Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- افزایش تورم،کاهش توان خرید مردم، افزایش قیمت دلار و کرونا سبب رکود بازار لوازم خانگی شده به نحوی‌که برخی از فروشندگان خبر از ورشکستگی و امکان جمع‌کردن کسب‌وکار خود می‌دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی در تازه‌ترین اظهارنظر خود اعلام کرده: «شاهد ریزش 20 تا 25 درصدی واحدها در صنف لوازم خانگی بوده‌ایم و برخی از شرکت‌های بزرگ نیز به‌علت هزینه بالای اجاره و کاهش فروش تعطیل شده است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اظهار نظر در حالی قوت می‌گیرد که رشد قیمت لوازم خانگی، بازار فروش فروشندگان لوازم خانگی در کردستان را با رکود کسب و کار و کاهش فروش مواجه کرده است.

این گروه از بازاریان از مشکلات این روزهای خود سخن به میان آورده و بخشی از دغدغه‌های خود را با خبرنگار خبرگزاری تسنیم کردستان به شرح ذیل در میان گذاشته‌اند. 

توان خرید مردم کاهش یافته است

«اکبر محمدی» یکی از فروشندگان لوازم خانگی در سنندج با اشاره به اینکه تمام اقلام و کالاها با افزایش قیمت مواجه شده‌اند، اظهار کرد: افزایش قیمت در کنار تحریم‌ها سبب شده که بازار نسبت به تأمین اقلام و کالاها در حجم بالا با مشکل مواجه شده و در نتیجه مقدار وسایل خانگی موجود در بازار پاسخ‌گوی نیاز مردم نباشد. 

وی افزود: زمانی که عرضه و تقاضا با هم همخوانی نداشته باشند طبعاً افزایش قیمت، رخ داده و این امر در خصوص بسیاری از کالاها هم‌چون یخچال که از الزامات زندگی امروزی محسوب می‌شود، بیشتر خود را نشان خواهد داد.

این فروشنده لوازم خانگی در سنندج با ذکر اینکه بسیاری از مردم خواهان مارک‌های خارجی لوازم خانگی هستند، تصریح کرد: به دلیل شرایط تحریم و بسته شدن مرزها این کالاها به راحتی به دست مشتری نمی‌رسد و متأسفانه قیمت آنها روز به روز بیشتر می‌شود. 

کاهش مراسمات عروسی و خرید جهیزیه

«حسین مولودی»، یکی دیگر از فروشندگان لوازم خانگی در سنندج نیز با اعلام اینکه پس از شیوع کرونا مراسمات عروسی و ازدواج کاهش یافت، گفت: این امر در کنار تعطیلی بسیاری از کسب و کارها و کاهش عرضه محصولات خانگی بیشترین آسیب را به بازار لوازم خانگی وارد کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که با افزایش مبلغ وام ازدواج، آیا هنوز هم زوجین برای خرید وسایل رغبتی ندارند؟ پاسخ داد: وام ازدواج نیز دردسرهای خودش را دارد، گاهاً زوج‌ها برای ثبت‌نام‌شان، باید ماه‌ها سایت را چک کرده و اگر شانس بیاورند و سایت باز شود، می‌توانند نسبت به انتخاب شعبه اقدام کنند، اما قضیه از آنجایی تلخ می‌شود که هر شعبه برای پرداخت وام شرایط خاصی را دارد و این موانع باعث شده که زوجین در پیداکردن ضامن با مشکل روبه‌رو ‌شوند.

این فروشنده لوازم‌خانگی در سنندج با ذکر اینکه بسیاری از کسانی که وام‌های ازدواج دریافت کرده به دلیل نیافتن ضامن مجبور به فروش وام خود می‌شوند، گفت: مبلغی که این افراد از فروش وام خود به دست می‌آورند بسیار کمتر از آن است که بتوانند با آن کالاهای اساسی آغاز زندگی مشترکشان را تهیه کنند و تنها محدود به خرید یک یا دو قلم کالا شده، آن هم در حالی که قیمت اجناس نیز روز به روز افزایش می‌یابد.

افزایش 30 تا 60 درصدی نرخ اقلام نسبت به چندماه گذشته

«سرکو صادقی» دیگر فروشنده لوازم خانگی در سنندج به خبرنگار تسنیم اعلام می‌کند: با وجود اینکه در مقایسه نرخ اقلام نسبت به چند ماه گذشته با رشد 30 تا 60 درصدی روبه‌رو هستیم، اما هیچ کاسبی، دلش به کار نیست. این امر بدان خاطر است که خرید مجدد کالاها و جایگزینی آن با کالای فروخته شده به دلیل افزایش قیمت به صرفه نیست. 

کم‌کاری برخی واحدهای تولید‌کننده لوازم خانگی البرز در تامین قطعات/ نظارت‌ها بر روند تولید تشدید می‌شود‌بورس کالا فقط یک چهارم مواد اولیه صنایع لوازم خانگی را تأمین می‌کند

این فروشنده لوازم خانگی در سنندج با بیان اینکه اعلام قیمت کالا در سامانه چندان گره‌گشا نبوده، تصریح کرد: قیمت لوازم خانگی روز به روز افزایش یافته و به همین خاطر، نرخ‌های اعلام شده نمی‌توانند در بازار ضمانت اجرایی پیدا کنند.

وی با تأکید بر اینکه گرانی بازار لوازم خانگی همزمان با شروع کرونا سیر صعودی داشته است، ادامه داد: متأسفانه افزایش نرخ دلار و کالا در حالی با رشد روبه‌رو بوده که میزان دستمزدها کماکان مقدار ثابتی داشته و این عدم همخوانی سبب شده افراد برای تهیه اقلام مورد نیاز خود، چند ماهی حقوقشان را پس‌انداز کرده تا بلکه بتوانند یکی از لوازم خانگی اساسی خود را تهیه کنند. 

مردم به خرید لوازم دست‌دوم و استوک روی آورده‌اند

«رشید هاشمی» یکی دیگر از فروشندگان لوازم‌خانگی در سنندج نیز در خصوص وضعیت بازار لوازم خانگی به خبرنگار تسنیم گفت: قیمت لوازم خانگی روز به روز افزایش می‌یابد و با این اتفاق دیگر امکان تهیه این لوازم برای بسیاری از خانواده‌ها و زوج‌های جوان میسر نیست. 

وی افزود: بسیاری از این افراد به سمساری‌ها و استوک فروشی‌ها روی آورده و لوازم مورد نیاز خود را با قیمتی کمتر تهیه می‌کنند. 

این فروشنده لوازم خانگی در کردستان با ذکر اینکه خرید کالای دست دوم ریسک‌هایی را به دنبال دارد، تصریح کرد: این اقلام دارای ضمانت‌نامه نبوده و در بسیاری از موارد مشخص نیست که فرد به چه دلیل آن را فروخته و ممکن است وسیله خریداری شده دارای مشکلات فنی نیز باشد که با این احتمال، هزینه تعمیرات نیز به خانواده‌ها تحمیل می‌شود. 

وی با اذعان به اینکه در سال‌های قبل خانواده‌ها برای آغاز سال نو اقدام به تعویض لوازم خانگی خود با کالاهای جدید می‌کردند، خاطرنشان کرد: اگر امروز به سمساری‌های سطح شهر سری بزنید متوجه خواهید شد که با اینکه بیشتر کالاها اجناس بنجل و کهنه است، باز هم خریدار دارند.

دیگر نمی‌توان قسطی کار کرد؛ مشتریانمان را هم از دست دادیم

«سید محمد حسینی» فروشنده لوازم خانگی در مرکز استان کردستان نیز با اعلام اینکه قبلاً بخش اعظمی از فروش آنها از طریق فروش اقساطی صورت می‌پذیرفت، اظهار کرد: با شرایط کنونی دیگر امکان قسطی کار کردن وجود ندارد.

وی افزود: پیش از این مردم با ارائه ضمانت، نسبت به خرید لوازم خانگی اقدام و ما نیز از این رویه استفاده می‌کردیم چراکه مردم می‌توانستند در چند ماه یک کالا را خریداری کنند و در مقابل جریان مالی ما نیز برقرار بود. 

این فروشنده لوازم خانگی در سنندج با تأکید بر اینکه گرانی افسارگسیخته مانع از ارائه کالا به صورت اقساطی است، تصریح کرد: در حال حاضر با وجود نقد فروشی باز هم نمی‌توان با قیمت مناسبی کالای فروش رفته را خریداری کرد چه برسد به آنکه بخواهیم آن را در اقساط چند ماهه عرضه کنیم. 

حسینی از اینکه بسیاری از مشتریان خود را به‌دلیل روی‌آوری به نقد‌فروشی از دست داده ابراز ناراحتی کرد و ادامه داد: زمانی که کالا به صورت قسطی در اختیار خانواده‌ها قرار می‌گرفت بسیاری از آنان اقساط خود را به وسیله کارت یارانه پرداخت می‌کردند و این کار سبب می‌شد که بار اضافی به سرپرست خانواده تحمیل نشود در حالی که خرید نقدی نیازمند پول است که این امکان دیگر برای بسیاری از مردم فراهم نیست. 

احتکار و دپو لوازم‌خانگی در انبارها

«فواد.ک» دیگر فروشنده سنندجی است که در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه آیا احتکاری در بازار لوازم خانگی وجود دارد؟ گفت: نمی‌توان قاطعانه اعلام کرده احتکار و دپو در این بازار وجود ندارد چرا‌که افرادی که تمکن مالی داشته و انباری در اختیارشان باشد، ممکن است دست به این اقدام بزنند. 

وی افزود: احتکار شاید در کوتاه مدت سودده باشد اما درباره لوازم خانگی به دلیل مسائل ضمانت‌نامه و مدل‌های به روز، در طولانی مدت ممکن است به ضرر فروشنده نیز تمام شود چراکه با ورود برندهای جدید به بازار خواه ناخواه کالاهای پیشین مقبولیت و خواهان خود را از دست می‌دهند. 

این فروشنده لوازم خانگی در بازار سنندج با ذکر اینکه کسب و کار در بازار لوازم خانگی به دلیل سایه قیمت دلار بر این بازار جزو مشاغل پرریسک است، خاطرنشان کرد: متأسفانه واسطه‌ها در این بازار فراوان بوده و این باعث شده قیمت نهایی بسیار گران تمام شود. 

به گزارش تسنیم، هرچند افزایش قیمت لوازم خانگی با وجود تورم و گرانی موجود، اتفاقی طبیعی به نظر می‌رسد، اما در این میان باید توجه داشت که در این بین فروشندگان خرد و کسانی که تنها منبع درآمد خانواده‌هایشان کسب و کارهای کوچکی‌ست که دارند و ممکن است یک شبه تمام هستی‌شان را از دست داده و در این شرایط سخت به جمع بیکاران افزوده شوند.

این زخم زمانی دردناک‌تر خواهد شد که مسئولان متولی بر بازار توجهی به این افزایش قیمت نداشته و گرانی پله به پله کالاها در سکوت بازرسین و ناظرین به امری بدیهی بدل گردد.

انتهای پیام/483/ ز

R7848/P/S6,66/CT7 بیشتر بخوانید... تأمین مواد اولیه لوازم خانگی/ دستور واردات ماسک در صىورت کمبود صادر شد محرومیت‌زدایی در روز میلاد امام هادی(ع)/ بسیج سازندگی به ۵۱ خانواده کبودراهنگی لوازم خانگی اهدا کرد اتمام حجت با متخلفان بازار لوازم خانگی/ خرید و فروش لوازم خانگی باید در سامانه جامع تجارت ثبت شود قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... تأمین مواد اولیه لوازم خانگی/ دستور واردات ماسک در صىورت کمبود صادر شد محرومیت‌زدایی در روز میلاد امام هادی(ع)/ بسیج سازندگی به ۵۱ خانواده کبودراهنگی لوازم خانگی اهدا کرد اتمام حجت با متخلفان بازار لوازم خانگی/ خرید و فروش لوازم خانگی باید در سامانه جامع تجارت ثبت شود پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ دادستان گیلان: قاتل رومینا اشرفى ‌به ۹ سال حبس و پرداخت دیه ‌محکوم شد /‌ رأى قابل فرجام‌خواهى است ۲ حلقه ماتم تعزیه‌خوانان کرمان "به وقت حاج قاسم" / ادای احترام به ‌سیدالشهدای مقاومت + فیلم و عکس ۳ گزارش| بی‌توجهی برخی هموطنان به هشدارها و مسافرت به گیلان / شرایط کرونا رو به «بحران» است ۴ گزارش|‌جولان مسافران کرونایی در جاده‌های مازندران / مردم هیچ اعتنایی به توصیه‌های مسئولان بهداشتی ندارند ۵ رئیس پلیس‌راه استان قم: برای نخستین بار شاهد ترافیک سنگین در محورهای قم از ابتدای شیوع کرونا بودیم ۶ کلنگ‌زنی ۲۵۶ واحد مسکونی طرح اقدام ملی مسکن در قم+ فیلم ۷ گزارش| اعتراض متقاضیان طرح مسکن ملی؛ قیمت‌ها عادلانه نیست ۸ جزئیات جدید از شلیک گارد ساحلی امارات به لنج صیادان ایرانی/ لنج در آب‌های بین‌المللی بود/ ‌اماراتی‌ها ‌محل اصابت گلوله‌ها را بتونه‌کاری ‌کردند‌‌ مهمترین اخبار استانها عزاداری با سبک و سیاق خاص در حسینیه آقاسید جمال قزوین/ چراغ روضه‌ای که بعد از گذشت ۱۳۸ سال هنوز روشن است+ فیلم حرم رضوی سوگوار تاسوعای حسینی/ عزاداران تمامی پروتکل‌ها را لحاظ می‌کنند اوج شور و شعور حسینی در روز‌های کرونایی/ شور حسینی در دل‌ها زنده است‌ تجلی شور و شعور حسینی در هیئت‌های عزاداری کرمان/ عزاداری باشکوه در هیئت تشنگان فرات به‌روایت تصویر‌ مهمترین اخبار تسنیم تظاهرات هزاران نفر در پایتخت آمریکا/ ترامپ: معترضان واشنگتن اراذل و اوباش هستند حشد شعبی دو حمله داعش را در عراق دفع کرد تعداد قربانیان سیل در ایالت سند پاکستان به ۸۰ نفر رسید مراسم عزاداری شب تاسوعا با حضور رهبر انقلاب برگزار شد اعمال شب و روز عاشورا درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فروشندگان لوازم خانگی بازار لوازم خانگی قیمت لوازم خانگی افزایش قیمت خانواده ها روز به روز کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۲۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟

همشهری آنلاین - محمد بلبلی: بازار لوازم یدکی خودرو با معضل تقلب مواجه است. این معضل نه‌تنها به اقتصاد و جیب مصرف‌کنندگان آسیب می‌زند، بلکه می‌تواند خطرات جانی نیز به‌دنبال داشته باشد.

در این گزارش، با رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی خودرو به بررسی ابعاد مختلف این معضل، ازجمله راه‌های ورود کالاهای تقلبی به بازار، روش‌های تشخیص تقلبی از اصلی و عواقب آن می‌پردازیم. همچنین نکات مهمی برای خرید هر کدام از این کالاها ارائه می‌دهیم تا به شما در انتخابی آگاهانه و دورماندن از دام تقلب کمک کنیم.

احمد حسینی درباره میزان لوازم یدکی تقلبی در بازار می‌گوید: هیچ آمار دقیقی از میزان لوازم یدکی تقلبی خودرو در بازار وجود ندارد. اگر هم آماری توسط مسئولان داده می‌شود براساس حدس و گمان است و براساس معیارهای دقیق نیست، اما لوازم یدکی تقلبی حجم خیلی زیادی از بازار را تشکیل نمی‌دهد.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی خودرو درباره علل وجود لوازم یدکی تقلبی در بازار می‌افزاید: اگر دولت در حوزه نظارتی که از تکالیف دولت است با بخش خصوصی هماهنگی و همکاری کرده و بخشی از کار را به آنها واگذار کند، بخش بسیار زیادی از تولید و واردات کالای تقلبی در بخش لوازم یدکی کاهش پیدا خواهد کرد.

حسینی درباره راهکار جلوگیری از ارائه کالای تقلبی در بازار نیز معتقد است: در بخش شناسه کالا و کد رهگیری باید بگویم که در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بارها فریاد زدیم که اجرای این قانون بسیار کار درستی است، اما اجرای همین قانون نیازمند زیرساخت است که به هیچ عنوان این زیرساخت فراهم نیست.

لوازم یدکی تقلبی وارداتی

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی خودرو درباره چگونگی ورود لوازم یدکی تقلبی به کشور می‌گوید: کالای تقلبی از مبادی ورودی کشور داخل می‌شود و شناسه کالا و کد رهگیری اخذ کرده و در سطح کشور توزیع می‌شود، به این علت که ماده ۱۳ قانون قاچاق کالا و ارز در مبادی ورودی توسط گمرکات که زیرمجموعه وزارت اقتصاد است رعایت نمی‌شود.

مثلا شمع موتوری که با یک برند معروف ساخت کشور آلمان شناخته می‌شود بیش از ۱۰ سال است که تولید آن در این کشور متوقف شده و در دیگر کشورها تولید می‌شود، این درصورتی است که این شمع با برند خاص و با نوشته ساخت آلمان در کشور ما توزیع و فروخته می‌شود. این کالای تقلبی است. به این دلیل که در مبادی ورودی کشور نظارت درستی نشده و از ورود این کالا جلوگیری نمی‌شود. حالا این کالای تقلبی وارد کشور شده و بعد از توزیع تازه مسئولان خواهان پیگیری و جمع‌آوری این کالا می‌شوند.

لوازم یدکی اصلی را از کجا بخریم؟

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی خودرو درباره خرید کالای اصلی می‌گوید: توصیه اکید ما به مصرف‌کنندگان این است که حتما از واحدهای صنفی دارای پروانه کسب خرید و فاکتور دارای سربرگ با مهر و امضای فروشگاه مربوطه دریافت کنند. ‌باید دقت داشته باشید که مشخصات کامل کالای خریداری شده در فاکتور درج شود. با این اوصاف اگر کالا تقلبی یا بی‌کیفیت باشد حتما با واحد شکایات اتحادیه لوازم یدکی خودرو تماس بگیرند و مسئله را مطرح کنند.

نقش دولت برای جلوگیری از تقلب

حسینی درباره شعار سال تاکید می‌کند: بارها اعلام کردیم برای تحقق شعار سال و جهش در تولید، بزرگ‌ترین کاری که توسط دولت می‌تواند انجام شود، برداشتن موانع و سپردن کار به فعالان بخش خصوصی و نظارت بر آنهاست. کلمه مشارکت مردم در کنار کلمه جهش تولید یعنی همین سپردن کار به بخش خصوصی با نظارت و همکاری دولت است که امیدوارم در سال جدید شاهد آن باشیم، تا شفافیت در بازار ایجاد و در تولید گام‌های بزرگ و مؤثری برداشته شود.

بیشتر بخوانی:

راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟

چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید

جیبتان را در برابر تقلبی‌ ها حفظ کنید | نکات کلیدی برای خرید دلار، لپ‌ تاپ، موبایل، شیرآلات و پوشاک

علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی خودرو درباره علامت استاندارد لوازم یدکی هم این‌طور توضیح می‌دهد: تا زمانی که نظارت دقیق در بازار وجود نداشته باشد، کالا به صرف داشتن علامت استاندارد نمی‌تواند کالای اصلی به‌حساب بیاید، ‌زیرا این علامت هم در نهایت مورد تقلب قرار می‌گیرد. همچنان که در حال حاضر در بخش شناسه کالا و کد رهگیری تقلب صورت می‌گیرد در اضافه‌کردن علامت استاندارد نیز این اتفاق می‌افتد.

اخذ علامت استاندارد برای کالای اصلی

حسینی درباره چگونگی دریافت علامت استاندارد برای لوازم یدکی تأکید می‌کند: تولیدکنندگان صنفی هم برای اخذ استاندارد، اول باید شناسنامه‌دار شوند تا بتوانند پروانه تولید بگیرند، این مرحله اگر به‌صورت درست انجام شود، اخذ استاندارد هم قطعا مؤثر خواهد بود. تا زمانی که یک واحد تولیدی شناسنامه‌دار نشده باشد، قطعا از سوی سازمان استاندارد هم به رسمیت شناخته نمی‌شود و برای این کالای تولیدی استاندارد صادر نمی‌شود.

در بخش تولید لنت ترمز که یک قطعه بسیار حساس در خودرو محسوب می‌شود و ارتباط مستقیم با ایمنی سرنشین دارد و جزو استانداردهای الزامی است، در سال گذشته ۶ کارگاه که این کالا را به‌صورت غیراستاندارد و تقلبی تولید می‌کردند پلمب شدند، از این ۶ کارگاه ۱۴ هزار دست لنت تقلبی کشف و ضبط شد. اگر این کارگاه‌ها با نظارت یک اتحادیه واحد فعالیت کنند قطعا از این نوع تولیدات و تخلفات جلوگیری می‌شود.

جلوگیری از تولید لوازم یدکی تقلبی ساخت داخل

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی خودرو یک توصیه دیگرهم برای خریداران دارد:‌ درخصوص کالاهای تولید داخلی، برای شفافیت بازار در کشور اعلام کردیم که تولیدکنندگان صنفی هر کالا باید دارای شناسنامه شوند، زیرا وقتی این تولیدکنندگان شناسنامه‌دار شوند، می‌توان با افراد متقلب برخورد و از تولید کالای تقلبی جلوگیری کرد.

در این حوزه دکتر برادران، معاون خدمات عمومی وزیر محترم صمت همکاری‌های بسیار خوبی با ما داشتند، با دستور ایشان و همراهی وزیر محترم قرار بر این شد که تولیدکنندگان در کل کشور زیرمجموعه و تحت نظارت اتحادیه تهران قرار بگیرند تا بتوانیم پیگیر جلوگیری از تولید کالای تقلبی باشیم. یک سال و نیم از این ماجرا می‌گذرد و با وجود تأیید وزارت صمت هنوز این مسئله به مرحله اجرا نرسیده است.

تا زمانی که این برنامه‌ریزی به مرحله اجرا نرسد و ما ندانیم که تولیدکنندگان صنفی ما در کجا فعالیت می‌کنند و نظارت دقیق بر آنها نباشد، عده اندکی از این تولیدکنندگان، کالای تقلبی روانه بازار می‌کنند.

کد خبر 848270 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها قیمت - تنظیم بازار اقتصاد خودرو

دیگر خبرها

  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • کاریکاتور/ گرانی سرسام‌آور در سرزمین‌های اشغالی
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟