Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@11:00:17 GMT

شاعران آئینی اهل‌سنت در مدح سیدالشهدا(ع) سرودند

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۲۲۸۱۳

شاعران آئینی اهل‌سنت در مدح سیدالشهدا(ع) سرودند

به گزارش خبرگزاری مهر، امروزه در مناطق مختلف جهان اسلام اهل تسنن برای امام حسین (ع) عزاداری می‌کنند؛ مثلاً در بین تاجیکان سنی مذهب، مرثیه خوانی رواج دارد و منحصر به روز عاشورا نیست.

در کشور ایران نیز محبت و دوستی رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله و فرزندان پاک او مرز و نژاد و کیش و آئین نمی‌شناسد و اهل تسنن در کنار شیعیان به عزاداری سیدالشهدا (ع) می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنگ رسانه و تبلیغات سو رسانه‌های معاند و شیعه‌های انگلیسی نه تنها نتوانسته از حب اهل سنت نسبت به اهل بیت (ع) کم کنند، بلکه اهل سنت در ایران، خودشان اقدام به برپایی مراسم سوگواری سیدالشهدا (ع) می‌کنند.

محرم امسال با توجه به شرایط ویژه آن فرصتی را فراهم ساخت تا اهل سنت ایران در کنار عزاداری سید و سالار شهیدان به مدح ثنای امام حسین (ع) بپردازند.

به همین دلیل، تعدادی از شاعران اهل سنت در شهرهای مختلف ایران در دهه اول محرم با حضور در مراسم سوگواری امام حسین (ع) از عشق و ارادت خود به ایشان خواندند.

چندی پیش شاعره جوان اهل سنت تربت جامی با حضور در ویژه برنامه حوزه علمیه خواهران تهران که در بوستان بانوان تهران برگزار شد، اشعاری را از سروده‌های خود و شعرای دیگری از اهل سنت، در بیان محبت و ارادت نسبت به اهل‌بیت رسول خدا (ص) و امام حسین (ع) قرائت کرد.

صادقی، مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران تهران در حاشیه این مراسم در خصوص وحدت اسلامی عنوان کرد: توجه به عقاید مشترک یکی از بهترین راهکارهای ایجاد وحدت در بین مسلمانان پیرو مذاهب اسلامی است.

وی افزود: تدارک چنین محفل‌هایی برای ایجاد نزدیکی و وحدت بین شیعیان و اهل‌سنت راه‌گشاست؛ برنامه‌های مشترک آموزشی و پژوهشی میان خواهران شیعه و اهل‌سنت نیز در پیشبرد این هدف، کمک کننده خواهد بود.

مدیر حوزه علمیه خواهران تهران در پایان خاطرنشان کرد: حوزه‌های علمیه و گروه‌های جهادی ظرفیت‌هایی هستند که می‌توانند در مسیر ایجاد وحدت بین مسلمین استفاده شوند و حوزه‌های علمیه خواهران تهران آماده ایفای نقش در این راه است.

کد خبر 5010804

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان تبلیغات اسلامی محرم 99 اهل سنت امام حسین ع محرم 99 محمدعلی تسخیری عاشورا ویروس کرونا امام حسین ع معرفی کتاب مراسم عزاداری ابن سینا کنفرانس بین المللی ماه محرم و صفر سازمان تبلیغات اسلامی ماه محرم پیام تسلیت مرکز فرهنگی شهر کتاب علمیه خواهران تهران امام حسین اهل سنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۲۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا

حوزه‌های علمیه کشور برای دهه کرامت تدارک ویژه دیده و در هزار نقطه کشور و ۴۰۰ نقطه جهان برنامه‌ خواهند داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محسن اراکی در دیدار اعضای ستاد ملی دهه کرامت، گفت: پیش از امام رضا(ع) مذهب تشیع در انزوا قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه در آثار شعرا و هنرمندان می‌توان به این موضوع یقین پیدا کرد، افزود: این موارد موضوعاتی است که هنوز به درستی در تاریخ تحقیق نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تبیین این نکات موجب می‌شود مردم قدر وضعیت امروز تشیع را بدانند، گفت: عجیب‌ترین پدیده اجتماعی عشق مردم به اهل بیت(ع) است.

وی با اشاره به اینکه نقش اولاد امام کاظم(ع) در انتشار این عشق و جوشش بی‌نظیر بوده است، خاطرنشان کرد: اقداماتی که دهه کرامت انجام می‌شود نیز به معنای ترویج و تقویت این عشق و جوشش است.

آیت الله اراکی با بیان اینکه این عشق و شور باید به جریان اجتماعی تبدیل شود، تصریح کرد: در دوران صفویه برخی مداحان با حضور در بازارها به نوحه خوانی می‌پرداختند که یک اقدام بسیار موثر در تربیت مردم بود.

وی با اشاره به اینکه ارزش دهه کرامت باید حفظ شده و به یک اقدام روتین تبدیل نشود، گفت: مراسم دهه کرامت باید زنده، با روح و پویا باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اولاد امام کاظم(ع) در کشور کانون‌های جریان فرهنگی هستند، افزود: اولاد امام کاظم(ع) محبت اهل بیت(ع) و اسلام را در نقاط مختلف به صورت یک جریان اجتماعی ترویج دادند.

وی با اشاره به اینکه مسئله حب اهل بیت(ع) در تمام جریانات اسلامی وجود دارد، بیان کرد: هیچ جریان اجتماعی به قدرت و گستردگی جریان محبت اهل بیت(ع) وجود ندارد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه تمام کار اهل بیت(ع) معجزه و فرابشری است، افزود: باید این معجزات را تبدیل به داستان و فیلم کرده و به مردم معرفی کرد.

نماینده حوزه‌های علمیه کشور در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز در دیدار با آیت الله اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری، گفت: به عنوان حوزه علمیه اعتقاد داریم که دهه کرامت باید طراوت بخش باشد.

حجت الاسلام سید حسن طیب حسینی با اشاره به اینکه برنامه‌های دهه کرامت باید امید افزا، نشاط آفرین و مروج شادی حلال باشد، افزود: شعار جهاد تبیین باید یکی از برنامه‌های محوری در دهه کرامت باشد.

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تلاش داریم از ترویج برنامه‌های بدون وجاهت شرعی جلوگیری شود، عنوان کرد: به عنوان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در طول دهه کرامت در هزار نقطه کشور و 400 نقطه جهان برنامه‌هایی خواهیم داشت.

وی از تولید محتوای فاخر، به روز و مورد نیاز اقشار مختلف در قالب‌های مختلف یاد کرد و گفت: حدود 5 هزار مورد از این محتواها از هم‌اکنون قابل استفاده است.

 طیب حسینی تصریح کرد: برگزاری نشست‌های علمی و همایش‌های ملی و بین المللی در دستورکار حوزه‌های علمیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس طلبه می‌پذیرد
  • پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اطلاعیه پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • خاطره مجری برنامه مشاعره از شاعران بنام ایران
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • تجلیل از استادان حوزه‌های علمیه استان همدان
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟