Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی فاطمی گفت: مواد اولیه داروها در تمامی نقاط دنیا یکسال است. البته فرمول ساخت دارو نیز بر کیفیت آن تاثیرگذار است. هرچند بر اساس سخت‌گیری‌های انجام شده به این شکل نیست که داروی بی‌کیفیت در اختیار افراد قرار بگیرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ برخی از افراد بر این باورند که داروی ایرانی از کیفیت قابل قبولی برخوردار نیست و مصرف داروهای ایرانی عوارض جبران ناپذیری را به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌های محدودی در دنیا مواد اولیه دارو را تولید می‌کنند

علی فاطمی، نایب رییس انجمن داروسازان ایران درباره کیفیت داروهای داخلی و عوارض  داروهای تولید داخل گفت: از داروی ایرانی دفاع نمی‌کنم اما شرکت‌های محدودی در دنیا مواد اولیه دارو را تولید می‌کنند.

نایب رییس انجمن داروسازان ایران افزود: مواد اولیه داروها در تمامی نقاط دنیا یکسال است. البته فرمول ساخت دارو نیز بر کیفیت آن تاثیرگذار است. هرچند بر اساس سخت‌گیری‌های انجام شده به این شکل نیست که داروی بی‌کیفیت در اختیار افراد قرار بگیرد.

آیا هرسپتین ایرانی عوارض دارد؟

او در پاسخ به این سوال که برخی از مبتلایان به سرطان سینه داروی هرسپتین ساخت کشور ایران را مناسب در درمان نمی‌دانند افزود: این دارو با عوارض هورمونی همراه است. این مقوله نیز به ایرانی و خارجی بودن دارو مربوط نیست.

 به گفته او کیفیت داروهای ایرانی و خارجی به یک میزان است. در حالی که بسیاری از پزشکان داروی ایرانی را به خارجی ترجیح می‌دهند. هم اکنون بسیاری از پزشکان داروهای اعصاب ایرانی را به خارجی ترجیح می دهند.

نایب رییس انجمن داروسازان ایران  تاکید کرد: اینکه بدن یک بیماری به یک دارو پاسخ بهتری بدهد و  در تمامی کشورها وجود دارد شاید بیمار از یک برند دارو رضایت و از برند دیگر رضایت نداشته باشد. این مقوله نیز به‌دلیل تفاوت جزیی در فرمولاسیون دارو است.

//انتهای پیام: 2.5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دارو علی فاطمی مواد اولیه دارو داروی ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۱۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید

به گزارش صدای ایران از ایرنا،دکتر حبیب‌الله خزایی روز شنبه با بیان اینکه عموم مردم بعد از چند شب بی‌خوابی سراغ مصرف دارو‌های خواب آور می‌روند به ایرنا توضیح داد که مصرف خودسرانه دارو‌های خواب آور می‌تواند عواقب، پیامد‌ها و عوارضی را برای شخص مصرف کننده در پی داشته باشد.

این فوق تخصص طب خواب با اشاره به اینکه بی‌خوابی باید حداقل سه ماه و هفته‌ای سه شب ادامه داشته باشد افزود: اگر شخصی در این مدت بی خوابی را تجربه کرد، نیاز به پیگیری و دریافت خدمات تخصصی و در صورت نیاز و تشخیص پزشک، نیاز به مصرف دارو خواهد داشت.

دکتر خزایی با تاکید بر اینکه بی خوابی‌های زودگذر عموما بدون نیاز به مصرف دارو خود به خود از بین می‌روند گفت: کسانی که تجربه کوتاه مدتی از بی خوابی دارند نباید خودسرانه به مصرف دارو روی بیاورند چراکه این دارو‌های غیرنسخه ای، خطر وابستگی شدید را در فرد ایجاد می‌کند.

وی ضمن هشدار نسبت به مصرف دارو‌های خواب آور گفت: اغلب بی خوابی‌های اتفاق افتاده برای افراد نیاز به مصرف هیچ دارویی ندارند و بعد از مدتی این مشکل حل خواهد شد.

 یکی از مهمترین مباحث مطرح شده در حوزه سلامت جسم و روان انسان ها، خواب نرمال و طبیعی است چراکه بروز اختلال در روند آن، می‌تواند سلامت انسان‌ها را مورد تهدید قرار دهد و براساس آخرین اطلاعات از انجمن علمی روان پزشکان ایران، یک سوم مردم ایران از بی خوابی به عنوان شایع‌ترین اختلال خواب رنج می‌برند.

در سال ۲۰۱۰ یک مطالعه توسط محققان دانشگاه 'وارویک' نشان داد: افرادی که هر شب کمتر از ۶ ساعت می‌خوابند در قیاس با افرادی که در شب ۶ تا ۸ ساعت توصیه شده می‌خوابند، ۱۲ درصد بیشتر احتمال دارد که دچار مرگ زودهنگام (پیش از ۶۵ سال) شوند.

از سوی دیگر مطالعات نشان داده اند که خوابیدن بازیابی قطعاتی از اطلاعات را که ممکن است در گوشه‌ای از مغز ما فراموش شده باشند، آسانتر می‌کند و همچنین مطالعه دیگری از محققان دانشگاه اکستر نشان داد که در دو موقعیت که افراد اطلاعات را در طول دوره ۱۲ ساعته بیداری فراموش می‌کنند، احتمال بیاد آوردن این اطلاعات بعد از یک شب خوابیدن، حدود ۲ برابر می‌شود.



دیگر خبرها

  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • این داروها عامل میگرن هستند
  • معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد