع عفاف توجه کرد.

احیای امر به معروف توسط دستگاه‌های اجرایی مد نظر باشد

شجاعی‌نسب تصریح کرد: امروز بدپوششی برخی کارکنان دولت و عدم تذکر امر به معروف و نهی از منکر در سازمان‌ها و کارخانه‌ها را شاهدیم؛ لذا احیای امر به معروف اولویتی است که به عنوان وظیفه شرعی و عمومی باید توسط دستگاه‌ها مد نظر باشد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه مشارکت مردم را باید تبیین و راه را برای مردم باز کرد، افزود: فرهنگ حضور مردم که برگرفته از قرآن و توصیه‌های امامین انقلاب است باید یک راه اتصال به عموم جامعه را برای آن پیش بینی کرد.

حجت‌الاسلام مشرفی ضمن تاکید بر مسجد محوری و حضور مدیران در مساجد گفت: مدیرانی که عضو هیئت امنای مسجد باشند باید تشویق شوند، زیرا وقتی مدیری در بین مردم حضور دارد، اهداف دولت و حاکمیت دنبال و از طرفی هم مشکلات مردم احصا و رفع می‌شود.

رعایت ذائقه همه رده‌های سنی در تولیدات هنری و رسانه‌ای

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی نیز گفت: تولیدات هنری و رسانه‌ای باید رعایت ذائقه همه رده‌های سنی را داشته باشند. استفاده از ظرفیت نخبگانی دانش آموزان و نوجوانان در سطح ملی و استانی از الزامات موفقت آمیز اجرای طرح نور است که امیدواریم شورای فرهنگ عمومی این مسئله را پیگیری و جزو دغدغه‌های اصلی خود قرار دهد.

حجت‌الاسلام حجت سالاری بیان کرد: طرح تدبر در سوره نور به موازات طرح نور فراجا به صورت گسترده در قالب‌های مختلف با همراهی مجموعه‌های مردمی و قرآنی در استان اجرا خواهد شد تا گامی در حوزه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب برداشته شود.

انتهای پیام/ 251

دیگر خبرها

  • ببینید | تصاویری از ایجاد دریاچه‌ای از زباله در اطراف تهران؛ بی‌توجهی مسئولان به وعده‌ خود!
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان قزوین
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان
  • مسئولان امنیت شغلی کارگران را تامین کنند
  • بر تلاش مسئولان برای تحقق شعار سال تأکید کرد
  • فیلم| پیاده‌روی خانوادگی با طعم بی‌تدبیری / مردم در گِل ماندند
  • تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده
  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • تامین امنیت شغلی کارگران؛ تذکر همه ساله رهبر انقلاب به مسئولان